Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'yle puan farkı 4'e çıktı. Fenerbahçe'nin fikstürü cillop gibi. Bu puan farkı artacak gibime geliyor bakalım ne hoca ne yapacak.

Bu saate kadar istifa etme serefini gostermedigine gore gorev yonetime dusuyor. Sali gunune kadar kovamazlarsa gorev genel kurula dusuyor. En kisa surede Galatasaray yeniden buyuk oynayacak bir yonetim ve teknik kadro ile donatmalilar.

Bu adam bugune kadar hic istifa etmedi, hep gorevden alindi. .. Sanirim bunu bekliyor. Yeni sozlesme uzatilmisti ve Tazminat bal kaymak tabii..
Kulüpten dünyanın parasını kazandı bu zamana kadar. Üzerine birde tazminat isterse ben şöyle Galatasaraylıyım böyle Galatasaraylıyım demesin. Tadında bırak artık hocam hem kendini hem kulübü yıpratma artık.

E6553 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1.55'te kendinden FT diye bahsediyor. :asd:

He ya ben de canli izlerken sasirdim artık kimse ftye FT diyince kizamaz

#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
#freeModelciCemal
#free :red:
#free27EkimGazileri

Ne tazminatı yav, ne anlatıyorsunuz siz.

Gönderirlerse gider, para falan istemez.
Adminim fatih hocaya kızgınız çok bu maç özelinde de değil bu..haftalardır oynanan futbol tekrar edilen hatalar..eleştiriyoruz da zaten..ama bu forumda bu kaotik ortamı fırsat bilip daha da proveke edici mesajlar adan algı yapan üyeler var..öyle argümanlar yazıyorlar ki oynanan futbol mevcut durum ile ilgili burada yerinde eleştiri de yapılamıyor..fatih hocaya tazminat komisyon gibi sözlerle iftira atmak yakışık değil..buna tedbir alsanız artık adminim..

bu arada yaz transfer döneminde falcao transferinden filan konuşurken takımın yaşlandığından ve bjk sendromuna düşme tehlikemizden bahsetmiştik bir kaç arkadaşla beraber

malesef aynen öyle oldu

binbir zahmetle 2 sene önce kurulan kadro gençleştirerek devam edileceğine çöp edildi

Simdi bireysel performanslari elestirebiliriz ama bu oyuncularin bu kadar kotu olmalarinin sebebi iyi antrenman yapmadiklari mi? Yoksa kendilerini futbol'a vermiyorlar mi? Takimin bir oyun plani olmadigi ve yanlis kadro planlamasi yapan Fatih hoca ve ekibini de elestirebiliriz tabi ama mesala neden Nzonzi kotu oynamiyor? Luyindama? Andone? Muslera? Sener?

Ornegin beklerimiz: Mariano ve Nagatomo. Ikiside 33 yasinda ve ikisinin de sozlesmesi sezon sonu bitiyor. Bu ikili gecen sezon iyi bir sezon gecirdi diyebilir miyiz? Kesinlikle degil. Hatta Nagatomo bana gore Fernando ve Ndiaye ile birlikte buyuk bir hayal kirikligiydi. Mariano ise zaman zaman tempo'yu kaldiramiyordu. Gecen sezon kotu sinyaller veren bu bekler ile nasil devam edersin? Hadi devam ediyorsun bari yanlarina rekabet edebilecek iyi bir oyuncu alin. Linnes gibi tempo'lu oyuncuyu bu iki 33 yasindaki adamlar icin kadro disi birakiyorsun. Simdi verdigi karara donup bakarsa 100% pisman olmustur.

Kanatlara gelelim. Jimmy, Yunus, Feghouli, Adem, Babel, Emre Mor. Bu 6 oyuncu arasinda sadece Emre Mor hizli ve calim atabilen bir profilde oyuncu. Kanatta oynayan oyuncu hizli olacak, kapali savunmayi bireysel yetenegiyle acacak, calim atacak, pozisyon yaratacak, biz ise 2 traktor ile oynuyoruz. Bruma, Garry, Onyekuru, ortak ozellikleri: hiz, adam gecmek ve kanatlardan tehlike yaratmak. Ayni profilde olan bir kanat almak varken gittiler durarak oynayan Babel'i aldilar, ustune de hizli olmayan ve calim atamayan Feghouli de oynayinca pozisyona girmekte zorlaniyoruz. Son 6 macin 5'inde gol atamamisiz, gecen sezon yarim devre'de Eren Derdiyok gibi bir oyuncu bile 10 gol atti, cunku yaninda Garry ve Onyekuru gibi hizli adamlar oynuyordu. Takim'daki en buyuk sorunun nerede oldugu cok belli ama hocamiz her mac ayni oyunculari oynatmaya devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt