- 9 Ağustos 2011
- 59.452
- 34.147
- 3.408
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya ne boş boş yorumlarsinanla aranızda gizli ne geçti acıklasan keşke
Sen niye o zaman Muslera'yı eleştirenlere koşulsuz ''laf sokma'' peşindesin ?
Yabancı diye mi ? veya sizin tabirinizle dokunulmazlığı mı var ?
Yabanci diye Belhanda ya Maicon'a Mariano ya falan tapiyorum zaten ya ben.Avrupa da üst düzey tempoyla oynayan fizik olarak iyi olan hemen her takım zaten bizi oyun olarak yıprattı bundan sonra da yıpratacak da ama temposu bize daha yakın olan oyunu aşırı hızlandırmayan daha çok bireysel yeteneklere kilidi açmaya filan kalan maçlarda daha iyi oynadık hepDarbeye bağlı olmayan sakatlıkların sebebi nedir ? Adalet sakatlıkları ve kramp giriyor sürekli oyunculara. İyi antrenman mı yapmıyorlar ? Veya yeteri derecede sağlıklı mı yaşamıyorlar ? Schalke bugün bizi hem takım oyunuyla hem de fizik olarak epey ezdi. Takım bu maç temposuna ayak uyduramadı henüz.
Yabanci hayranligi haYabanci diye Belhanda ya Maicon'a Mariano ya falan tapiyorum zaten ya ben.
Ya hadi yabancı hayranlığını geçelim.Burada eleştirmek yasak yazıyorsun ama aynı şeyi Muslera başlığında yapıyorsun ?![]()
Ben elestirene laf etmiyorum ki, kovalera diyene satalim diyenlere laf ediyorum. Elestiren elestirsin mantikli elestiri oldugu sürece.
Siz burada her laf edene hemen vizyoncu yakistirmasi yapiyorsunuz. Ben Muslera konusunda kimseye bir yakistirma yapmiyorum.
Ama Fabri bundan daha iyi falan diyene affedersin kicimla gülerim sadece. Bugün de sacmasapan bir gol yiyorduk ofsayt olmasaydi, mac konusunda da bayagi kizmistim.
Takım bu sezon top oynamıyor, tam kadro olduğumuz Erzurum maçında da berbattık. Bu sezon Porto deplasmanı ve Lokomativ maçının bir bölümü hariç hiçbir maçta iyi futbol oynamadık. Umarım hoca bu duruma bir çare bulur.
O maçta da gole kadar berbattık, ayni şekil Paşa maçını da ilk golü bizim atmamız çözdü. Bursa maçında atamayınca çözemedik. Set oyununu kötü oynuyoruz, geçen seneki gibi rakibi hapsedip nefes aldırmayan ve sürekli pozisyon yakalayan iç saha takımı kalmadı artık.+ Alanya maçının ikinci yarısı
Gerisi gerçekten iyi değil. Malzeme dar ama hoca da daha iyisini yapmalı eldekinden.
Avantajımız bu dönemi puan olarak kötü geçirmiyor oluşumuz. Puanlar gelmese sıkıntı olurdu.
şu maçta gol yememiz tamamen kendisinin özel yetiştirdiği arılarının ürünüdür
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi