Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Senin için demedim ibadet i göze sokmaya gerek yokNe sakincasi var paylasmanin?
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin için demedim ibadet i göze sokmaya gerek yokNe sakincasi var paylasmanin?
adam orada onu kastetmemişSenin için demedim ibadet i göze sokmaya gerek yok
Galatasaray Düşmanlarının .........
Neyiadam orada onu kastetmemiş
Forum maymunu diye birşey de varmış..Futbolcularin mutlulugu cok muhim ama ben bunu daha sessiz, kulubu daha az temsil ederek yapmasinin gerektigini dusunuyorum.
Sandiginin aksine kimse Apo sen cik konus demiyordur, kendisi konusmak istiyordur. Medya maymunu bir tarafi var, pozisyonunu kullanarak Galatasaray'i temsil eden kisi olmaya calisiyor.
Soylendigi gibi fanatik Galatasarayli olsa kendi emellerini kulubun onune koymazdi. Belki ben de abartiyorum ama aldigi tepkilerden sonra acaba ben artik cikip konusmasam mi demeli muhakkak.
Allah için şunu alın buradan.. kimsenin ailesine laf etmedim hayatımda.. bir ilki yaşatmayın banaÖmer'in oynadığı her maç, ordan en az 5 pozisyon veriyoruz.
Selçuk'un oynadığı her maç ortasaha lokum oluyor ama sen bunu bir türlü görmüyorsun yada başka bir amacın var!
Korkaklığin yüzünden kendi sahamızda konya gibi bir takıma 7 savunmacı ile çıkıp fark yemekten şansa kurtulduk.
Takımda disiplinsizlik diz boyu.
GALATASARAY'li oyuncu 2 puan için hakeme veya rakibe saldırmaz.
Bizim tarihimize ne senin nede vasat oyuncularının bu lekeyi sürmeye hakkı yok.
Sayende avrupadaki haberlerde bizi vahşi gibi gösterip dalga geçiyorlar.
Böyle takım böyle oyuncumu olur.
Egonu ve inadını bir kenara bırak ve gerçek bir GALATASARAY'li gibi bize daha fazla zarar vermeden istifa et.
Kaldığım her gün başka bir rezalet yaşanıyor ve bunlar hakemle filan açıklanamaz.
Ya bi git hacı sen nerde yaşıyorsun duygun filan yokmu ulan deprem olsa moloz ların arasında laptop bulup fatih terime saldıracaksın. Abi aynaya bir bak teknik taktik yorumlanacak maç mı senin kalbine sapladılar hançeri, seni şamarladılar, senin afedersiniz orana koydular bu akşam ne fatihi ne terimi ya..Ömer'in oynadığı her maç, ordan en az 5 pozisyon veriyoruz.
Selçuk'un oynadığı her maç ortasaha lokum oluyor ama sen bunu bir türlü görmüyorsun yada başka bir amacın var!
Korkaklığin yüzünden kendi sahamızda konya gibi bir takıma 7 savunmacı ile çıkıp fark yemekten şansa kurtulduk.
Egonu ve inadını bir kenara bırak ve gerçek bir GALATASARAY'li gibi bize daha fazla zarar vermeden istifa et.
Kaldığım her gün başka bir rezalet yaşanıyor ve bunlar hakemle filan açıklanamaz.
...Ömer'in oynadığı her maç, ordan en az 5 pozisyon veriyoruz.
Daha önceki düşüncelerm için senden özür diliyorum arkadaşım.. her ne kadar bazı konularda farklı da düşünsek gerçek Galatasaraylı olduğunu gördüm bu gece..Ya bi git hacı sen nerde yaşıyorsun duygun filan yokmu ulan deprem olsa moloz ların arasında laptop bulup fatih terime saldıracaksın. Abi aynaya bir bak teknik taktik yorumlanacak maç mı senin kalbine sapladılar hançeri, seni şamarladılar, senin afedersiniz orana koydular bu akşam ne fatihi ne terimi ya..
SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam ben hatırlamıyorum bile önemi yok. bu gece farklı ortak sevgimiz Galatasaray doğrandı aleni olarak 30 yıldır böyle kıyım görmedim her yanım acıyor ve en kötüsü hiçbişey yapmıyoruz yazmaktan okumaktan başka. Somut birşey yapılmalı eli kolu bağlı olmayalım. Bu nasıl başkan ölümlü dünyada neden susar neden Konuşmaz yemişim cezasını de.Daha önceki düşüncelerm için senden özür diliyorum arkadaşım.. her ne kadar bazı konularda farklı da düşünsek gerçek Galatasaraylı olduğunu gördüm bu gece..