Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocaya kızamıyorum. Zira istediği transferleri yapamıyorlar. Bu çok açık...

Bu takımın sorunu sistemden çok laubali olması. Hepsi yürüyerek top oynuyor. Herifler 8 kişi kalmış birazcık koşayım bari diyen yok.

takıma bir atlet kanat aldırmazsa sezonun sonunu göremeyecek.

yakma bizi hoca

sen yangıncısındır, çıkar şu yangını, yaptır transferi. yoksa o yangın sezon içinde çıkacak ve sen de yanacaksın.

takım hala kötü, gerekli ciddiyetten uzak

gerçi forvetsizlik büyük etken ama kondisyonun epey bi yükselmesi gerekiyor. mariano yerine de linnesi koy artık hoca

Hayatta tahammul edemedigim tek sey.. itiraz var,elestri var, oneri yok,alternatif yok cikmazidir.. ya arkadaslar bu klubun son 20 senesinde.. Fatih Terim.kadar basarili bir teknik adam daha var mi? Son ayrilisindan sonrasini bi hatirlayin ya.. Mancini, Prandelli,Hamzaoglu,Reikerink.. bi koyun kefeye bakalim ne oluyor? Tuschel mi gelecek ? Guardiola mi gelecek? Hadi diyelim geldi.. Gelen adam en az 50 milyon euro transfer butcesi isteyecek.. Neyin kafasini yasiyoruz ben gercekten anlamiyorum

Ben takımın direnç ve kondisyonunu hiç beğenmedim.
Plan falan zaten yok da. Falcao gelsin diye en çok sen dua edecen sanırım hoca.

2 de bek lazım net. Herhangi bir hamle olmazsa bu takıma sonu hayır değil.

Terim balı diye bir şey gerçekten var galiba. Bugün o bal devreye girmese istifası yakındı.

Marcao
Luyindama
Diagne
Mitro
Nzonzi
Seri
Babel
E.Mor
Jimmy
Şener
unuttuklarımı sen tamamala.
Hoca orta saha istiyor. Forvet istiyor. Stoper istiyor nerede ? Emin ol Galatasaray'a olan saygısından sesini çıkarmıyor. Saydığın oyuncuların bir çoğu rotasyon için alındı. Diagne tamamen yönetimin işi, hocanın istediği isim Alan idi.

bu kadronun böyle oynamaya hakkı yok

adamlar 9 kişi kaldı 17-18 dk 2 kişi fazla oynadın

babelin ofsayttan verilmeyen golü dışında pozisyon yok
Bu tip eleştirilere ben de katılıyorum. Benim söylemek istediğim ister FFP deyin ister yönetimin beceriksizliği deyin hocanın istediği oyuncular alınamadı.

Teknik direktörlüğü bırak hoca senden geçmiş artık

Sportif direktör ol

O leş ötesi ekibini de kov bir zahmet

Hoca orta saha istiyor. Forvet istiyor. Stoper istiyor nerede ? Emin ol Galatasaray'a olan saygısından sesini çıkarmıyor. Saydığın oyuncuların bir çoğu rotasyon için alındı. Diagne tamamen yönetimin işi, hocanın istediği isim Alan idi.
Bu saygı zarar veriyor. Orta saha istiyordu
Gidip Şener'i aldırcağına bedava Salih vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt