Mustafa Yücel
Parçalı Üye
- 22 Temmuz 2011
- 2.646
- 1.067
- 1.563
Ozan'ı şak diye 11'e koydu değil mi, ama neden hiç düşündünüz mü?
Stoper al(dır)mamasına rağmen Maicon'u yollamak için mobbing uyguladı el de var zaten 3 stoper (Maicon, Serdar, Ahmet) şurayı bir vasıfsızla tamamlayabilseydi Ozan'nın O'sunu rüyanızda görürdünüz.
Sezonun en başından beri Serdar-Ahmet tandemini kullanmadı mı? Baktı olmadı attı sahaya Ozan'ı.
Aynı şekilde Celil, Atalay yerine Selçuk'u tercih etti.
Aynı şekilde Feghouli yerine Sinan'ı tercih etti.
Aynı şekilde genç forvet yerine Eren ile Muğdat'ı tercih etti.
Bunlar takımın evlat kontenjanından olduğundan mobbing uygulanamıyor, yerlerine başka birisi tercih edilemiyor.
Hocanın ilk geldiğindeki Sabri hakkındaki konuşmasını izleyin: ''Ben olsam Sabri'yi göndermezdim, aidiyet duygusu bazı şeylerden daha önemli, onu korumalıyız'' vs.
KISACASI; AİDİYET DUYGUSU İLE KULÜP YÖNETİLİYOR.
"Ozan'ı şak diye 11'e koydu" cümlesi bana ait oldugu icin mesajı üzerime alıyorum. Ozan'ın oynamasını stoper transferi yapılmamasına baglıyorsun bir defa bu en büyük yanılgın ya da bilerek böyle bakıyorsun olaya. Hoca "yapabilirsek iki forvet transferi istiyorum stoper olmasa da olur" derken elinde Ahmet Maicon ve Serdar oldugunu biliyordu ve oraya Ozan'ı monte edecegi planını düsündügü icin "stoper almayabiliriz" dedi. Böyle bir düsüncesi olmasa ayrı ayrı problemleri olan 3 stoperle sezona başlamayı göze alır mıydı? Hatta ben o acıklamadan sonra "yav 3 tane problemli stoperle + donk ile nasıl gececek tüm sezon" diye düsünürken Ozan formayı alınca stoper transferi yapılmaması ve hocanın bu acıklamasının nedenini anlayabildim. Dolayısıyla bakıs acın tamamen hamasete dayalı.
Zaten diger cümlelere yorum yapmaya bile gerek görmüyorum, her bireri bilincsizce yazılmıs kolaylıkca cürütülebilecek subjektif görüsler.