# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Terim Dönüyor

En azından 50 milyon dolar transfere harcar, Avrupa'dan yabancı artıkları getirir. Saha dışında Don Carlone triplerine girer.İşeyen bir takımı bitirip. Lukunku,Almaguer, Petre, Bratu, Pinto, Xavier, Sarr ve şu anda adı aklıma gelmeyen bazı futbolcuları transfer ettirip yeni takım yaratmaya çalışan, oynadığı kumar tutmayınca dahada saçmalayan Terim istikrar adına ne varsa 10 yılların birikimini bir çırpıda silen Terim Galatasaray'a ne verebilir son öldürücü darbeden başka?

4 yıl üstüste şampiyon yapar,Uefa kupasını getirir.Tarihin en iyi Galatasaray'ını kurar.Bizde hep başarısızlığı göz önüne alırız.Fatih Hoca gelme!!!

İkinci döneminde egoları uğruna, işleyen ve her zaman şampiyonluğa oynayabilecek bir takımı

yoketti. Sırf yeni ve kendi takımını kurmak için! O günden beri kendimize gelemiyoruz. Gerets ve Cevat Hoca dönemi şampiyonlukları birazda rakiplerin zayıf olmasıyla gerçekleşti aslında.

Futbolcularin bazilari kiralikti (Perez,Fleurquin,Victoria,Mondragon), bazilarini da takimda düsünmemesi cok dogal. Isteyerek yollamadi hepsini yani. Ayrica kiralik futbolcuyu tutacak diye bir kural da yok. Canaydin´a güvenip daha iyi futbolcularin alinacagini düsünmüstür, sonra da Canaydin´in gercek yüzünü anlamistir.

Terim gelmesin rijkaard gitsin skibbe gitsin nasil bi anlayis var cozemiyorum biz taraftar olarak herseyi cok biliyoruz valla boyle o gelmesin bu gelmesin diye diye halimiz ortada !

aynen. terim karşıtları 2.döneminden ve egosundan den durup diyorlar.

ya biz anlatamıyoruz ya anlamak istemiyorlar.

gçlü bir ekiple gelen yeni yönetim başarı için ince düşüncelerde olacaktır. başarızlığa neden olan tavırlarda olmayacaktır.

güçlü bir ekiple tercih sebepi olan fatih terimde eksikliklerini veya hatalarını farkındadır geçmişte ( bana kalırsa şahsen karaktersiz yapmadıktan sonra her zaman grande terim).

bu bir ekip işidir. galatasaray iyi olacaksa ekiple ve taraftarın birliğiyle olur diyoruz. ortada gerçekleri konuşuyoruz. kimse başarız diyemez- kimse hatasızda değildir ama kendi evladından iğrenecek tarzda söylemler olursa karşı çıkarım. sen futbol yapısını eleştir. karaktersizse morunhıo derim ama teknik adam olarak bişey demem.

lucescuyu gelmesin demem - ama oynatacağı futbol bana zevk vermez..

geretse- istikrarı yok sadece kuvvet futbolu... taktik olarak ben ne yaptığını anlamadım hadi saldıralımmdüşncesi sadece.

neysee fatih terim ve teknik ekibi getirecelekse saygılar- umut taşıncaksa bu isimle.

-----------------yabanci------------

sabri-------gokhan------servet--------balta

---------hamit------------yabanci----------

kazim------------yabanci---------------arda

---------------yabanci-------------------

terim in kadrosu boyle olacak.

4 yabanci dan fazla oynatmaz terim.

İnsanlar diyor ya Kazım oğlu gibi oynatır. Yok abi. Eğer milli takımda o zaman oynatacak başka adamlar olsaydı onları oynatırdı. Terim Kazım'ı alır karşısına konusur. Kendine gel der. Oynatır oynatır oynatır. Baktı olmuyo yollar gider. Milletin Sarp'ı oynattığı gibi ısrarcı olmaz.

Anlaşılmadı Emre.

Başarıdan baiarıya koşuyorken direksiyonda yine Terim vardı. O kısmı es geçeceğine de ihtimal vermiyorum. Belki de bu sebeple tam anlayamadım.

Terim 96'da geldi 95 yılının maçlarına bakılırsa takımın iskeleti fazla değişik değildi. Terim o dönemde fazla experiment yapamıyordu, Galatasaray'ı kobay gibi kullanan egosu tam gelişmemişti. 1996-2000 arası başarılı olmasının sebebi istikrara önem vermesi idi. Ama 2004'te yeni ve kendi takımını yaratmak için, takım gibi bir takımı kökünden bozdu birsürü gereksiz transferler yaptı.

Özhan Canaydin Fatih Terim´e verdigi sözleri tuttu mu peki? Bunu tartismak gerekir.

Son karar: İmparator

Ünal Aysal, Ali Dürüst'ün ısrarı sonucu teknik direktörlük konusunda Fatih Terim'de karar kıldı. Terim'le görüşen Dürüst, “Seçimi kazanın, masaya oturalım” cevabını aldı.

Galatasaray’da başkan adaylarından Ünal Aysal’ın teknik direktörlük için 3 adayı vardı: Fatih Terim, Eric Gerets ve Mircea Lucescu... Aysal’ın sağ kolu olan Bülent Tulun, Gerets’in getirilmesini isterken, Ali Dürüst, İmparator için baskı yaptı. Bazı yöneticiler ise koltuğun Luce’ye verilmesi taraftarıydı. Gerets seçeneği, Belçikalı teknik adamın Fas’tan ayrılmayacağını açıklamasıyla birlikte ortadan kalktı. Luce de istekli bir tutum sergilemeyince Aysal, Fatih Terim’de karar kıldı. İmparator’u ikna etme görevi ise, başarılı çalıştırıcının yakın arkadaşı olan Ali Dürüst’e verildi. Dürüst, Terim’le yaptığı görüşmede, “Önce seçimi kazanın, sonra masaya oturur anlaşırız” cevabını aldı. Fatih Terim’in göreve gelmesi halinde, çalışacağı ekip de hemen hemen hazır. İmparator’un yardımcılığını, Fiorentina ve Milan’da beraber çalıştığı Antino Di Gennaro yapacak. Kondisyonerliğe, milli takımdaki son döneminde ekibinde yer verdiği ABD’li Scottt Piri getirilecek. Kaleci antrenörlüğünü ise Eser Özaltındere yapacak. Ayrıca Hasan Şaş da Terim’in teknik ekip kadrosunda bulunacak. En dikkat çeken konu, İmparator’un her dönem yanında olan yardımcısı Müfit Erkasap’ın bu kez görev almayacak olması.

Raşit Altun

Fatih Terim’den çarpıcı sözler

Galatasaray’da ‘1 numaralı teknik direktör adayı’ konumuna gelen Fatih Terim, dün gece Trabzonspor’un eski oyuncularından ALS hastası İsmail Gökçek’in başkanlığını yürüttüğü ALS-MNH Derneği’nin gecesinde çarpıcı bir açıklama yaptı. Terim, bir basın mensubunun, “Medyada sıkçaisminiz geçiyor. Sizi yeşil sahalarda ne zaman göreceğiz?” sorusuna çok çarpıcı bir yanıt verdi: “Benim ismim geçiyor. Tabii ki geçmeli de. Yakın zamanda daha çokgeçecek. O zaman konuşuruz.” Bu sözleri, Terim’in Galatasaray’a dönmeye sıcak baktığı şeklinde yorumlandı.

bu şartlarda gelsin ,esasen ben terimi büyük bir taktisyen olarak görmüyorum ve gelmesini pek istemiyordum ama mevcut durumda terim faydalı olabilir amma velakin bülent tulun efendi transferlere karıştırılmamalı,havadan civadan floryada dolaşsın ama transfer işine karışmasın..

Fatih Terim'e sallayan kişiye bakar mısın... Başınız dik yürüdüyseniz zamanında, millete caka sattıysanız bu adam sayesindedir. Elin saygı duyduğu adamı, yerlerden yere vurmakta üzerimize yoktur.

Fatih hoca bize fazla yılmaz vural zıya doğanlara laıkız bız gelme hocam.

-----------------yabanci------------

sabri-------gokhan------servet--------balta

---------hamit------------yabanci----------

kazim------------yabanci---------------arda

---------------yabanci-------------------

terim in kadrosu boyle olacak.

4 yabanci dan fazla oynatmaz terim.

Terim'in kadrosu bu olacaktır! Terim biraz TRT'de Hakan ve Sergen izlese biraz futbol dersi alsa.

Anlattıklarının ışığın da, Terim istikrara önem veren ve kişiliği tamamen değişmiş senin tarzında bir hoca olduğu anlaşılsa ve İSTİKRAR adına, kişisel egoları bir kenara bırakılıp şuanda ki takım ile ilgili ne yapmalı ? Takım nasıl ayağa kaldırılmalı ? İskelet bozulmadan 3-4 transfer ile mi ? Bu takım üzerine bir dev blok inşaatı mı yapılmalı ?

Yoksa Terim değil düşünülen isimlerin hatta bu işin bir kralı olsa kralı gelse de bu takım zaten baştan aşağıya değiştirilmeyecek mi?

Terim 96'da geldi 95 yılının maçlarına bakılırsa takımın iskeleti fazla değişik değildi. Terim o dönemde fazla experiment yapamıyordu, Galatasaray'ı kobay gibi kullanan egosu tam gelişmemişti. 1996-2000 arası başarılı olmasının sebebi istikrara önem vermesi idi. Ama 2004'te yeni ve kendi takımını yaratmak için, takım gibi bir takımı kökünden bozdu birsürü gereksiz transferler yaptı.

Emre Okan kim gelsin onu söyle bari!

Galatasaray´da tarih yazması şans,tesadüf,Milli takımda tarih yazması şans,tesadüf,İtalya kariyeri,Rui Costa gibi bir Portekiz efsanesini kendi elleriyle yetiştirmesi hepsi şans ve tesadüfmüş başkalarına göre.Sen ne şanslı(!) adammışsın be hocam.

unal aysal bulent tulun u sportif direktor olarak dusunuyor ondan dolayi ben fatih terim in gelecegini hic sanmiyorum.

bizi bu durumdan fatih terim cikarir,gerets veya lucescu degil.

iyi bir gözlem

fatih hoca malesef 2000 sonrası taktik olarak kendini geliştiremedi dahasın geriye gitti,

tabi 2000 yılı kadrosunda fatih terim kadar başka mühim faktörler vardı ,hagi ve diğer yabacılar ve yerli olarak kendisinin milli takımlardan tanıdığı genc bir oluşumda vardı şu an durum farklı , ikinci terim dönemi daha sonraki milli takım performansı terimin artık taktisyenlikden cok ego-gaz üzerine tipi türk tipi hocalığa terfi ettiğini acık secik gösterir ama malesef mevcut durum cok kritik ,mevcut durumda terim gelebilir ama ben şahsen yetkili olasam sağlam bir alman hoca ve sağlam yardımcı türklerden şaşmam...

Geçmişten ancak ders çıkartmak adına konuşulmalı, geleceği görmeden varsayımlar ile tartışmak çok anlamsız ve yersiz. Olasılıkları konuşalım ama şuanda burada yapılan doğmamış bebeğe don biçmekten başka bir şey değildir.

Bu ülke ilkleri basaran adamlari hep yok etmeye calisir. Ispanya´yi yenemedik diye sinirden catliyorsak, bunu sadece ve sadece Fatih Terim´e borcluyuz. Türk Futbolu Fatih Terim´i ebediyete kadar yasatmali. Fatih Terim olmasaydi Türk futbolu olmazdi. Üst düzey bir futbol ülkesi olmazdi en azindan. Üst düzey derken, büyük takimlarla mücadele edebilecek bir ülke. Herzaman tartisilir Terim, ama ne öncesinde bir basarimiz var ne sonrasinda. Nedense hep Fatih Terim döküyor bu insanlari sokaga. Nasil oluyorsa? Tesadüf dimi?

4 yıl üstüste şampiyon yapar,Uefa kupasını getirir.Tarihin en iyi Galatasaray'ını kurar.Bizde hep başarısızlığı göz önüne alırız.Fatih Hoca gelme!!!

Başarıları futbol takımı kazandı. Terim'in tek (o dönemde) iyi tarafı takımla fazla oynamamasıydı. Ama 2004 yılında onuda bıraktı istikrar düşmanı oldu. Kendine başarıyı getiren iki faktörü sattı. Yerli oyuncular ve istikrar!

Terim'in kadrosu bu olacaktır! Terim biraz TRT'de Hakan ve Sergen izlese biraz futbol dersi alsa.

Bu kadar da değil. Lütfen. Tamam beğenmeyebilrisin ama bu başlıkta yazan insanlar genelde Terim'in gelmesini isteyen, ona değer veren ve seven insanlar. Bence üslubunu gözden geçirmelisin. Yada bu şekilde de devam edebilirsin. Tercih senin tabi ki ama giderek sinirleri germeye başlayacaksın.

unal aysal bulent tulun u sportif direktor olarak dusunuyor ondan dolayi ben fatih terim in gelecegini hic sanmiyorum.

bizi bu durumdan fatih terim cikarir,gerets veya lucescu degil.

gerets başarılı olamaz ,skibbe bir tür geretsdir mesela ,orta sahaya önem vermezler ,sert macları kazanma şansları yokdur...

lucescu ise hocadır gercek taktisyendir ,terimden falan cok daha iyi bir hocadır ama gelmez diye düşünüyorum...

terim mevcut şartlar altında iyi bir secenek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt