Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmayacak be hoca. Sıkıntıya girmeden bırak git ve değişimin fitilini ateşle. Hem yönetim seçime gitmek durumunda kalır böylece, olmayacak çünkü belli. Takımda kimya diye bir şey kalmamış, oyuncular seni sevmiyor ve saygıyı da kaybetmişsin belli ki. Bugünkü oynanan, daha doğrusu oynanamayan futbolla çok net belli oldu.

Yönetim + hoca değişecek, kadro yenilenecek başka çıkar yol yok.

bu sezonu buradan kurtaramayız bence. o nedenle yeni hoca getirip eksi puanla başlamasına neden olmak doğru olmaz.

hoca bıraksın. yerine geçici hoca getirilmeli sezon sonuna kadar.

sonra yeni başlangıcı yeni sezonda yaparız. daha sağlıklı olur kanaatimce.

16414.jpg

Basın toplantısında ne zırvalayacağını düşünüyor muhtemelen.

Normal, gururlu, karakterli birisinin yapacağı tek şey var.

Galatasaray 0-5 chelsea

fenerbahçe 6-0 Galatasaray

Galatasaray 1-6 real madrid

real madrid 6-0 Galatasaray

fatih terim: bir hayalim var

bu sezonu buradan kurtaramayız bence. o nedenle yeni hoca getirip eksi puanla başlamasına neden olmak doğru olmaz.

hoca bıraksın. yerine geçici hoca getirilmeli sezon sonuna kadar.

sonra yeni başlangıcı yeni sezonda yaparız. daha sağlıklı olur kanaatimce.
Katılıyorum, zaten sezon ortasında iyi hoca bulmak da ayrı dert. Yalnız lig hala kurtarılabilir belki, futbolcular ile hoca arasında bariz uyumsuzluk var. Kadromuz kötü bir kadro değil, geçici olarak gelecek camia içinde sevilen birisi tutturursa şampiyonluk zor ama hayal değil bence. Gerçi şampiyon olursa geçici de olmaz ya neyse.

Geçen sene AEK hazırlık maçında bu takım hiçbir şey oynamıyor demiştim üstünden 1.5 sene geçti hala ne oynadığı belli değil. Hocam artık şapkayı önüne koyup düşünmen lazım. Topçuları suçlayarak bir yere varılamayacağını gör ve kendini sorgula. Sevgini nefrete dönüştürmeden bi karar ver

gitsin diyorsun adama. İnsan gibi konuş insan gibi al cevabını. "Bu ne?" diye de yazmazsın o zaman.

Koskoca Galatasaray efsanesine karşı üslubunu bil. Çoğu kişi istifa etmesini istiyor zaten ben dahil.
Sövmemek için zor tutuyorum kendimi sinirliyim git başkasına sar. İnsanlığı senden öğrenecek değilim.

Takimin fizigi sifir. Gecen macta 4lu savunmaya dondugumuzde 6-7 pozisyon buldular ondan bi ders cikarip 3lu baslamasi lazimdi. Degisiklikler de tam facia idi. Takimda kim baltaliyorsa oynamiyorsa kes gitsin taraftar zaten arkanda her zaman korkma cesur ol

Yerli oyuncu oynatmadigindan dolayi elestirildigi icin hafta sonu Emre Tasdemir ve Emre Mor'u oynatir yine futboldan uzaklasan hocamiz

Alt yapidaki gencler atama bekliyor.

Bu sene tekrar şampiyon yapacak bizi. Avrupa da alınan bu sonuçlar son derece normal kimse kimseyi kandırmasın kalibre belli farklı bir hoca ile farklı sonuç beklemeyin. Hoca giderse bu sene şampiyon olamayız çok açık belli. O yüzden desteğimize devam edeceğiz sonuna kadar imparator Terim

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt