Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan'ı şak diye 11'e koydu değil mi, ama neden hiç düşündünüz mü?

Stoper al(dır)mamasına rağmen Maicon'u yollamak için mobbing uyguladı el de var zaten 3 stoper (Maicon, Serdar, Ahmet) şurayı bir vasıfsızla tamamlayabilseydi Ozan'nın O'sunu rüyanızda görürdünüz.

Sezonun en başından beri Serdar-Ahmet tandemini kullanmadı mı? Baktı olmadı attı sahaya Ozan'ı.

Aynı şekilde Celil, Atalay yerine Selçuk'u tercih etti.

Aynı şekilde Feghouli yerine Sinan'ı tercih etti.

Aynı şekilde genç forvet yerine Eren ile Muğdat'ı tercih etti.

Bunlar takımın evlat kontenjanından olduğundan mobbing uygulanamıyor, yerlerine başka birisi tercih edilemiyor.

Hocanın ilk geldiğindeki Sabri hakkındaki konuşmasını izleyin: ''Ben olsam Sabri'yi göndermezdim, aidiyet duygusu bazı şeylerden daha önemli, onu korumalıyız'' vs.

KISACASI; AİDİYET DUYGUSU İLE KULÜP YÖNETİLİYOR.

"Ozan'ı şak diye 11'e koydu" cümlesi bana ait oldugu icin mesajı üzerime alıyorum. Ozan'ın oynamasını stoper transferi yapılmamasına baglıyorsun bir defa bu en büyük yanılgın ya da bilerek böyle bakıyorsun olaya. Hoca "yapabilirsek iki forvet transferi istiyorum stoper olmasa da olur" derken elinde Ahmet Maicon ve Serdar oldugunu biliyordu ve oraya Ozan'ı monte edecegi planını düsündügü icin "stoper almayabiliriz" dedi. Böyle bir düsüncesi olmasa ayrı ayrı problemleri olan 3 stoperle sezona başlamayı göze alır mıydı? Hatta ben o acıklamadan sonra "yav 3 tane problemli stoperle + donk ile nasıl gececek tüm sezon" diye düsünürken Ozan formayı alınca stoper transferi yapılmaması ve hocanın bu acıklamasının nedenini anlayabildim. Dolayısıyla bakıs acın tamamen hamasete dayalı.

Zaten diger cümlelere yorum yapmaya bile gerek görmüyorum, her bireri bilincsizce yazılmıs kolaylıkca cürütülebilecek subjektif görüsler.

Kısır döngü olduğu doğru yıllardır kulüp 1 gram ileri gidemedi Terim'li veya Terim'siz.

2013 şampiyon 2014 çöküş.
2015 şampiyon 2016 çöküş.
2018 şampiyon 2019 çöküş.

1 mutluluk gelecek 1 hüzünün habercisi bu kulüpte. Bknz; 1 iyi topçu transfer edilirse 1-2 iyi topçu şutlanır takımdan.

Futbolcular artık Galatasaray gibi takımda kalmak için götlerini yırtmalı, nasıl City'de kalmak için Juventus'ta kalmak için köpek gibi oynuyorlarsa burada da öyle olmalı.

Gel gör ki Galatasaray takımına gelmek ve oynamak için yalamak, yalakalık yapmak yetiyor.

Muhtemelen ben spor yöneticiliği, scoutluk vs. bir iş yapıyor ve hocanın sevdiği bir tanıdığı olsaydım şu an florya götümü yaya keyif yapıyordum.

Ölene kadar Terim takımda kalmalı bunu sürekli söylüyorum ama birisi gerçekleri yüzüne vurmalı artık.

Nasıl ben, sen, o en mükemmel değilsek Terim'de değil.

Kesinlikle hataları var bunu yukarıda bi yerlerde de yazmıştım. Ama futbol fosili olduğunu hiç bişeyden anlamadığını kaza bela bu kadar şampiyonluk aldığını iddia edip kovulmasını istemek bana biraz komik geliyor. Eleştiriyi kendi içimizde yapıp kendisine sahip çıkmalıyız çünkü eminim ki görevi bırakırsa yine mumla ararız.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben genelde kahvehane'de izlerim. Çok kişi egoistliğinden, inadından yakınıyor. Ha taraftarımızı Terimci antiterimci olarak ayırmak istemiyorum. Şu an ihtiyacımız olan bu değil. Ft'nin seveni çok biliyorum. Fakat bu sezon sonunda sen dahil savunanı kalmayacak. Bu gidişle ilk 10 giremez takım, onu söyleyim. Son iki aydır ne doğru dürüst gol atabildik, ne pozisyona girdik.
Ben bu camiaya bukadar başarı kazandıran ve bunu 8 senede 7sinde göstermiş birisini gömecek kadar delirmiş değilim açıkçası.

Kümeye düşürmediği süreçte en az 1 hatta 2 sezonluk kredisi vardır Fatih Terim'in bende....

Bu arada teknik direktör başarısını seven birisiyim evet ama onun dışında benim aslında özel hayattan anlaşamayacağım bir karakter yapısına sahip hocamın :)

Galatasaray kulübü için gözüken en ideal hoca adayı. Vardır tabiki bir yerlerde daha iyisi iyileri.... ama ffp borç...bu sabırsız taraftar ile üstelik o kişiyi bulacak ne zamanımız mevcut mali açıdan nede sabrımız.

Fatih terimi bu saydığım ortamda istememek net af edersiniz geri zekalılık veyahut ciddi asıl ego sorunu yaşayan anti terimciliktir. Ha bir kesim daha mevcut ama onları yazmaya deymez şimdi.

0

Sezon sonunda da benzer pozu vereceksin hocam her daim yanındayız, Bunca sıkıntıya sakatlığa eyyama rağmen hala bitmiş birşey yok.

"Ozan'ı şak diye 11'e koydu" cümlesi bana ait oldugu icin mesajı üzerime alıyorum. Ozan'ın oynamasını stoper transferi yapılmamasına baglıyorsun bir defa bu en büyük yanılgın ya da bilerek böyle bakıyorsun olaya. Hoca "yapabilirsek iki forvet transferi istiyorum stoper olmasa da olur" derken elinde Ahmet Maicon ve Serdar oldugunu biliyordu ve oraya Ozan'ı monte edecegi planını düsündügü icin "stoper almayabiliriz" dedi. Böyle bir düsüncesi olmasa ayrı ayrı problemleri olan 3 stoperle sezona başlamayı göze alır mıydı? Dolayısıyla bakıs acın tamamen hamasete dayalı.

Zaten diger cümlelere yorum yapmaya bile gerek görmüyorum, her bireri bilincsizce yazılmıs kolaylıkca cürütülebilecek subjektif görüsler.

Madem Ozan'ı planladı sezon başında neden Serdar-Ahmet tandemini kullandı? Ahmet'in yetersiz olduğunu geçen sezon görmedi mi?

Stopersiz başlamayı göze aldı bari forvetsiz başlamayaydı.

Benim için Terim >>>>> Albayrak > Cengiz.

O yüzden tüm hataları buraya yazıyorum.

Kenan bilmem dikkat ettin mi, sadece maç sonları gelip FT'i eleştirilerine karşı mücadele veriyorlar, başka hiç bir konu da elle tutulur bir yorum yok.

Her şey bitip argüman kalmayınca da sezon sonu hoca kapakları takacak yeahhhhhh oluyor.

Bu yüzden Can haklı sana alıntı gelmediği sürece alıntı yapıp laf anlatmaya çalışmak boşa zaman kaybı.

Haklisin, gercekten insanin artik forumda bir cok konuya giresi olmuyor. Cünkü elestiri yaziyorsun, icinde hakareti gectim tek kötü bir laf dahi yok ama gelen cevaplar hem düsmanlar, iyi gün taraftari, futbol cahilleri, hadsizler ve benzeri kelimeler. Forumda goygoy muhabbeti yapilabilen üc bes kisi olmasa girilecek yer degil gercekten. Gecen sezon da böyleydi, biz Tudoru elestirirken de yemedigimiz laf kalmamisti. Ilginc olan o zaman Tudor diye ölüp bitenlerin bazilari bugün arkasindan salliyor. Ha bak en önemli argümani unutmusum. vizyoncu. Halbuki bu yakistirma ile Fatih Terime salliyorlar haberleri yok, malum adam sampiyonluk kutlamasina sampiyonlar ligi müzigi ile cikti, ortaya bir VIZYON koydu. Em azindan bana bu kelimenin anlami böyle ögretildi, bilmiyorum belki devamli bu kelimeyi kullananlar bu kelimenin altinda baska bir sey anliyordur.

Kenan bilmem dikkat ettin mi, sadece maç sonları gelip FT'i eleştirilerine karşı mücadele veriyorlar, başka hiç bir konu da elle tutulur bir yorum yok.

Her şey bitip argüman kalmayınca da sezon sonu hoca kapakları takacak yeahhhhhh oluyor.

Bu yüzden Can haklı sana alıntı gelmediği sürece alıntı yapıp la anlatmaya çalışmak boşa zaman kaybı.
Ben genc oyuncular icin yapmak istedim, cünkü basladik yine bir mac ile asip kesmeye.

Evet haklısın bunu da bence alıntılamadan yaparsan daha faydalı olur, çünkü iş alıntıya girince adamın bütün enerjisini yiyorlar.

Bu arada ben hala sonuna kadar diyorum, genç oyuncular oynasın yeahhhh.

Ben genc oyuncular icin yapmak istedim, cünkü basladik yine bir mac ile asip kesmeye.

Genç takım > As takım

Keşke Rize maçında Celil, Atalay, Yunus'dan 2 sini sahada görsek Bjk maçında şunlardan biri olayı almıştık maçı Eren ve Zelçuk denen 2 çöp tenekesi tüm takımı aşağı çekiyor.

Genç takım > As takım

Keşke Rize maçında Celil, Atalay, Yunus'dan 2 sini sahada görsek Bjk maçında şunlardan biri olayı almıştık maçı Eren ve Zelçuk denen 2 çöp tenekesi tüm takımı aşağı çekiyor.

Öyle deme yav Selcukun pas dagitimi bile yeter ilk 11 oynamasi icin :asd:

Madem Ozan'ı planladı sezon başında neden Serdar-Ahmet tandemini kullandı? Ahmet'in yetersiz olduğunu geçen sezon görmedi mi?

Stopersiz başlamayı göze aldı bari forvetsiz başlamayaydı.

Benim için Terim >>>>> Albayrak > Cengiz.

O yüzden tüm hataları buraya yazıyorum.

18 yasındaki cocuga ne zaman forma verecegini hergün antrenman verilerini inceleyen biri olarak senden benden daha iyi biliyordur herhalde?
tartıstıgımız seye bak; neden ikinci hafta degil de besinci hafta oynadı bu fikri savunuyorsun farkında mısın?ozan'ın 11'e monte edilmesi fikri sezon başı planlanmış bir şeydi aksi durumda "stoper yerine 2 forvet istiyorum" gibi bir cümle kullanmazdı.. Yani senin Ozan'ın önünü stopersizlik açtı argümanın temelden saçma bunu anlatmaya calısıyorum.

Forvet transferini yönetim beceremedi ne yapsaydı forvet alınmadıgı icin istifa mı etseydi acaba? Hocanın hatasız kul oldugunu savunmuyoruz ama aidiyet duygusu gibi garabet söylemler üzerinden elestirilmesinin de sonuna kadar karsısındayız. Yabancı serbestligini kendisi getirmisken, yetmezmis gibi 6 ay kadro dısı kalan elin hollandalısını devre arasında takıma cagırıp onunla orta sahada diger rakiplerine üstünlük kurmusken aidiyet duygusu gibi ici bos hamasetlerin karsısındayız.

Genç takım > As takım

Bak şimdi sen bunu diyince en çetin Terimcilerden biri bile olsan hadsiz Terim düşmanı oluyorsun otomatikmen

Öyle deme yav Selcukun pas dagitimi bile yeter ilk 11 oynamasi icin :asd:

Ya cidden anlamıyorum biliyorsun en has Terim'ci benim ama bu sezon forma adaleti 0 hocada.

Linnes gibi adamı cl'de oynatıp ligde oynatmıyor falan acayip saçma Linnes takımın en iyi sağ beki değil bana göre en iyi topçusu olduğu maçları daha rahat izliyorum mücadele gücü yüksek, her zaman elinden geleni yapıyor, 1 kere oram buran ağırıyor falan demedi, şutları da gayet iyi üstelik sıkışan maçlarda 1 şut çeker kilidi çözer.

18 yasındaki cocuga ne zaman forma verecegini hergün antrenman verilerini inceleyen biri olarak senden benden daha iyi biliyordur herhalde?
tartıstıgımız seye bak; neden ikinci hafta degil de besinci hafta oynadı bu fikri savunuyorsun farkında mısın?ozan'ın 11'e monte edilmesi fikri sezon başı planlanmış bir şeydi aksi durumda "stoper yerine 2 forvet istiyorum" gibi bir cümle kullanmazdı.. Yani senin Ozan'ın önünü stopersizlik açtı argümanın temelden saçma bunu anlatmaya calısıyorum.

Forvet transferini yönetim beceremedi ne yapsaydı forvet alınmadıgı icin istifa mı etseydi acaba? Hocanın hatasız kul oldugunu savunmuyoruz ama aidiyet duygusu gibi garabet söylemler üzerinden elestirilmesinin de sonuna kadar karsısındayız. Yabancı serbestligini kendisi getirmisken, yetmezmis gibi 6 ay kadro dısı kalan elin hollandalısını devre arasında takıma cagırıp onunla orta sahada diger rakiplerine üstünlük kurmusken aidiyet duygusu gibi ici bos hamasetlerin karsısındayız.

Gomis'in satılması nasıl ligin 2.haftası planlanmadıysa Ozan'ın 11 oynaması da sezon başında planlanmadı. Ha Ahmet'in niye evlat kontenjanına giremediğini anlamış değilim, Selçuk ile takılmıyor galba.

Ben demiyorum kendisi diyor al izle

Bu kulüp kötü de olsa, kötü de oynasa Sabri, Selçuk gibileri beslemek zorunda değil!!!

Üstelik bugün Selçuk'la sözleşme uzama haberleri çıkarken, Linnes'in sözleşme uzayacak mı, uzamayacak mı ne gören var ne bilen.

Ya cidden anlamıyorum biliyorsun en has Terim'ci benim ama bu sezon forma adaleti 0 hocada.

Linnes gibi adamı cl'de oynatıp ligde oynatmıyor falan acayip saçma Linnes takımın en iyi sağ beki değil bana göre en iyi topçusu olduğu maçları daha rahat izliyorum mücadele gücü yüksek, her zaman elinden geleni yapıyor, 1 kere oram buran ağırıyor falan demedi, şutları da gayet iyi üstelik sıkışan maçlarda 1 şut çeker kilidi çözer.

Cok kral cok karakterli adam gercekten. Adami pecete gibi kullanip kenara atiyorlar her defasinda, giki bile cikmiyor helal olsun vallah.

Illa sag bek oynamasina gerek yok ki, sol bekte de oynayabilirdi Ömer denen tosun yerine Nagatomo nun yoklugunda. Ya da orta sahada Selcuk yerine bile oynar bu adam, kat kat daha iyi oynar hatta.

Adalet konusunda dibi gördü hoca bu sene yoksa hep takintilari falan olurdu ama adaletten hic taviz vermezdi.

Gomis'in satılması nasıl ligin 2.haftası planlanmadıysa Ozan'ın 11 oynaması da sezon başında planlanmadı. Ha Ahmet'in niye evlat kontenjanına giremediğini anlamış değilim, Selçuk ile takılmıyor galba.

Ben demiyorum kendisi diyor al izle

Bu kulüp kötü de olsa, kötü de oynasa Sabri, Selçuk gibileri beslemek zorunda değil!!!

:D kusura bakma da yorum yaptıkca sacmalıyorsun. Gomis satılmadan önce de hoca forvet istiyordu. Bir kere forvet transferi Gomis'in gidişine kalışına bağlı olan bir durum degildi. Gomis'in satılma fikri hazırlık kampında mı planlandı yoksa arap takımı teklif yapınca mı karar verildi bunu bilemeyiz. her seyden önce ffp yüzünden oyuncu satmak zorundaydık, belki feghouli ve maicon gitseydi gomis kalacaktı. Ozan'ın takıma girişi sezon başı planlanmadı diyorsun ve bunun altını yine dolduramıyorsun. Ama ben hocanın stoper yerine 2 forvet isterim acıklaması ile iddiamı destekliyorum farkında mısın? Acaba gecen sezonun ikinci yarısında en kritik maçlara neden Selçuk degil de Fernando - Donk ile çıktık. Selçuk'un evlatlıgı bu sürecte askıya alınmıstı galiba? Kaldı ki Selçuk orta sahada 4-5 oyuncu birden kaybedilene kadar bu sezon tek bir maça 11 başlamamış, evlat kategorisinin bu dönemde de üzerine çizik atılmıstı sanırım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt