Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Igor Tudor

Trabzonspor-Galatasaray 2-0 , 10 kişi
Galatasaray-Fenerbahce 0-0 , 10 kişi

Fatih Terim

Trabzonspor 4-0 , 10 kişi
Galatasaray-Fenerbahce 2-2

ama tudor derbi kazanmıyor hemen kovalım güzel futbol oynatırken

terim geldi deplasmanda kazanmayamı başladık? bırak deplasmanı, içerde bile rezil oynuyoruz artı adaletsiz forma dağıtımı

gariban tudora salla babam salla

terim gitsen de demiyorum ayrıca, bu taraftarın yatacak yeri yok diyorum sadece

geçen sezon güzel futbola sebep olan kim varsa kesti küstürdü terim (gomis, feghouli, mariano biraz maicon)

özellikle mariano feghouli ikisi paslarıyla bu ligin üstündeydi

65 te takim fiziken bitti. sen 2 oyuncuyu 85 te soktun hocam. gercekten sende formsuzsun. takimin boyle fiziken bitik olmasi senin sucun.

Evet doğru Terim olmasa şu an da belki de fener ile aynı durumu paylaşırdık. Ama şu an da iyi olmamızın nedeni ne Terim taktiksel üst düzeyliliği ne de abartıla abartıla anlatılan Galatasaraylılığı. Sene başından beri süre gelen hem idari hem taktiksel rezaletleri gizleyen Terim illüzyonu. Ve bu illüzyon yavaş yavaş dağılmaya başladı bu saatten sonra sonumuz hiç hayırlı değil açık konuşmak gerekirse. Çünkü bazı şeylerin farkına çok geç varıldı.

Illaki Galatasaray da olacaksa disardan desteklesin. Gercek Galatasaray li oldugunu ispat etsin, Abdurrahimin görevine gecsin mesela. Kulübün hakkini yedirmesin. Yeri geldiginde agirligini göstersin. Motivasyon saglasin.

Ama takimi calistiracak bir TD lazim artik. Fatih Terim in daha fazla kazanmaya ihtiyaci filan yok. Galatasaray yönetiminde olmak = para ve itibar kazanmak zaten. Buluruz takimi dipcik gibi yapacak bir yabanci hoca. Terim de menajerlik yapar. En mantikli cözüm bu gibi sanki.

FT gitsin mitsin mevzusunu bırakın birader. Hadi gitsin tamam da kim gelecek? Kimi getireceksin? Hırvat sığırı Tudor'u mu? Şu Belhanda - Feghouli - Maicon kazıkları bile o hırvat sığırının hala daha küfür yemesi için yeterlidir. Geçen sene takımı ne hale getirdiğini gördük. Kalsa 4. olurduk ama FT geldi şampiyon olduk. Ha FT dokunulmaz değildir gözümde lakin kimi getireceğiz onu söyleyin ona göre konuşalım. Bu kulüp mevcut vizyonu ve mali şartları ile FT'den daha iyi kimi getirebilir? Simeone? Klopp?

Hocanın performansı düşük, eski FT değil bu gerçek. Dün maçtan önce takımın en aksayan bölgesi ne olur diye sorsalar 10 kişiden 9 tanesi sol taraf der. Ömer Bayram zaten sığırın önde gideni, Rodrigues desen bitik vaziyette ne yaptığı belli değil. Ya maç öyle veya böyle 2-0 olmuş, kendi evindesin. Fb maç boyunca bizim solumuzdan gelmeye çalıştı çünkü orada ne olduğunu biliyorlar. Sen buna bari 2-0'dan sonra önlem al. Ne bileyim defans güvenliğini ön planda tut, aptal Galatasaray taraftarının daha 55. dakikadaki oley oley çekmelerinin 3 3 diye bağırmalarının gazına gelme. Sen defansı ön planda tut, çünkü 1 gol yersen işin rengi değişir ki değişti de. Rodrigues'i çıkarmak için maçın 2-2 olması mı gerekiyordu? Adam bitik zaten 2-0 iken sok Feghouli'yi belki bir ihtimal bir şeyler yapar. Onyekuru'yu sola al Ömer'e yardıma gitsin. Penaltı bence tartışılır lakin Muslera gibi adamın yaptığı amatörlük de olacak iş değil. Şunu yapmayın ya bari şu maçta yapmayın.

Hakemler desen zaten ne oldukları belli. VAR'a rağmen kupa kaybettik daha sezon başında bu şerefsizler yüzünden. Ama koskoca Galatasaray da tacı bahane etmeyecek arkadaş. Taç lan bu :red: Belhanda denen hıyar ağası orada maçı bırakmayıp Valbuena'nın peşinden gitse o gol olmazdı. Bu kadar da hıyardır işte bu Belhanda! Tam bir Tudor kazığı. Sneijder gibi adamı gönderip bu herifi bu kulübün başına bela edenlerin Allah belasını versin.

Velhasıl kelam çok rahat bir şekilde en az 2-0 kazanabileceğimiz maçı kendi ellerimizle verdik hatta bence sezonu verdik. Bu saatten sonra ya başakşehir ya bjk şampiyonluğu alır diye tahmin ediyorum. Bu takımı stopersiz ve santraforsuz sezona başlatan o gereksiz yönetimi de Allah'a havale ediyorum.
Takımın fiziki kalitesi hakkında ne düşünüyorsun milyon Euro'luk takım bu kadar amatörce çalıştırılamaz
Dünyada herşeyi ben bilirim diye dolaşan larin sonunu görüyoruz hiç uzağa gitmeye gerek yok
Leventle hasanla olmaz bu işler oraya profesyonel kişiler gelecek gelmeli
Hep derim hoca yanlız bırakılıyor hem idari hem teknik açıdan üzülerek söylüyorum fiziki açık öyle hemen kapanacak bir olay değil takım isirmiyor koşmuyor pas kalitesi keza ona göre berbat
Ben artık fegholui ye Maicon a fernando ya suç bulmuyorum takım alanen yatmış yazın

Babanız Galatasaray

Fatih hoca eleştirilir bunda sıkıntı yok da. Sıkıntı bu adam eleştirilemez deyip eleştirenlerin olması, konuda da mevcut bu tutumu sergileyenler. Üstelik asıl ilk sıralarda eleştirilmesi gerekenlerin isimlerini ağızlarına alamıyorlar.

Dün Fatih hocalik bir durum yoktu,hersey yolunda giderken hakemin devreye girdigini görmemek icin 40 takla atmaya gerek yok

Hakem feneri maca Ortak etti Bunu inkar eden art niyetlidir

Dün Fatih hocalik bir durum yoktu,hersey yolunda giderken hakemin devreye girdigini görmemek icin 40 takla atmaya gerek yok

Hakem feneri maca Ortak etti Bunu inkar eden art niyetlidir
İşte bu tür bahaneler yüzünden bizden bir b.k olmaz

Bu takımın bu halde olmasının 1 numaralı sorumlusu yönetim 2. ise Terimdir. Kimse bahane uydurmasın

Bahane degil sahada yasanan gercekleri yaziyoruz

Firat denen serefsizin feneri maca ortak etmesini görmeyen zaten art niyetlidir

Fatih hoca eleştirilir bunda sıkıntı yok da. Sıkıntı bu adam eleştirilemez deyip eleştirenlerin olması, konuda da mevcut bu tutumu sergileyenler. Üstelik asıl ilk sıralarda eleştirilmesi gerekenlerin isimlerini ağızlarına alamıyorlar.

Doğru. Ben Fatih Hoca’yı eleştiririm ama aynı zamanda bırakana kadar bizde kalmasını da istiyorum. Bu iki duruşu birbirinden ayırmak lazım.

Şunu açıkça görebiliyoruz: takımımız doğru dürüst organize hücum edemiyor. Bu çok net. Takımlar bizi çok rahat kapatıyor ve biz de uzun toplara, yan ve geri toplara mahçup oluyoruz. Atak oyuncularımız hep statik. Bunda tabii ki oyuncularımızın teknik eksikliğinin de payı var (Belhanda, GR, Onyekuru ve Eren). Hepsinin ilk dokunuşları ve pasları kötü ama Hoca’nın hücum organizasyonu çalıştıramadığı da net. Bir çok pozisyonda atak oyuncularımız topu ayağında olan oyuncuya yaklaşmıyor, kendini boşa çıkarmıyor ve sadece yürüyor. Rakip ceza sahasına yaklaştığımızda doğru düzgün üçgenler, defans arkasına ara paslar yapamıyoruz. Böyle zihniyetle günümüz futbolunda top oynanmaz.

