vallah onu bunu bilmem fatih hoca dışında olacaklar beni düşündürür.
nedenmi?
1- yerli futbolcuların kaliteli olmasından bahsedip, hiç bir şekilde türk futboluyla alakası kalmamış veya bilmeyen teknik adamların yerli futbol anlayışını ne olacak?
2- yabancı hoca demek 45-50 milyon euro transfer demek. böyle bir takımda elindekilerle yetincek kariyerli hoca görmüyorum. zaten elindeki kadro kalitesinden şikayet etmeyen hoca getirmesi vizyonsuz bakıldığıngını gösterir.
3- en önemlisi dispilini sağlayacak başka hoca yok. yerli oyuncuların alımında veya yıldız denilen isimlerin alındığında bu kadroyu disiplin edecek hoca da yok.
4- basın-taraftar vs. duurmları türkiyede çözecek başka bir hoca varmı?
5- büyük düşünen bir yönetim gelecekse bunu senelerin takımını oluşturarak yapcaklarsa yabancı hoca neyi bilerek veya ne kadar isteyerek gelecektir.
fatih terim e burun kıvararak bakan arkadaşlar. güçlü bir yönetimle ekip çalışmasında buluncak kulup geleceğini sportif açıdan garantileyecektir. unutmayınki ünal aysal ve ali dürüst futbolu bir kişiye emanet etmeyeceğiz diyor buda her türlü konuda ekip çalışmasının olacağını göstergesidir.
fatih terimi 2.dönemi yüzünden eleştiren ve egosunu bahane edenler gözlerini açsın. yönetim-teknik ekip ve futbolcu yapısı galatasaray ın hedeflediği avrupadki başarı için çalısacak ve kimsenin başına buyruk olmayacağı bir anlayışı içermekte.
biz taraftarlarında ünal aysal ve ekibini desteklerken sadece parası için değil çizmek istediği yapıya olan inancımızdır. kimsenin babasın yeri gibi davranmayacak artık burda.. biraz geçmişten değil olması olan yapıdan bahsedin. kişilerin ve kurumların yaptığı hataları sürekli devam ettirmleri için art niyetleri olmalı. bugun kü konuşulan konularda veya kişilerde galatasaray bataklığa götürelim diyen bir anlayış mı var?
neyse önümüzde 2 gün var. herşeyin netleştiğinde taraftarı saran heyecanı umarım inandığımız düzeye getirecek anlayış devam eder ve gelecek yılların onur-gurur-başarıyı yaşatan galatasarayımız eski günlerinden daha iyi bir düzeye çıkar..
saygılarımızla sarı kırmızı aşkı yaşayan galatasaray taraftarı