Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen niye o zaman Muslera'yı eleştirenlere koşulsuz ''laf sokma'' peşindesin ?

Yabancı diye mi ? veya sizin tabirinizle dokunulmazlığı mı var ?

Yabanci hayranligi ha :asd: Yabanci diye Belhanda ya Maicon'a Mariano ya falan tapiyorum zaten ya ben.

Darbeye bağlı olmayan sakatlıkların sebebi nedir ? Adalet sakatlıkları ve kramp giriyor sürekli oyunculara. İyi antrenman mı yapmıyorlar ? Veya yeteri derecede sağlıklı mı yaşamıyorlar ? Schalke bugün bizi hem takım oyunuyla hem de fizik olarak epey ezdi. Takım bu maç temposuna ayak uyduramadı henüz.
Avrupa da üst düzey tempoyla oynayan fizik olarak iyi olan hemen her takım zaten bizi oyun olarak yıprattı bundan sonra da yıpratacak da ama temposu bize daha yakın olan oyunu aşırı hızlandırmayan daha çok bireysel yeteneklere kilidi açmaya filan kalan maçlarda daha iyi oynadık hep

Bu sene grubun lideri Porto 'ya deplasmanda oynadığımız oyunla içerde Alman liginde kümeye oynayan Schalke 'ye oynadığımız oyunun arasındaki farktan bahsediyorum. Biz zaten Moskova gibi kilidi rahat çözülen rakiplere karşı veya Porto gibi daha durağan oynayan takımlara karşı zaten iyi oynuyoruz bizim çözmemiz gereken konu Schalke gibi fiziği sağlam 90 dakika yüksek viteste oynayabilen takımlara karşı yapmamız gerekenler

Ya Kante gibi mücadeleci-Kane gibi sağlam fiziği olan-Vidal gibi sert oynayan tipte oyuncuların tiplerine yönelmemiz oyunu sürekli 5. viteste oynayıp çata çat rakiplerle mücadele etmemiz gerekiyor ya da saha içinde aktif dinlenmemizi sağlayabilecek topun bizde kalmasını sağlayabilecek kaliteli net adamlarla yola devam etmemiz gerekiyor

Ben Fatih Terim takımın başında olduğu için bu seneye kadar ki Rodrigues gibi Ndiaye gibi Nagatomo gibi en önemli özelliği mücadelesi temposu olan adamlarla yola devam etmekten yanayım bakalım transferde nasıl bir yol izleyeceğiz ...

Hoca ereni tamamen silmiş, bu maçta sinanada mesajı verdi. Eldekileri çok iyi pazarlayarak yerlerine zımba gibi adamlar almak şart. Hoca sonuna kadar haklı. Bu kadroyla bu kadar kim ne derse desin. Allah belanı versin yağlı surat

Ya hadi yabancı hayranlığını geçelim.Burada eleştirmek yasak yazıyorsun ama aynı şeyi Muslera başlığında yapıyorsun ? :D

Ben elestirene laf etmiyorum ki, kovalera diyene satalim diyenlere laf ediyorum. Elestiren elestirsin mantikli elestiri oldugu sürece.

Siz burada her laf edene hemen vizyoncu yakistirmasi yapiyorsunuz. Ben Muslera konusunda kimseye bir yakistirma yapmiyorum.

Ama Fabri bundan daha iyi falan diyene affedersin kicimla gülerim sadece. Bugün de sacmasapan bir gol yiyorduk ofsayt olmasaydi, mac konusunda da bayagi kizmistim.

Ben elestirene laf etmiyorum ki, kovalera diyene satalim diyenlere laf ediyorum. Elestiren elestirsin mantikli elestiri oldugu sürece.

Siz burada her laf edene hemen vizyoncu yakistirmasi yapiyorsunuz. Ben Muslera konusunda kimseye bir yakistirma yapmiyorum.

Ama Fabri bundan daha iyi falan diyene affedersin kicimla gülerim sadece. Bugün de sacmasapan bir gol yiyorduk ofsayt olmasaydi, mac konusunda da bayagi kizmistim.

Olay şurada bugün eleştiri diyenler yarın istifa diyecekler

Bunun kronolojisini yapmaya gerek yok durum hep böyle oldu

Laf kesinlikle erene. Ozan bi ara sekti oyunda kal dedigim icin kaldi birilerine mesaj olmali dedi. Eren de azicik aci cekti diye cikti bugun macta. Erenden kurtulacaz belli oldu. Gomis varken bile forvet istiyorum 2 hizli forvet diyen adami erene biraktilar saka gibi.

Bundesliga 16.sı Shalke bizim sahamızda Superlig birincisini ezdi..

Allahın lutfu, hakemin destegi ve 25 milyonun duaları ile berabere kaldık.. Yazıklar olsun..

Fizik kondusyon olarak berbat durumdayız.

Darbeye baglı olmayan sakatlıklar, bu macta yasananlar ..

Ey Terimsporlular.. Bunların sucu yonetim degil mi?? Cunku Forvet almadı, alamadı..

Yahu bu takıma CR7 gelse ne olur, Messi gelse ne olur??? Ne taktik var, ne kondusyon var, ne fizik var?? En fazla guruptan 3. olarak cıkarız.

Tam kadro oldugumuzda evimizde lokomotiv'i 3-0 yendik,deplasman da porto'dan iyi oldugumuz macta kaybettik ama futbolumuz tatmin etti

5 önemli eksikle ciktigimiz macta mükemmel bir futbol beklemek yanlis olur cünkü kadro derinligi yok

Fatih hoca bu isi bir sekilde basaracaktir,gectigimiz yillarda 3 mac sonunda 1 puan almis takimin grup sonunda 10 puan ile gruptan cikmasini saglayan hocamiz var rahat olmakta fayda var

Stopere bakıyorsun 18 yaşında çocuk tonla para verilip alınan ama seyirci gibi izleyen bir stoper ile oynuyor, orta sahaya bakıyorsun tek ayakta kalan Donk, yine tonla para verilip alınanlardan eser yok, forvete bakıyorsun dört milyona alınan adam kaç sezondur aynı hamam aynı tas.

Konuşmacı olarak takımın oyununu tartışmak için süre tanınsa zaten bunları tartışırken verilen konuşma süresi dolar.

Eleştirim Selçuk hamlesine, son maç yaşadıkları sonrası bu maçta Ömer hamlesine, Belhanda, Eren ve Sinan gibilerine gereğinden fazla tahammül etmesine. Bunlar ile olmuyor olmayacak, yak gemileri oynat genç çocukları bunların yerine diyesim geliyor oturduğum rahat koltuktan.

Sinirim mi, işte o kadroyu geçen sezon ve bu sezon başı doğru yapılandıramayan Dursuna, Mustafa Cengize, Albayrağa, takımı karaktersiz oyuncular ile dolduran Tudor ve Cenk ikilisine.

Ha birde bunları sinirlenip, kızıp, üzülüp dile getiriyoruz diye çığırtkanlık yapmakla suçlayan kim var ise onlara. Bugün Bilyoner ile yapılan anlaşmanın bir senelik ücretinden fazla para kaybettik ama varsın olsun, çığırtkanlık yapan biz kulübü düşünen onlar olsun.

Fatih Terim: ''Sezon başından beri hayal kırıklığı yaşatan oyuncular var.

Mariano-Maicon-Rodrigues-Eren-Sinan-Belhanda-Feghouli bir çırpıda 5-6 tane adam sayabiliyoruz hayal kırıklığı olan özellikle Mariano ve Rodrigues 'in geçen seneki hallerine kıyasla muazzam bir düşüş içinde oldukları kesin ...

Takım bu sezon top oynamıyor, tam kadro olduğumuz Erzurum maçında da berbattık. Bu sezon Porto deplasmanı ve Lokomativ maçının bir bölümü hariç hiçbir maçta iyi futbol oynamadık. Umarım hoca bu duruma bir çare bulur.

Takım bu sezon top oynamıyor, tam kadro olduğumuz Erzurum maçında da berbattık. Bu sezon Porto deplasmanı ve Lokomativ maçının bir bölümü hariç hiçbir maçta iyi futbol oynamadık. Umarım hoca bu duruma bir çare bulur.

+ Alanya maçının ikinci yarısı

Gerisi gerçekten iyi değil. Malzeme dar ama hoca da daha iyisini yapmalı eldekinden.

Avantajımız bu dönemi puan olarak kötü geçirmiyor oluşumuz. Puanlar gelmese sıkıntı olurdu.

Altyapı kartını devreye sokman lazım hocam bazı futbolcular nasılsa alternatifim yok ayağında herkese efendi olması gerektiğini bildirmen lazım, oyuncularda bir kopukluk ve ruhsuzluk var bunların giderilmesi gerekiyor

+ Alanya maçının ikinci yarısı

Gerisi gerçekten iyi değil. Malzeme dar ama hoca da daha iyisini yapmalı eldekinden.

Avantajımız bu dönemi puan olarak kötü geçirmiyor oluşumuz. Puanlar gelmese sıkıntı olurdu.
O maçta da gole kadar berbattık, ayni şekil Paşa maçını da ilk golü bizim atmamız çözdü. Bursa maçında atamayınca çözemedik. Set oyununu kötü oynuyoruz, geçen seneki gibi rakibi hapsedip nefes aldırmayan ve sürekli pozisyon yakalayan iç saha takımı kalmadı artık.

İsyan eden İmparatoru özledik. 0-2'den 4-2 çevirdiğimiz maçları özledik.

şu maçta gol yememiz tamamen kendisinin özel yetiştirdiği arılarının ürünüdür

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt