Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Abi biliyorum bunu zaten. Gidip eleştirdiğim nokta geçmişte ki hataları yapanlar. Ve bugün ise yönetimi beceriksizlik nedeni ile suçluyorum. Gidip 1-2 ismi satabilseler daha kimyaya uygun transferler yapabilirdik. Kızdığım nokta beceriksizlikleri.
Bu araplar yapisti mi gitmezler . Adamlarin yapisi rahatlik ve maddiyat uzerine
Bizim tarik neyse bunlar da onlarin biraz isim yapmislari , yabanci olanlari ama mantalite ayni
Feghouli denen adam 4,5 senelik kontrat kapmis , garantisi 3,85 , uzerine bonuslari var
Senin bu adami arabistana gitmeye ikna etmen icin , alacak kulubun minimum 20-25 milyon euro bandindaki bir parayi bizde kalan suresinden daha kisa zamanda odemeyi kabullenmesi lazim
Evet araplar para dokuyorlar ama aptal da degiller
Senin elinde zirt pirt sakatlanan , 3 mac oynamamis feghouli e de bu parayi ve arti bonservisi verecek degiller
Guilano veya cenk deniyor . Bu adamlarin lokal ligde ve CL de attigi gol sayilarina katkilarina bakin
Simdi arap kulubu olsaniz elinizdeki hamle sansini belhanda feghouli den yana mi yaparsiniz yoksa ayni paralara maaslara cok daha ise yarayani mi alirsiniz
Ben burada bir beceriksizlik gormuyorum nereden baksan . Alacak kulubun de biraz isine yarayacagini hissetmesi lazim ama adamlar sifir yani , neden alsinlar
Odun islak , yagmur yemis , sobaya atsan yanmayacak belli , ayrica suyu emmis agir cekiyor , parani buna yatirir misin cok iyi pazarlayan biri de ciksa
Akli mantigi olan bu adamlari zaten almaz