Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kizilyildiz cok mu takim ? Bakin grubuna ve bakin son macina

Sonra bir de butcesini bizimkiyle kiyaslayip ekran goruntusunu 2 nusha olarak yonetim ve terime gonderin

Adamı rahatsız edecek kadar yakınından çekim yapamazsın. Eleştirecek yer arıyorsunuz. Konsantrasyonu biter adamın.

O organizasyonda herseyin yeri , limitleri , konuldugu yer belli . Kimseyi rahatsiz ettigini , kameramanin yerinin degistigini ne duydum ne gordum

Ariza ariza isler .

Bir gerçekle yüzleşmeliyiz maalesef en çok sevdiğimiz veya sevilen 2 kişi acayip derece de formsuz kendilerine gelmeleri lazım acilen
Fatih Terim ve Muslera en yakın zamanda toparlanırlar umarım yoksa ipin ucu kaçacak

Formsuz olduğu gerçek ama başkanı tahta olsaydı daha formda olacağı kesindi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kondisyon sorumlusu kim bu niye sorulmuyor Gary falan yürüyor sahada

Babanız Galatasaray

Celil yunusu oynatsak ne kaybederiz bu oyuncular hicmi özel antrenör u özel çalışma programı olmaz

Babanız Galatasaray

Fatih Terim: ''PFDK'ya sevk mi ettiler zevk mi ettiler anlamadım.''

Terim: ''Bir gecede play-off çıkardılar, son maçta 2 Galatasaraylı öldü. Play-off olmasa ölmeyeceklerdi. Biz kimseyi suçladık mı? Hiçbir canın yerini hiçbir zafer tutamaz diye ilk söyleyenlerden biri benim."

Önce fiziki inşa edersin sonra hedefe yürürsün takımın temeli yok
Burda herkes ne anlatsa hikaye
1 analizci
2 psikolog
3 Kondisyoner
4 Her oyuncuya ayrı çalışma programi
5 Taktik bütünlük idmanları
6Mental olarak takımı hazırlama

Babanız Galatasaray

Ne rezil bir goruntu bu ya ? Bizi medeniyete kucuk dusuren hareketler

Avrupada bu yapilir mi allah askina , sanki anadoluda bir sehirdeymis gibi davraniyor kendinde degil herhalde

Evet meseleyi dogru anlamak lazim ama ali koc oradan garip garip aciklamalar yaparken bir sampiyonlar ligi organizasyonunda boyle tavir ve el kol hareketleri elimizi zayiflatiyor

Anlamadigim sey sadece su , cocu nun bir mac esnasinda hic bir sikayet edecegi sey olmuyor da 3 ayda en ufak bir seyi gormedik adamdan , ya da yardimcisi koeman neden hasan sas gibi hareketler yapmadi bir kez olsun

Allah askina bir fb macinda yardimci koemani izleyin kulubede bir de hasan sasi

tahkime yapacagımız itirazlar cok cok önemli cünkü agır tahrikler var karşı taraftan eger iyi bir avukatları varsa bizim sefillerin mutlaka indirimler olacaktır.

Tahrik konusunda uzun bir yazi yazmistim , tahrike ugrayanin eylemleri icin indirim olabilir ama tahrigi bahane ederek kulubeden cikip birine saldiran kisi "ama filanca da arkadasima dogru kostu" filan diyip indirim alamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt