- 8 Mayıs 2009
- 18.889
- 6.355
- 2.493
He zaten transferi scout yapacaktı oha be kardeşim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He zaten transferi scout yapacaktı oha be kardeşim.
Ee yönetim sezonun başından beri baskılıyordu zaten Gomis'in gidişi belli idi ffp ensemizde iken -4 m ile sezonu açmayacağımızı aklı olan herkes biliyordu, yönetim ve hoca da kimin giderek bu açığı kapatacağının daha o gün gelmeden elbette biliyordu ve hatta tercih etmişti.Yahu akbaba alındı para verildi o iş bitti gitti tam 1 hafta sonra gomis satıldı nasıl bir bağlantı kuruyorsun?
Kim yapacak, ben mi? Bu ekip oyuncu bulmakla görevli değil mi? Bütçe yoksa eğer kiralık veya bedava alınabilecek oyuncuları tararsın, iyi kötü idareten bir forvet bulursun. Bak Cisse Alanya'da çatır çatır gol atıyor, bedavaya geldi. Bu adamı biz alsak kimse karşı çıkar mıydı burada, ya da bu adamı bile alacak bütçe yok mu ki adam bedava zaten. Alınacak bir sürü oyuncu vardı, bütçe yok açıklaması komik. Bizim heyetten avrupa futbolunu fazla takip eden yok muhtemelen, etmekte zorunda değiller zaten ama oyuncu tarasın diye bu adamı da sen başa getirmişsin sonuçta. Belli ki bunlarda bulamamış ya da buldukları bizim şartlara uymayacak oyuncular yani yüksek maliyetli.
Ee yönetim sezonun başından beri baskılıyordu zaten Gomis'in gidişi belli idi ffp ensemizde iken -4 m ile sezonu açmayacağımızı aklı olan herkes biliyordu, yönetim ve hoca da kimin giderek bu açığı kapatacağının daha o gün gelmeden elbette biliyordu ve hatta tercih etmişti.
Bu arada isimler gerçekten umurumda değil. Emre veya Gomis. Burada sorun daha başka, Gomis kalsa uçardık kaçardık, keşke satılmasaydı veya Emre keşke alınmasaydı demiyorum ama ne Emre'nin gelişi ne Gomis'in gidişi şu şartlarda doğru olmamış çok belli ki. Emre işimize elbette yarayabilir ben de çok ümitsiz değilim ama bence buna sebep oldu ve bu yüzden böyle yaklaşıyorum olaya. Sen diyebilir misin ki biz Gomis'i satsak ve Emre'yi Fener alsa, biz forvet değil de 10 numara oynayan ama kanatta oynatacağımız bir adam alırdık?
Başkan transfer sezonun bitiminde hemen Trt spora çıktı ve dedi ki benim önüme imza atmam için bir tane isim gelmedi. Modeste Florya'ya gelmiş benim haberim yok, Galatasaray'da başkanlar bu işlere karışmaz teknik ekip ve transfer komitesine bıraktık ben karar merciyim bizim gerçeklerimiz doğrultusunda bir sözleşme gelse idi önüme değerlendirirdim dedi. Başkanın kendisi çıkıp tabii ki forvet aramayacak veya bulmayacak, hocanın güvendiği sportif direktör, scout ekibi, Abdurrahim Albayrak veya her kimse veya kendisi ise bu alternatifi yaratıp, başkana "ok" deme dışında bir iş bırakmayacaklardı ama yaptıkları şey son güne kadar Modeste ile uğraşıp sonra tuhaf tuhaf işler yapmaya kalktılar. Çalıştığı ve güvendiği insanlar onu yanılttı veya kendisi yanıldı çokta başka alternatif yok. Gerçekten sıkıldım bu konudan sen istediğin gibi düşünmeye devam et zira ben de öyle yapacağım.Yahu ben farklı bir şey mi diyorum.
Bedava topçu alabilirlerdi modeste dışında kimseyle ilgilenmediler.
Adam çıktı transferin bitmesine 1 gün kala :
Mustafa Cengiz forvet transferine de değinirken, "Transferde çok kısıtlı zamanımız var. Forvet transferi için çabalıyoruz. Yıllık ücreti skalasına uygun olan başarıya aç, karakteri düzgün futbolcular peşindeyiz. Olursa olur, olmazsa Ocak ayında olur. Şu anda bizim elimizdeki kadro çok değerli." ifadelerini kullandı.
Bunu dedi gerçekten bunların uğraştığını mı sanıyorsun?
Üstelik eksideyiz diyorsun mayıs ayına kadar kapatma süremiz vardı yani ocak ayında birini satardık olurdu biterdi.
Şimdi durum kötü gitti diyelim ki gidecek belli devre arası forvet alınca eksiye düşülmeyecek mi? 3 4 milyon cebimizde kalsın diye her şeyi batırdılar.
yabancı sınırı gelecek bu ligde akbabayı istememekte eşşekliktir.ha terim istemese bile alınacaktı yani
peki.
Hidayet konustukca batiyor.
Terimspor'a gonul vermis birisi maalesef.
Kendinizi ne zannediyorsaniz artik, neymis stad'da yemezmis.Burası Twitter değil ki yaş ortalaması yüksek gerçekten nedenini merak ediyorum.
Stada gelip laf yapsalar dayağı yerler zaten yemez orda söylemeye.
Kendinizi ne zannediyorsaniz artik, neymis stad'da yemezmis.
Biatciliga devam, ulkenin basinda'da RTE var, adam herkesi sucluyor kendi disinda. Sizinkide ayni misal.
Hoca oyun plansiz bir sahsiyet olarak antrenorluk kariyerine devam ediyor, ister kabul edin ister kabul etmeyin, sizin gibi biatci capsizlar forumda herkesi fenerli ve dusman ilan edicek diye dogrulardan vazgecmicegiz.
Dün çok tuhaf bir rüya gördüm
@Ahmed Arif Kesen arenada seyircisiz, cezalı olduğumuz bir maçta skor olarak da öndeyiz
El salla el salla Fatih Terim el salla die tezahürat ediyordu
Fatih Terim’e böyle karşı birini rüyamdan görmüş olduğum için şaşkınım sonra uyandım lokmaya geldim kahvaltıya
Benim çocukluğumdan beri net bir düşüncem var bu konuda.Hoca yi bu konuda elestiriremem ama sahadaki bitik hali sorgularim takımin malzemesi belli ama takımın niye isirmadigi belli değil
Garry bile bir havalarda