Yine de bu kadroyu Fatih Hoca kurmadı ve bu nedenle önümüzdeki sene Fatih Hoca ve yönetim için asıl gösterge olacak. Selçuk, Donk, Sinan, Belhanda, Maicon, Feghouli ve Eren gibi adamlardan kesinlikle kurtulmamız şart. Hem maaşları facia hem performansları facia. Donk nispeten diğerlerinden daha iyi olsa da yine de yetersiz. Futbol zekası düşük ve yavaş. Hızlı oyuncular karşısında çok zor duruma düşüyor.

Bütün bunlara rağmen bu yıl şampiyonluğun en büyük favorisi biziz. Diğer tüm takımlar bizden kötü. Önemli olan sakatlarımız iyileşsin ve Maicon’u ve Feghouli’yi devre arası satıp yerine mümkünse bir forvet, bir orta saha ve bir defans alabilelim.

Kefenimizi giyip yola çıktık hocam ölene kadar seninleyiz

Ortada fıratlık bir durum yok asıl bunu göremeyenler kördür. Penaltı net penaltı, penaltıdan sonra 2. golün geleceği de apaçık meydandaydı. Bunu göremeyip önlemini alamayan adamda ararım ben suçu.

Eskiden Terim’in takımı disiplinlidir diye bir gerçek vardı. Şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil

ulan allahın tinercileri bile dandik şenolun arkasında duruyor gs taraftarı ne kadar iğrenç leş herkesi yemeye tüketmeye hazır bi güruh oldu tiksiniyorum resmen. dün adam derbi maçına 11de de yedekte de 0 (sıfır) forvet oyuncusuyla başlamak zorunda kaldı. geçen sene ilk 3e giremeyecek takım şampiyon oldu bu kadar mı nankörsünüz? daha 11. hafta bitti bu kadar mı yani adamın kredisi? şu an formsuz olabilir ben de aynı görüşteyim ama gitsin demek alenen gerizekalılık ve nankörlük.

antin kuntin entel dantel avrupalı dandik hocalar mı istiyosunuz kodumun çakma elitistleri? akıllanmadınız mı hala
Arkasında mı duruyorlar?
Adamlara tarihlerinin en büyük başarısını yaşattığı halde gitmesini isteyecek seviyeye geldiler.

Fatih hoca gitsin demek saçmalık ama dünkü oyunda suçu yok demekte olmaz.

Schalke ve birkaç maçta takım 60.dakikadan sonra düştü oyundan ama buna önlem alınmıyor.Gol öncesi takımın düştüğü 5-10 dk önceden görülüyordu ben iddaa ediyorum 2.gol sonrası Selçuk-Sinan değişikliği yapıp Rodriguez-Onyekuru'yu ileride bırakıp takımı geriye çekseydi 3-0 falan biterdi maç

Karşındaki takımın son 2 yılda geriden gelip çevirebildiği maç yok kapalı savunmaya hiçbirşey yapamıyorlar ama biz 2-0'dan sonra bile aynı kafada oynuyoruz.

Gerektiğinde Pep Guardiola bile 0-0'a yatarken bizde hep aynı senaryo sonunda skor olarakta patladık

Takımda zaten sakat dolu kondisyon sıkıntısı var maça presle başlıyoruz bu doğru ama öne geçince frene basmalıyız artık bu pres olayının kralı Jurgen Klopp'tur o bile 90 dk yaptıramıyor ve sakatlıklar nedeniyle ilk sezonunda çok eleştirilmişti.

Kısaca Fatih Terim Galatasaray için olabilecek en iyi hocadır ama biraz daha esnek olması lazım

penaltı net penaltı değil yahu bur bizim ulkedekiler penaltı diyor. Oyle penalti olmaz rakibin avantajını bozmuyor birsey yapmıyor.
Bakin ne diyorum eğer o pozisyon penaltıysa serdarın pozisyonu da penaltı. Sut çekerken topla sinan arasına giren valbuenanin yaptığı da penaltı.

ceza sahasinda düşen her oyuncunun pozisyonu yine penaltı.

Hayır gecen sene belhandayi niye itin gotune soktuk onu açıklayın bari. Kontrolsüz hareket yapan bir fener kalecisi var mıydı vardi, belhandaya dokundu mu dokundu.
E niye o halde tüm türkiye adami linç ettik

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İleriye top şişir, Donk veya Maicon indirsin pozisyon bulalım mantığından çıkmamız lazım. 2-0 olduktan oyunu kontrol edemedik, saha içinde sakin kalamadık ve boş yere telaş yaptık. Kaç maçtır kötü gidiyoruz, saha içinde kaos var. Hocanın bu duruma müdahale etmesi gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt