Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başından beri açıp tüm maçları ve hakem kararlarını izleyelim.. büyükler içinde en fazla zarara uğrayan Galatasaray değilse istediğin şeye bahse girerim..
Öte yandan dört bir koldan Galatasaray kollanıyor algısı üretiliyor.. ve siz taraftar olarak hala objektif olmaktan bahsediyorsanız ortada sorun vardır, hem de çok ciddi sorun..
Özetle: Haksızlığa uğramışsanız haklısınızdır! Bu ülkede yaşayıp bu kuralı bilmiyorsanız ayaklar altında ezilmeye mahkum kalırsınız..

Bunun pozisyon degerlendirmeyle alakasi nedir ? Ezilmekle mucadele pozisyonlari kendimize yontmakla mi olur

Yani ayri seyleri konusuyoruz bence . Dediklerin dogru ama benim soylediklerimle alakasi yok acikcasi

Haksizca yapilan seylere dik dururuz mucadele veririz ama ortada gozumuzun gordugu bir seye de futbolun dogrulari ile karar verir konusuruz

Ayrica bizim burada forumda pozisyon degerlendirmemiz ile ,dis dunyada GS nin hakkini kendimizce savunmamiz apayri iki olaydir

Adam gibi adam ona lafimiz yok da son donemde td gibi td lik yapamadigi yonunde kuskular olusmaya basladi

Adam gibi adam ona lafimiz yok da son donemde td gibi td lik yapamadigi yonunde kuskular olusmaya basladi

Yahu hakemin reziliğini görmediniz mi , resmen feneri son 3 'e sokmamak için herşeyi yapıyorlar.

Nasıl oluyorsa, aksahisar maçın erzurum maçı berabere bitiyor, izleyen var mı bilmiyorum

Bugün göztepe rize maçı var, o maçı ilk yarı rize yenerse ne yapıp edip berabere bitirecekler.

Kadro sınırlı, forvet yok , gomis gibi al ver yapamyınca rodriges de birşey yapamıyor çünkü adamı kitliyorlar.

Suç terim de yüzde 10 ise, fb maçı için yüzde 50 hakemin yüzde 40 yönetimin.

Hadi Fb maçında Mariano cezalıydı bir şey demedik. Ha cezalı olmasa da ne değişirdi bilemiyorum. Lakin Schalke maçında da Linnes'i ters ayaklı diye sol bekte düşünmeyip yine Ömer Bayram denen özürlü ile maça başlarsa çok büyük yara alır. İnatlarından egosundan arınması gerekiyor yoksa çok zor bir sürece girdik ve işler iyi gitmiyor. Yani hoca aklını başına almazsa eğer bu süreçten çıkamayabiliriz.

Abi omer bayram denen adam bu takimda oy na ya maz

Hic oyuncu kalmasa da oynayamaz . Basit bir ornek vereyim , butun bekler hasarli da olsa kimse cikip tarik var aslinda diyor mu ? Omer de o ayarda bir adam

Fb maci 11 inde gorunce verip veristirdim , bana da verip veristirildi adam mi var diye onun yerine , al gorduk omer i

Puan kaybinda bas sorumlu , hatta sonra baktim 2-2 den sonra eljif in kacirdigi pozisyonda lutfen omer i bir izleyin , az daha puan degil macin kaybinda da bas sorumlu olacakmis ramak kalmis

Linnes sola, Mariano sağa geçmeli Schalke maçında.

Forvetsiz bir takimla ne kadar yonetilirse okadar yonetiyor.. Borumu lan adam FORVETSIZ bir takim yonetiyor

Emre yerine santrfor aldirsaydi o zaman , ya da dogru bulmasam da "kontrati devam eden gomis baskasi gelmeden gidemez" diye israrci olsaydi

Yeri gelince "bu yonetim kim , terim varken" diye dominantligi soylenir , yeri gelince sanki gomis in gitmesinde , cok elzem degilken emre nin 4 milyona gelmesinde payi yokmus gibi sinek 2 li muamelesi yapilir

Anlamadim ki

Terim haftalardir forvet diye bagiriyordu. Gomis varken bile forvet istiyordu. Ha oynanan kötü futbol sadece forvetsizlik yüzünden degildir, belli ki bazi sorunlar zamaninda çözülemedi ve hala çözülemiyor ama pas atacak dogru duzgun forvet olmamasi takim oyununa ciddi anlamda zarar veriyor. Umutsuzluk yuzunden gayri Ali Yavuz gibilere sans verilmesinden yanayim

Emre yerine santrfor aldirsaydi o zaman , ya da dogru bulmasam da "kontrati devam eden gomis baskasi gelmeden gidemez" diye israrci olsaydi

Yeri gelince "bu yonetim kim , terim varken" diye dominantligi soylenir , yeri gelince sanki gomis in gitmesinde , cok elzem degilken emre nin 4 milyona gelmesinde payi yokmus gibi sinek 2 li muamelesi yapilir

Anlamadim ki
Altına imzamı atıyorum Sinan bey.

Yönetime ve sinsi beceriksiz başkana toz kondurmazken Fatih hocaya yüklenmeniz manidar.. Hocanın hataları olabilir ama suçlanacaklar sırasında Mustafa Cengiz den çok sonra gelir.. oysa bakıyorum her fırsatta Cengiz’i savunup hocayı eleştiriyorsunuz.. Gerçekten ilginç !?

Yönetime ve sinsi beceriksiz başkana toz kondurmazken Fatih hocaya yüklenmeniz manidar.. Hocanın hataları olabilir ama suçlanacaklar sırasında Mustafa Cengiz den çok sonra gelir.. oysa bakıyorum her fırsatta Cengiz’i savunup hocayı eleştiriyorsunuz.. Gerçekten ilginç !?
Kendisinin Fatih hocayi elestirenlere yönelik yazdiklarini arayip bulmani, ondan sonra bu vatandasin yazdiklarini ciddiye alip almaman gerektigini tekrar gözden gecirmeni tavsiye ederim renktas.

Cok fazla da geriye gitmene gerek yok, daha bir iki hafta önce Fatih hocayi elestirenlere yönelik senelerdir bu isin icinde olan birini elestirmenin simariklik oldugunu, herseyden anliyormus gibi yorumlar yapmaktan ise senelerdir bu isin icinde olan birine saygi gösterip susmayi da bilmemiz gerektigini ve benzeri seyler yaziyordu.

Trajikomik olan ise yine bizzat bu vatandas millete söz konusu Galatasaray olunca dedikleriniz tutarsizlasiyor diye bir ton laf etme cüretini gösteriyor, üstelik defalarca bunu yapmisligi var. Kendi yaptigi iki yüzlülükleri yüzüne vurunca forumda oynadigi efendi pozlari yerini cirkin, bel altina kadar inen bir yaratiga birakiyor.

Son düzenleme:

Anlamadim ki
1-Hocayı 25 yıldır takip ederim.. hiçbir zaman futbolcularla para konusunda muhatap olmaz.. Cengiz ve yönetimi Gomis in para olayını yüzüne gözüne bulaştırdığı için Gomis kalsa da bize hayır gelmezdi.
2- Gomis i satmama gibi bir seçenek vardı diyorsunuz.. O zaman Gomis in satışından gelen paranın Emre’ye harcandığını nasıl iddia edebiliyorsunuz? Çünkü Gomis Emre geldikten 2 hafta sonra satıldı.
Tekrar ve Bilal’e anlatır gibi anlatayım:
Fatih hoca Emre’den bağımsız olarak forvet ve stoper transferine kaynak oluşsun diye Gomis in satışına onay verdi ama senin savunduğun Cengiz yönetimi “hocam hesaplarda hata yapmışız, bütçemiz kalmamış” diyerek herşeyin içine etti ve utanmadan da önce özür dileyip sonra suçu hocanın üstüne attı..
Lütfen ama lütfen kimseyi aptal yerine koymaya kalkışmayın ki birbirimizi kırmayalım.. herkes herşeyi biliyor..!

Kendisinin Fatih hocayi elestirenlere yönelik yazdiklarini arayip bulmani, ondan sonra bu vatandasin yazdiklarini ciddiye alip almaman gerektigini tekrar gözden gecirmeni tavsiye ederim renktas.

Cok fazla da geriye gitmene gerek yok, daha bir iki hafta önce Fatih hocayi elestirenlere yönelik senelerdir bu isin icinde olan birini elestirmenin simariklik oldugunu, herseyden anliyormus gibi yorumlar yapmaktan ise senelerdir bu isin icinde olan birine saygi gösterip susmayi da bilmemiz gerektigini ve benzeri seyler yaziyordu.
Kendisinin bazıları gibi Fatih hocayla sorunu olduğunu düşünmüyorum.. Fakat takip ettiğim kadarıyla bu arkadaşımız her platformda rezil bir yönetim ortaya koyan Mustafa Cengiz’i korumak gibi bir misyon üstlenmiş..
Fatih hocayla derdi yok ama; M. Cengiz i temize çıkarmak gibi bir derdi olduğu apaçık..

Kendisinin bazıları gibi Fatih hocayla sorunu olduğunu düşünmüyorum.. Fakat takip ettiğim kadarıyla bu arkadaşımız her platformda rezil bir yönetim ortaya koyan Mustafa Cengiz’i korumak gibi bir misyon üstlenmiş..
Fatih hocayla derdi yok ama; M. Cengiz i temize çıkarmak gibi bir derdi olduğu apaçık..
Kendisinin ne yapmak istedigini bugüne kadar cözebilmis degilim, buna örnek de alintiladigin mesajimda belirttigim gibi Fatih Terim ile ilgili daha bir iki hafta önce yazdiklari ile son günlerde yazdiklari. Bu yüzden bir cok kez ve bir cok konuda bir öyle bir böyle konusan, devamli millete müdahele eden ve ne hikmetse müdahele edip milleti elestirdigi davranislari bire bir kendisi yapan, veya kendisine müdahele ettigi husularin benzerinde müdahele edildiginde deliye dönen ama ne hikmetse kendini hep efendi, sakin, özgürlükcü ve tutarli olarak lanse etmeye calisan ama defalarca öyle olmadigini gösteren bu mahlukati yok say listeme aldim. Ama iste ne yazik ki yok say listesi mobil uygulama üzerinden yeterli derecede calismiyor ve böylesinin mesajlarini altini oldugu zaman görmek zorunda kaliyorum. Sana tavsiyem bu mahlukatin yazdiklarini ciddiye alma cünkü tutarsiz bir mahlukat.

başşak farkı açınca sinanın keyfi yerine geldi sataşmayın keyfini çıkarsın doya doya
zaten başlıkta madeni bulmuş görünüyor istesenizde engelleyemssiniz bundan sonra
sinan bu işte tanıyamadınız mı onca senedir aak nın agresif olmayanı

Hoca hakkında en son tartışılacak şey forvet konusu.Geçen sene Gomis golleri sıralarken bile belli ediyordu başka bir forvet istediğini.Ha yerine oyuncu alınmayacağını bilse belki Gomis'in gitmesini istemezdi.Gomis konusunda ayrıca zam istediğini unutmamak lazım.Bunlardan önce sorulacak daha önemli sorular var.
Bu takım niye fizik olarak bu kadar geride?
Bu kadar sakatlık nasıl oluyor?
Oyuncular nasıl bu kadar disiplinsiz hareketler yapıyor?
Takım neden bu kadar kırılgan?

Aciklamaya calisayim. Ben baskani cok iyi niyetli ve cok caliskan buluyorum ,yonetimdeki bazi kisileri de bizzat eskiden beridir tanirim ,basta ilber ve dorukhan ayni jenerasyon oldugumuz icin diyalogum olan kisilerdir. Kendisinin dursundan sonra nasil bir zorluklar silsilesi altinda bu goreve talip oldugunu , ozellikle ilk secimde nelerle ugrastigini , karsisindaki bazi menfaat gruplarinin GS de yapmak istedikleri seyleri bilen biriyim

Bunlari burada tek tek anlatamam cunku kanitim yok , biri gorup suclamalarini kanitla dese elimde belge ,veri yok .. Dursun denen adamin kulube yerlestirdigi tonla kisiden tut , defter ve hesaplardaki carpikliklara , uefa ile problemlere dek nelerle ugrastigini biliyorum

diyeceksiniz ki , o zaman neden talip oluyorsun , e ali koc ,aziz yildirimin pisliklerini biliyordu , o zaman aday olmasin , dursun kulubu perisan etti baskasi aday olmasin .. o zaman da diyorsunuz ki koskoca camiada aday cikmiyor

Al adam cikti , kah tepki kah tercih oylariyla dursun faciasindan bizi kurtardi ..

bu birinci bolum .. parca parca yazacagim , ikiye geciyorum

Yahu bir insan Gomis´in gittigi takimda aldigi paraya bakilir ise onu tutmak mümkün degildi yazdiktan sonra, hangi yüz ile madem o zaman gitmesine izin vermeseydi yazarak, daha bir iki hafta önce Fatih hocayi elestirenlere hitaben bu adam senelerdir bu isin icinde, bu adami elestirmek simarikliktir, saygi duyup susmayi da bilmelisiniz diye yazdigi insani bugün kendisinin bile mümkün olarak görmedigi bir konu üzerinden elestirir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt