Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Hocam gitmeden bi sozlesme patlat belhandaya benden iyi terimci olmaz bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haftaya gıdıyor hocaHocam gitmeden bi sozlesme patlat belhandaya benden iyi terimci olmaz bak
Ocak var daha dursunhaftaya gıdıyor hoca
Düzeleceğini falan mı sanıyorsun ? Her geçen hafta taraftarla arası açılacak, iş o raddelere gelmeden bitmesi onunda yararına olur aslında ama mümkün değil, yine sıkıntılı günlerden geçecez artık yapacak bir şey yok, tek gerçek var o da sezon piç oldu.İstifasını istemek de insafsızlık bence. O kadar da değil.
haftaya gıdıyor hoca
Düzeleceğini falan mı sanıyorsun ? Her geçen hafta taraftarla arası açılacak, iş o raddelere gelmeden bitmesi onunda yararına olur aslında ama mümkün değil, yine sıkıntılı günlerden geçecez artık yapacak bir şey yok, tek gerçek var o da sezon piç oldu.
Birlikte çalışacağı futbolculara giydirip durdu basın toplantısında, yeni gelenlerden verim alma gibi bir ihtimalimiz de kalmadı, her geçen gün sıkıntılar büyüyecek.
O kadar başarı kazandırmış adamı bir sezonla harcamayı yanlış buluyorum. Olay bu. En azından sezon sonuna kadar tutulur, kendi bırakmak isterse gider.Düzeleceğini falan mı sanıyorsun ? Her geçen hafta taraftarla arası açılacak, iş o raddelere gelmeden bitmesi onunda yararına olur aslında ama mümkün değil, yine sıkıntılı günlerden geçecez artık yapacak bir şey yok, tek gerçek var o da sezon piç oldu.
Birlikte çalışacağı futbolculara giydirip durdu basın toplantısında, yeni gelenlerden verim alma gibi bir ihtimalimiz de kalmadı, her geçen gün sıkıntılar büyüyecek.
Sezon zaten her türlü piç oldu, gitse de bir halt olmaz. Ama bir yerden de başlamak lazım. Sezonun ortasında hoca değiştirmek maddi külfettir gelecek açısından hep bunu söyledik (forumca) ama Terim'de gayet maddi külfet altına sokuyor, devre arasında yine kim bilir neler yapmaya kalkacak, şu son basın toplantısında söylediklerinden sonra ben baya korktum açıkçası. Yaşı geçmiş Babel'e o fiyatlardan 3 yıllık kontrat yapan kimlere neler yapmaz. UEFA ceza verseydi lafından sonra ben koptum valla ne olacaksa kim gelecekse şu aşamada hocadan daha fazla zarar veremez gibi. Taraftar ve camia'da bölünecek zaten böyle giderse çok saçma sapan günler bizi bekliyor.şu an bırakması takımı olumlu etkilemediği gibi gelecek hocayı da tüketir gibi geliyor bana
Nasıl kendi bırakmak isterse gider. Hayır kurumumu Terim'in çiftliği mi burası. Sanarsın kazandırdığı kupaları hayrına kazandırdı gram para almadı. Emeğinin hakkını maddi manevi gereğinden fazlasıyla aldı. Taraftar bunca şeye rağmen hep kucak açtı bağrına bastı biraz aklı varsa yol yakın iken efendice ayrılır.O kadar başarı kazandırmış adamı bir sezonla harcamayı yanlış buluyorum. Olay bu. En azından sezon sonuna kadar tutulur, kendi bırakmak isterse gider.
Çok acımasızsınız cidden. Söyleyecek bir şey yok.Nasıl kendi bırakmak isterse gider. Hayır kurumumu Terim'in çiftliği mi burası. Sanarsın kazandırdığı kupaları hayrına kazandırdı gram para almadı. Emeğinin hakkını maddi manevi gereğinden fazlasıyla aldı. Taraftar bunca şeye rağmen hep kucak açtı bağrına bastı biraz aklı varsa yol yakın iken efendice ayrılır.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Kusura bakma ama maç sonu Belhandanın yaptığını savunacak avukatlığını yapacak adama acıyacak halim yok.Çok acımasızsınız cidden. Söyleyecek bir şey yok.
Sen ne diyorsun yahu? Kafan iyi mi?
Bu takim 1 puanla grup sonuncusu., Mac kazanmayi bos ver, gol atamiyor. Bunun sorumlusu sen, ben degiliz herhalde.. Sorumlu belli ama agamiz her zaman ki gibi hedef saptiriyor.. Bazen suclu TFF olur, bazen Hakemler olur, bazen yonetim olur, bazen futbolcular olur. Kendisi hasa.. Fatih Terim hocamiza laf soylemek bize mi dusmus.. Elestirmek bile buyuk ayip.. Yavvvvv yuru git isine.. Kalbini kirmayayim, zaten sinirliyim.