Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun planı olmadan şampiyon oluyorsak ve Avrupa galibiyetler göre biliyorsak bırakın da oyun planı olmasın.... Ki var.

Tv de göremeyene ne anlatacak millet oyun plan ile ilgili ayrıca.

Oyun planı yokmuşmuş... Daha ağlayacak mısınız acaba ?

Bu adam ne zaman rahat bir döneme geldi ki ? Geçen yıl tamam her şey güzel olacak dedik bi anda orta sahamızın bel kemiği satıldı, bütün düzen alt üst oldu. Ama hocam yine bu süreci iyi yönetti ve sezon sonu mutlu olan taraf biz olduk.

Bu yıl 30 gol atan forvetimiz satıldı, yerine adam alınmadı. Taraftarın çöp muamelesi yaptığı adam 1. santraforumuz konumuna geldi. Hoca stoper istedi, alınmadı.

Ama boşuna sevinmeyin bu işin üstesinden gelirse yine Fatih hoca gelir. Zorlansak da sezonu mutlu bitiren taraf yine biz oluruz.

Bunlarin en son aglamalari vizyondu simdi oyun plani olmus. Akillandiramadi mancini prandeli hamza tudorlar yenisini istiyorlar.

ağlıyodunuz düne kadar onyekuru forvet oynasın diye bugün kadro seçiminden hocayımı eleştiriyonuz

7 Şampiyonluk ve ülke futbol tarihinin tek avrupa kupasini kazandirmis adamin efsane olmamasini iddia etmek için kaç kg esrar kullanmak lazim acaba. 10dan asagi olmaz

Bu takimin kalitesi trabzon ve akhisar gibi takimlarin cok üzerinde. Bu takim hocasiz Saha ya ciksa, ts ve akhisar gibi takimlardan kafadan bir beraberlik alabilmesi lazim. Oyleyse neyi yanlis yapiyoruz da rezalet sonuclar ortaya cikiyor? Hoca bunun cevabini bulmak icin var.

Bu sonuclardan sonra basin toplantisinda anlattiklari sacma sapan bir hal aliyor. Galibiyeti olmayan takima karsi hezimete ugramissin. Bunun nasil bir mantikli aciklamasi olabilir ki?

Bu sonuctan dolayi hic bir oyuncuyu ozellikle elestirmek Dogru degil. Takimin bas sorumlusu hoca. Takimi ve oyun planini sahaya süren hoca. Herhalde hoca yanlis bir seyler yapmis olmali ki, Bu rezalet sonuclar alinmis.

Bu takimin kalitesi trabzon ve akhisar gibi takimlarin cok üzerinde. Bu takim hocasiz Saha ya ciksa, ts ve akhisar gibi takimlardan kafadan bir beraberlik alabilmesi lazim. Oyleyse neyi yanlis yapiyoruz da rezalet sonuclar ortaya cikiyor? Hoca bunun cevabini bulmak icin var.

Bu sonuclardan sonra basin toplantisinda anlattiklari sacma sapan bir hal aliyor. Galibiyeti olmayan takima karsi hezimete ugramissin. Bunun nasil bir mantikli aciklamasi olabilir ki?

Bu sonuctan dolayi hic bir oyuncuyu ozellikle elestirmek Dogru degil. Takimin bas sorumlusu hoca. Takimi ve oyun planini sahaya süren hoca. Herhalde hoca yanlis bir seyler yapmis olmali ki, Bu rezalet sonuclar alinmis.

Taktiksel olarak 0iz ondan olabilir.

deplasman olayını cözebilecekmi merak ediyorum ne cözer diyebiliyorum ne cözemez

Yahu, illa cumbur cemaat ofansif olmaya gerek yok. 7 oyuncu ilerde kaliyor adamlar Manu'la kontraya cikiyorlar eksik kaldin an adam sana cakiyor ve ondan sonra ugras.

Biraz akilli oynarsin, iki tane hizli kanat oyuncun var orta saha ara paslara, kanatlardan ortalarsin ve oyle gol atmaya calisirsin. Ne hucum plani var, ne birsey.

Yanlışın var.
Biz son 3 deplasmanı kazanarak şampiyon olduk.
Hele bir Alanya deplasmanı var öldük öldük dirildik.
Biz geçen sezon Tudor'la en iyi ihtimal 3. olurduk.

Türkiyede işler farklı yürüyor yabancı hocayla ya da Aykut gibi pısırık hocayla şampiyon olunmuyor.

Bize ve bu şartlara en uygun hoca Fatih Terim'dir.
Eleştirmeyin demiyorum ama hocaya sahip çıkalım arkasında duralım kurda kuşa yem etmeyelim.

Demirören gibi birisiyle nasıl çalıştı nasıl kandırdılar akıl sır ermiyor.
Iş tabi başkanda bitiyor izin vermeseydi keşke, belki şu an bir avrupa kupamız daha olabilirdi.

Gscimbom Mobile
Nerede yanlisim var Fatih? Ben sampiyon olamayabilirdik ama olabiliriz de dedim. Hocayla Sivas Kasimpasa Gencler macini kaybetmedik mi? Benim demek istedigim eger o maclari Terim yerine Tudor ile kaybetseydik buyuk ihtimal basin bizi kasiya kasiya dibe cekebilirdi. Belki Gencler macindan sonra takima o kadar sahip cikilmazdi. Dedigim gibi Terim sadece hoca degil. Isminin muthis bir agirligi var .

Oyun planini acikliyamiyanlar gelmis kufur etmek istiyor.

Bildiginiz tek sey hocanin bildigk, oda bilmiyor iste.

Madem 7 kere sampiyon oldu, sampiyon yapti biriniz ciksin bana anlatsin bizim takim olarak planimiz nedir?

Sezon basindan beri kotuyuz, kabul etmemekte diretmek neyin kafasi cidden? Izlemesek inanicaz.

Elestirmeyi bileceksiniz, birakin biatciligi, biat yuzunden ulkenin hali ortada.

Yabancı ülkeden gelip şurada bazı eleştirileri okusalar nereleriyle güleceklerini şaşırırlar. Futbolda yenmekte var yenilmekte.

7 şampiyonluğu ve hocanın hocalığını trollemeye çalışanlar bilmiyorki hocanın atığı olamazsın yahu.

Çıkıp Galatasaraylıyım diye geçinenler bazı kimileri için utanıyorum şahsen... yani sizi tutan yok beğendiremediysek......

Hocanın istediği ortam yavaş yavaş oluşuyor
f74a7564202b70d649038b37b8e253b7.jpg

Geçen sezonun gol kralı ve skor yükünü taşıyan Gomisi harcadı.
Ölüsü Sinandan iyi olan Feghouliyi sebepsizce harcadı.
Havadan en iyi stoperimiz olan Maiconu harcadı.
Şimdide Feghouli ile uyumluyken bilerek kasıtlı önüne Sinanı koyup Marianoyu harcadı.

Bu isimlerin tek suçu kariyerli isimler olmaları. Yerlerini Moldeli Linnes, Genç Ozan, Vasat Sinan ve Casper Eren ile doldurmaya çalışıyor. Takımın geçen sene şampiyon olan ideal 11ini paramparça yaptı.
Başarılarına saygım sonsuz, Eskiden güvenimde sonsuzdu. Fakat bu takımdan bu sene ümidim yok.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bukadar rezalet deplasman oyunu ve takim daha gormemistim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt