Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstifasını istemek de insafsızlık bence. O kadar da değil.
Düzeleceğini falan mı sanıyorsun ? Her geçen hafta taraftarla arası açılacak, iş o raddelere gelmeden bitmesi onunda yararına olur aslında ama mümkün değil, yine sıkıntılı günlerden geçecez artık yapacak bir şey yok, tek gerçek var o da sezon piç oldu.

Birlikte çalışacağı futbolculara giydirip durdu basın toplantısında, yeni gelenlerden verim alma gibi bir ihtimalimiz de kalmadı, her geçen gün sıkıntılar büyüyecek.

Düzeleceğini falan mı sanıyorsun ? Her geçen hafta taraftarla arası açılacak, iş o raddelere gelmeden bitmesi onunda yararına olur aslında ama mümkün değil, yine sıkıntılı günlerden geçecez artık yapacak bir şey yok, tek gerçek var o da sezon piç oldu.

Birlikte çalışacağı futbolculara giydirip durdu basın toplantısında, yeni gelenlerden verim alma gibi bir ihtimalimiz de kalmadı, her geçen gün sıkıntılar büyüyecek.

şu an bırakması takımı olumlu etkilemediği gibi gelecek hocayı da tüketir gibi geliyor bana

O kadar başarı kazandırmış adamı bir sezonla harcamayı yanlış buluyorum. Olay bu. En azından sezon sonuna kadar tutulur, kendi bırakmak isterse gider.

şu an bırakması takımı olumlu etkilemediği gibi gelecek hocayı da tüketir gibi geliyor bana
Sezon zaten her türlü piç oldu, gitse de bir halt olmaz. Ama bir yerden de başlamak lazım. Sezonun ortasında hoca değiştirmek maddi külfettir gelecek açısından hep bunu söyledik (forumca) ama Terim'de gayet maddi külfet altına sokuyor, devre arasında yine kim bilir neler yapmaya kalkacak, şu son basın toplantısında söylediklerinden sonra ben baya korktum açıkçası. Yaşı geçmiş Babel'e o fiyatlardan 3 yıllık kontrat yapan kimlere neler yapmaz. UEFA ceza verseydi lafından sonra ben koptum valla ne olacaksa kim gelecekse şu aşamada hocadan daha fazla zarar veremez gibi. Taraftar ve camia'da bölünecek zaten böyle giderse çok saçma sapan günler bizi bekliyor.

O kadar başarı kazandırmış adamı bir sezonla harcamayı yanlış buluyorum. Olay bu. En azından sezon sonuna kadar tutulur, kendi bırakmak isterse gider.
Nasıl kendi bırakmak isterse gider. Hayır kurumumu Terim'in çiftliği mi burası. Sanarsın kazandırdığı kupaları hayrına kazandırdı gram para almadı. Emeğinin hakkını maddi manevi gereğinden fazlasıyla aldı. Taraftar bunca şeye rağmen hep kucak açtı bağrına bastı biraz aklı varsa yol yakın iken efendice ayrılır.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Nasıl kendi bırakmak isterse gider. Hayır kurumumu Terim'in çiftliği mi burası. Sanarsın kazandırdığı kupaları hayrına kazandırdı gram para almadı. Emeğinin hakkını maddi manevi gereğinden fazlasıyla aldı. Taraftar bunca şeye rağmen hep kucak açtı bağrına bastı biraz aklı varsa yol yakın iken efendice ayrılır.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Çok acımasızsınız cidden. Söyleyecek bir şey yok.

belhanda ve babel saçmalıgın yedi bitirdi bizi.kör gözlerini aç bi zahmet

FT olmadığında bu takımın başarı ortalaması yüzde kaçtır? Bunu merak ediyorum. Bir şekilde şampiyon yapıyor en azından. Sezon ortasında havlu attığımız ve 6. 7. bitirdiğimiz sezonları hiç özlemedim şahsen. Bir düzen var ve o devam etsin taraftarıyım. Eleştirsem de gitmesi de hata olur.

Club Brugge maçında bu takım kazaya uğramasın öncelikle bu önemli. PSG ve Real Madrid deplasmanları çok farklı olmaz. Belki orada gol bile bulabiliriz belli olmaz ama yenileceğimizi düşünüyorum. Avrupa Ligi'nde devam etmek önemli. Beşiktaş maçı çok önemli. Lütfen artık bahane olmadan çıkıp kazanalım o maçı. Takım gerçek reaksiyonu hala tam veremiyor. Sonrasına bakacağız. Mevcut durumda eleştiriler olacak ama istifalık bir durum yok.

Başlangıç taktiği çok iyiydi. 3'lü savunmanın hem Mariano, hem de Nagatomo için iyi geldiğini görmesi lazım artık. Ligdeki büyük maçlar ve Avrupa için Nagatomo daha iyi olabilir ama daha düşük profilli maçlarda sol açık olarak ivedilikle Ömer Bayram adapte edilmeli. İkinci yarıda bir şey yapma gereği hissetti ve bu yüzden kendisini yargılamıyorum. Donk kötüydü ve 3'lü savunmanın da yoğun bireysel hata ortamında bize bir avantaj getirmediği, getirse de sistem oyununda kalite farkı yaratamadığımız -doğal olarak- ortadaydı. Belhanda'yı çıkardığında Feghouli'yi 10 yapıp Emre Mor'u sağ kanada çekseydi çok daha iyi olabilirdi ama ilk olarak Ömer'i alıp hem biraz fizik kalite, daha da önemlisi bu kadar kısırlıkta duran toplara bir etkinlik getirmek istedi. Ki Ömer yapabileceğinden fazlasını yapıp uzak sağ taraftan 2-3 tane çok iyi orta kesti ama değerlendiremedik. Sonuçta eldeki kadroyla Avrupa'da kötü iş yaptığını düşünmüyorum. Hakikaten çok kafa yoruyor ve ligdekinden 3-4 kat daha fazla emek harcıyor. Ama eldeki oyuncu profili ve bu kadar son vuruş beceriksizliğiyle daha fazlasını yapmasını beklemek hayalperestlik olur.

Bundan sonra hocanın yapması gereken elinde böyle bekler varken doğruyu görüp ligde de 3'lüye dönmesi. Beşiktaş maçından, Ankaragücü maçına kadar. 3'lü savunma hem topla daha nitelikli çıkmamızı, hem daha rahat pozisyon bulmamızı, hem zayıf elimiz 10 numaradan kurtulmamızı, hem de Babel'le en iyi formül olmasa da çift forvet oynamamızı sağlıyor. Ocak'ta belki olmaz ama Haziran'da (kimi kandırıyorsam) 1 tane zımba gibi bek alırsak (sağ tarafta Linnes'e tamah etmek durumundayız) yeniden 4'lüye dönebiliriz, şu aşamada 4-2-3-1'in bize savunmada da, hücumda da hiçbir katkısı yok. Kendisinden tek beklentim şu Feghouli'yle arasını düzeltip bir an önce takıma göndermesi. Bu kadar tekdüze ve daha önemlisi bitik bir takımın Feghouli gibi 25 kişilik kadrosunun en potansiyelli 2-3 adamından biri yok pahasına gözden çıkarma lüksü yok.

Bence kafa olarak bu sene bitti. Hoca darmaduman oldu. Hem ligde, hem CL`de.

Hoca toparlarmi toparlar. Ama bu sene toparlayamaz.

Sen ne diyorsun yahu? Kafan iyi mi?

Bu takim 1 puanla grup sonuncusu., Mac kazanmayi bos ver, gol atamiyor. Bunun sorumlusu sen, ben degiliz herhalde.. Sorumlu belli ama agamiz her zaman ki gibi hedef saptiriyor.. Bazen suclu TFF olur, bazen Hakemler olur, bazen yonetim olur, bazen futbolcular olur. Kendisi hasa.. Fatih Terim hocamiza laf soylemek bize mi dusmus.. Elestirmek bile buyuk ayip.. Yavvvvv yuru git isine.. Kalbini kirmayayim, zaten sinirliyim.

eleştirme demedik ki biz de eleştiriyoruz yanlışları var ama ali samiyenin kemikleri sızlıyordur demek de komik. Bu adam dışında avrupada başarın mı var ki bu adam kemiklerini sızlatsın.

Bu arada hocayi sert bi dille de elestirebilirsiniz ama gitmesi gibi bi saçmalığı şu an için istemek aptallıktir.basasagi düşeriz hemen.millet güler eğlenir.dursun dönemine doneriz.bahaneleri boş degil.o kazma dediginiz luyindamayi aldıran dune kadar kral ilan ettiğiniz marcaoyu da aldıran bu adam.sadece çok sıkıntılı ve doğru kararlar veremiyo.guvendigi dağlara kar yağmasını kaldıramadı.Belhanda ve babel vs mariano yine aynı sekilde.bi sakin olun.ilkyari golleri atsak farkli bi muhabbet donerdi elbet ama olmadı.talih dönecek tek bildiğim bu.lemina ve falcao katılınca daha iyi olacağız.emreyi de ilk 11e yerleştirmek sart tabi.feghouli forma girecek daha.takim olarakta eksiğiz.beklerimiz zaten yok.sabir

nal_aysal_kralmanet_10.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt