Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Arena’da yuhlanacaksın !
I don't think so.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arena’da yuhlanacaksın !
Saldıranların da , hocaları ftorun da ....Aman rtaş dıkkat et saldırmasınlar
Yemin ediyorum kafayı yemiş bu adam.Fatih Terim: "Hagi ve Sneijder ile Belhanda mukayese edilmeli mi? Ayrı bir özelliği var onun. Diğer isimler başka bir yetenek."
1.55'te kendinden FT diye bahsediyor.
Degısık umarım forumu takıb etmıyordur
Kulüpten dünyanın parasını kazandı bu zamana kadar. Üzerine birde tazminat isterse ben şöyle Galatasaraylıyım böyle Galatasaraylıyım demesin. Tadında bırak artık hocam hem kendini hem kulübü yıpratma artık.Bu adam bugune kadar hic istifa etmedi, hep gorevden alindi. .. Sanirim bunu bekliyor. Yeni sozlesme uzatilmisti ve Tazminat bal kaymak tabii..
Niye gonderilmeyi bekler? Galatasarayi seven adam kendini kovdurtmaz.Ne tazminatı yav, ne anlatıyorsunuz siz.
Gönderirlerse gider, para falan istemez.
Tekrar gelebılmek ıcın.. Kendı ıstıfa edip hatasını kabul görürse belki bidaha gelme ıhtımalı kalmazNiye gonderilmeyi bekler? Galatasarayi seven adam kendini kovdurtmaz.
1.55'te kendinden FT diye bahsediyor.
Taraftara söz verdi, sözünden dönmez.Niye gonderilmeyi bekler? Galatasarayi seven adam kendini kovdurtmaz.
He ya ben de canli izlerken sasirdim artık kimse ftye FT diyince kizamaz1.55'te kendinden FT diye bahsediyor.![]()
Adminim fatih hocaya kızgınız çok bu maç özelinde de değil bu..haftalardır oynanan futbol tekrar edilen hatalar..eleştiriyoruz da zaten..ama bu forumda bu kaotik ortamı fırsat bilip daha da proveke edici mesajlar adan algı yapan üyeler var..öyle argümanlar yazıyorlar ki oynanan futbol mevcut durum ile ilgili burada yerinde eleştiri de yapılamıyor..fatih hocaya tazminat komisyon gibi sözlerle iftira atmak yakışık değil..buna tedbir alsanız artık adminim..Ne tazminatı yav, ne anlatıyorsunuz siz.
Gönderirlerse gider, para falan istemez.
Fenerbahçe'yle puan farkı 4'e çıktı. Fenerbahçe'nin fikstürü cillop gibi. Bu puan farkı artacak gibime geliyor bakalım ne hoca ne yapacak.