- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
diyorsun adama. İnsan gibi konuş insan gibi al cevabını. "Bu ne?" diye de yazmazsın o zaman.Bu ne?
Koskoca Galatasaray efsanesine karşı üslubunu bil. Çoğu kişi istifa etmesini istiyor zaten ben dahil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diyorsun adama. İnsan gibi konuş insan gibi al cevabını. "Bu ne?" diye de yazmazsın o zaman.Bu ne?
Olmayacak be hoca. Sıkıntıya girmeden bırak git ve değişimin fitilini ateşle. Hem yönetim seçime gitmek durumunda kalır böylece, olmayacak çünkü belli. Takımda kimya diye bir şey kalmamış, oyuncular seni sevmiyor ve saygıyı da kaybetmişsin belli ki. Bugünkü oynanan, daha doğrusu oynanamayan futbolla çok net belli oldu.
Yönetim + hoca değişecek, kadro yenilenecek başka çıkar yol yok.
2 yıldır yazıyorum bunları ben de zaten.Yeni değil neredeyse 2 sezondur böyle oynuyoruz
Rakipler süzme salak olduğu için şampiyon olduk kardeşim
Doğruları konuşalım artık
madridin bize atacağı taş çatlasa 3 fazlası olmaz 6-7 yazanlar hayal aleminde yaşıyor.
Adam 7.0 istiyor ama olmuyor. Napsin..Galatasaray 0-5 chelsea
fenerbahçe 6-0 Galatasaray
Galatasaray 1-6 real madrid
real madrid 6-0 Galatasaray
fatih terim: bir hayalim var
@Berkay İsabetlimadridin bize atacağı taş çatlasa 3 fazlası olmaz 6-7 yazanlar hayal aleminde yaşıyor.
Katılıyorum, zaten sezon ortasında iyi hoca bulmak da ayrı dert. Yalnız lig hala kurtarılabilir belki, futbolcular ile hoca arasında bariz uyumsuzluk var. Kadromuz kötü bir kadro değil, geçici olarak gelecek camia içinde sevilen birisi tutturursa şampiyonluk zor ama hayal değil bence. Gerçi şampiyon olursa geçici de olmaz ya neyse.bu sezonu buradan kurtaramayız bence. o nedenle yeni hoca getirip eksi puanla başlamasına neden olmak doğru olmaz.
hoca bıraksın. yerine geçici hoca getirilmeli sezon sonuna kadar.
sonra yeni başlangıcı yeni sezonda yaparız. daha sağlıklı olur kanaatimce.
Sövmemek için zor tutuyorum kendimi sinirliyim git başkasına sar. İnsanlığı senden öğrenecek değilim.gitsin diyorsun adama. İnsan gibi konuş insan gibi al cevabını. "Bu ne?" diye de yazmazsın o zaman.
Koskoca Galatasaray efsanesine karşı üslubunu bil. Çoğu kişi istifa etmesini istiyor zaten ben dahil.
Nerdesin rtaşmadridin bize atacağı taş çatlasa 3 fazlası olmaz 6-7 yazanlar hayal aleminde yaşıyor.
Öğretme derdinde değilim zaten. İnsan gibi eleştir. Senden daha sinirliyimdir ben şu an. Skora filan da değil ha bu ruhsuzluğa kuduruyorum.Sövmemek için zor tutuyorum kendimi sinirliyim git başkasına sar. İnsanlığı senden öğrenecek değilim.
Bu sene tekrar şampiyon yapacak bizi. Avrupa da alınan bu sonuçlar son derece normal kimse kimseyi kandırmasın kalibre belli farklı bir hoca ile farklı sonuç beklemeyin. Hoca giderse bu sene şampiyon olamayız çok açık belli. O yüzden desteğimize devam edeceğiz sonuna kadar imparator Terim
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi