Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim bizim canımız ciğerimiz tamam cezalar-sakatlıklar hakemlerin sürekli yaptığı eyyamlar bizi çok geri götürdü ama kusura bakmasın kimse bu durumda olmamızın en büyük suçlusu Fatih Terim

Sene başından beri inatla Sinan-Eren-Ahmet-Ömer-Selçuk sürekli forma buluyor hani bu 5 futbolcunun aynı anda sahada olmadığı bir maç hatırlamıyorum ben

1 maçta Donk-Maicon ikilisi forvet olarak tuttu diye sene boyunca her maç ya Donk 'u ya Maicon 'u forvet olarak oyuna alıyor

Atalay-Yunus-Celil-Ali Yavuz-Gökay-Abdülsamed bu çocukların hepsi kadrodaydı değil mi dün akşam ? neden 1 tanesi bile forma şansı bulamadı ? sadece bu maç için değil hiçbir zaman bu çocukları oynatmıyoruz ki Ozan 'da herhalde şans eseri forma buldu da bu durumlara gelebildi yoksa Fatih Terim 'e kalsa Ahmet Çalık 'ı izliyorduk şu anda yerinde madem bu çocukları oynatmayacağız bırakın kendi u21 takımlarıyla oynasınlar hem a takım kadrosuna alıp u21 ile maça çıkmalarına engel oluyoruz hem de çocukları yedek kulübesinde çürütüyoruz, forma bulsalar bile son 5 dakika 10 dakika filan

oyuna giren Ömer sol açık oynadı Yunus oyuna girseydi Ömer 'dan daha mı kötü oynayacaktı ? orta sahamız düştüğü anda Mariano orta sahaya çekildi Gökay-Celil filan oyuna girseydi daha mı kötü olacaktı ? skor 2-2 ye geldi gol atmaya ihtiyacımız var Maicon oyuna giriyor Ali Yavuz 'dan daha iyi mi forvet oynuyor Maicon ?

Bir de değişiklikler meselesi var öndeyken rahatça maçı kazanacakken oyuncu değişikliği yaptık 2-1 oldu sonra bir oyuncu değişikliği daha 2-2 oldu dün Fatih Terim oyuna hiç müdahale etmese maçı çok rahat kazanacaktık

Sahaya çıkan ilk 11 'e bakıyorum azıcık uzaktan yakından futbolla ilişkisi olan adam Feghouli-Selçuk orta sahasıyla lig sonuncusuna karşı bile zorlanacağımızı bilir. Serdar Aziz 'in yokluğunda Maicon varken Ahmet 'in oynamayacağını bilir. Linnes canını dişine takıp oynamaya çalışırken Mariano 'nun şu haliyle forma bulamayacağını bilir. Eren 'in şu haliyle her maç 90 dakika sahada kalmayacağını Selçuk 'un 90 dakikayı artık kaldıramayacağını bilir. Ömer-Muğdat-Ahmet 'in filan Galatasaray futbolcusu olmadığını bu adamların ilk 11 'de kesinlikle olamayacağını bilir

Arkadaş kafayı yiyorum en son kupa maçında + yaptığımız açık antreman maçında en çok göze batan oyuncu Atalay 1 dakika bile forma şansı bulamadı ligde + şampiyonlar liginde bu güne kadar ama Selçuk-Ömer-Ahmet-Eren-Sinan-Muğdat filan sürekli forma şansı buluyor ben hocanın formayı adaletli dağıttığına filan inanmıyorum artık

Zaten takımın kondisyon/fizik kapasitesi hem ligin hem şampiyonlar liginin en kötüsü + sene başından beri en ufak bir taktiğimiz en ufak bir organizasyonumuz yok bunlara hiç girmiyorum bile

Tamam Fatih Terim 'in kredisi sonsuz bizde kendi ağzıyla da söyledi adam "bize hem ocak ayında hem temmuz ayında müsaade edeceksiniz" diye tamam hocam biz sana güveniyoruz senin sözün olunca bekleriz de müsaade de ederiz ama inan geleceğe dair hiçbir umut yok takımda yolunda giden hiçbir şey yok çünkü benim bildiğim Fatih Terim bu değil bu takım Fatih Terim 'in takımı olamaz ...

Ama ne olursa olsun ben Fatih Terim 'in istifa etmesini yeni bir teknik direktörün gelmesini filan kesinlikle istemiyorum. Denedik çünkü olmadı Fatih Terim & Galatasaray ikilisi birlikte yürümeli ben hocanın yine başarılı olacağına inanıyorum. Gitmesi gereken sahada en ufak mücadele vermeyen ruhsuz futbolcular gitmesi gereken hocayı Maicon 'u forvet oynatmaya mecbur bırakan yöneticiler

Nasıl ki bu duruma düşmemizin en büyük sorumlusu Fatih Terim diyorum bu durumdan bizi kurtaracak adamın da Fatih Terim olduğuna eminim

fatih Terim hep böyledi. Tam ara transfer gelir ken birden Felipe ve prates yollandı... Yani adaletli hiç bir zaman davranmadi. Bize ozaman orhan AK ve cihani bıraktı... Ve nice yüzlerce türk dandik yaramayan oyuncular...

Fatih Terim bizim canımız ciğerimiz tamam cezalar-sakatlıklar hakemlerin sürekli yaptığı eyyamlar bizi çok geri götürdü ama kusura bakmasın kimse bu durumda olmamızın en büyük suçlusu Fatih Terim

Sene başından beri inatla Sinan-Eren-Ahmet-Ömer-Selçuk sürekli forma buluyor hani bu 5 futbolcunun aynı anda sahada olmadığı bir maç hatırlamıyorum ben

1 maçta Donk-Maicon ikilisi forvet olarak tuttu diye sene boyunca her maç ya Donk 'u ya Maicon 'u forvet olarak oyuna alıyor

Atalay-Yunus-Celil-Ali Yavuz-Gökay-Abdülsamed bu çocukların hepsi kadrodaydı değil mi dün akşam ? neden 1 tanesi bile forma şansı bulamadı ? sadece bu maç için değil hiçbir zaman bu çocukları oynatmıyoruz ki Ozan 'da herhalde şans eseri forma buldu da bu durumlara gelebildi yoksa Fatih Terim 'e kalsa Ahmet Çalık 'ı izliyorduk şu anda yerinde madem bu çocukları oynatmayacağız bırakın kendi u21 takımlarıyla oynasınlar hem a takım kadrosuna alıp u21 ile maça çıkmalarına engel oluyoruz hem de çocukları yedek kulübesinde çürütüyoruz, forma bulsalar bile son 5 dakika 10 dakika filan

oyuna giren Ömer sol açık oynadı Yunus oyuna girseydi Ömer 'dan daha mı kötü oynayacaktı ? orta sahamız düştüğü anda Mariano orta sahaya çekildi Gökay-Celil filan oyuna girseydi daha mı kötü olacaktı ? skor 2-2 ye geldi gol atmaya ihtiyacımız var Maicon oyuna giriyor Ali Yavuz 'dan daha iyi mi forvet oynuyor Maicon ?

Bir de değişiklikler meselesi var öndeyken rahatça maçı kazanacakken oyuncu değişikliği yaptık 2-1 oldu sonra bir oyuncu değişikliği daha 2-2 oldu dün Fatih Terim oyuna hiç müdahale etmese maçı çok rahat kazanacaktık

Sahaya çıkan ilk 11 'e bakıyorum azıcık uzaktan yakından futbolla ilişkisi olan adam Feghouli-Selçuk orta sahasıyla lig sonuncusuna karşı bile zorlanacağımızı bilir. Serdar Aziz 'in yokluğunda Maicon varken Ahmet 'in oynamayacağını bilir. Linnes canını dişine takıp oynamaya çalışırken Mariano 'nun şu haliyle forma bulamayacağını bilir. Eren 'in şu haliyle her maç 90 dakika sahada kalmayacağını Selçuk 'un 90 dakikayı artık kaldıramayacağını bilir. Ömer-Muğdat-Ahmet 'in filan Galatasaray futbolcusu olmadığını bu adamların ilk 11 'de kesinlikle olamayacağını bilir

Arkadaş kafayı yiyorum en son kupa maçında + yaptığımız açık antreman maçında en çok göze batan oyuncu Atalay 1 dakika bile forma şansı bulamadı ligde + şampiyonlar liginde bu güne kadar ama Selçuk-Ömer-Ahmet-Eren-Sinan-Muğdat filan sürekli forma şansı buluyor ben hocanın formayı adaletli dağıttığına filan inanmıyorum artık

Zaten takımın kondisyon/fizik kapasitesi hem ligin hem şampiyonlar liginin en kötüsü + sene başından beri en ufak bir taktiğimiz en ufak bir organizasyonumuz yok bunlara hiç girmiyorum bile

Tamam Fatih Terim 'in kredisi sonsuz bizde kendi ağzıyla da söyledi adam "bize hem ocak ayında hem temmuz ayında müsaade edeceksiniz" diye tamam hocam biz sana güveniyoruz senin sözün olunca bekleriz de müsaade de ederiz ama inan geleceğe dair hiçbir umut yok takımda yolunda giden hiçbir şey yok çünkü benim bildiğim Fatih Terim bu değil bu takım Fatih Terim 'in takımı olamaz ...

Ama ne olursa olsun ben Fatih Terim 'in istifa etmesini yeni bir teknik direktörün gelmesini filan kesinlikle istemiyorum. Denedik çünkü olmadı Fatih Terim & Galatasaray ikilisi birlikte yürümeli ben hocanın yine başarılı olacağına inanıyorum. Gitmesi gereken sahada en ufak mücadele vermeyen ruhsuz futbolcular gitmesi gereken hocayı Maicon 'u forvet oynatmaya mecbur bırakan yöneticiler

Nasıl ki bu duruma düşmemizin en büyük sorumlusu Fatih Terim diyorum bu durumdan bizi kurtaracak adamın da Fatih Terim olduğuna eminim
Adaletin olmadığı yerde ne sevgi ne saygı ne de başarı olur

Pirlo balon mu? Özellikle 2006 Dünya Kupasında ben başka bir Pirlo izledim galiba.

O kadar eksiklere rağmen kendi sahanda lig sonuncusuna karşı 2-0 önde olmana rağmen gençlerden en azından bir tanesini oyuna almayacağın da ne zaman alacağın?

lig sonuncusu degilde diger kume düşme adayina karsi maci 2-1 alsaydik cingene o gölü atmasaydi acaba ne olurdu bugün? takim nerede olurdu merak ediyorum.

Kebab festivalide iptal edılmıs orayada gidemedi

kralspor2840.jpg

biri birloya laf mı etti !!!!!

Fatih terim i çok severim her zamanda savunurum ama artık bitti. Bu kadar kötü haldeyken, elde iyi futbolcu yokken bile birtane genci oynatmadığı için ona çok kızgınım. Yaptığı değişikliklerle, çıkardığı oyuncularla kaç tane maçı verdi. Adaletsizliği, takımın fiziki bitikliği tamamen onun suçu. Benim düşüncem eski disiplinli sert hoca yok, yaşlandıkça tonton dedelere döndü. Zihin olarakta eski hali yok artık.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocamıza camianın tam desteği yaramıyor gibi bir izlenim edinmiş bulunuyorum; tartışılır durumda olduğu zamanlarda daha başarılı oluyor, ne hikmetse; dizginleyemediği egosunu kurtarmak için her detaya itina gösterdiğindendir belki?!...Özbek' in başkanlık süreci boyunca belki tek olumlu icraatı sayıldı, kendisini takımın başına getirmesi. Son seçimde başkan adaylarından hiçbiri yola Terimsiz devam etmekten bahsetmedi; keza M. Cengiz de en başından beri yere göğe koyamadı; istediği birkaç transferi malum sebeplerle ve beceriksizlikle yapamamış olması ayrı konu; bu derece ''Döküntü'' hale de düşürülmemeliydi mevcut kadro...

Geçen sezon gayet iyi iş çıkarıp şampiyonluk sevincini yaşatmışken, son derece önemli olan bu sezon gösterdiği TD performansı net hayal kırıklığıdır. Yardımcılarından kondisyonerine, performans analistinden ''Taktiksiz, formasyonsuz'' oyun anlayışı(?!) na, futbolcu ve teknik heyetin dsiplin defolarına kadar...Şu an gitmesi hiçbir işe yaramaz, daha da kötü sonuçlar vermesi muhtemeldir; geride ''Enkaz'' dan başka bir şey bırakmamış olur zira. Şimdi yeniden tartışılmaya başlandı ya?; sunulacak makul imkanlarla durumu toparlayabilecek en doğru hamleleri yapmasını umacağız. Bekleyip görelim, neler yapabileceğini...

Artık dönüp taraftardan medet ummasın. Biraz da kurduğu takım taraftarı ateşlesin. Bu taraftarın hakkıdır.

Diğer her şey bir kenara da Yunus ve Atalay ikilisinin 1 dakika bile forma şansı bulamaması saçmalık

Hani anlarım hücumda Sane-Sterling filan vardır dersin ki Yunus 'a gerek yok veya orta sahada De Bruyne oynuyodur Atalay 'a forma şansı gelmez de

Takımın kanat oyuncuları Onyekuru-Rodrigues birbirinden mal + takımın 10 numaraları Belhanda & Emre haftalardır sakat buna rağmen bu çocuklar bir kere şans bulamadı

Son 22 senenin sampiyonluk rakamlari: Galatasaray 11, Fenerbahce 5, Besiktas 4, Trabzonspor 1, Bursaspor 1. Sikecilerin yakalandiklari 10/11 sezonunu hakedene yazdim.

Bu 11 Galatasaray sampiyonlugunun 7 tanesi Fatih Terim'e ait. Bu surecte kendisinin bir adet CL ceyrek finali ve bir UEFA kupasi var.

Fatih Terim bu sahneye geldiginden beri ligde Fenerbahce'den de Besiktas'tan da daha fazla sampiyonluk yasamis. Bu surecte Terim'in takimin basinda olmadigi senelerde ligi bitirdigimiz siralama ortalamamiz 3. luk. (40/13, 2003-2004 sezonu 6.'lik da FT'ye yazildi.)

Simdi bu durumda siz elinde guc olan BJK'li veya FB'li olsaydiniz ne yapardiniz? Bir sekilde bu adami takimdan uzaklastirmaya calisirdiniz. Iste TFF'nin, MHK'nin ve basinin yapmaya calistigi sey budur. FFP ve sakatliklar da ustune tuz biber oldu. Ayni oyunun basin tarafindan Gomis'in ustune de oynandigini dusunuyorum. Super kupayi almis olsaydik isler farkli olacakti. Oradaki anlik bir siritma ekmeklerine yag surdu. Ortalik ayaga kaldirildi, Gomis gitti ve sonuc ortada.

Soylenenlere katiliyorum, takim gercekten fizik, moral ve ozguven acisindan bitik durumda ve ortaya koyabildigimiz bir oyun yok. Celil'e inatla sans vermeyip, surekli Selcuk'u oynatmasi da hayal kirikligidir, kabul. Burada hocanin kafasinda bir hesap vardir diye dusunuyorum, yoksa Ozan'a da aynisini Ahmet/Maicon ile yapabilirdi. Fakat daha gecen Mayis ayinda sampiyon olmus takimi ve teknik heyeti nasil bu kadar cabuk kenara itiyoruz? Sadece dusunun. Eger Terim giderse tekrar ortalamasi 3. luk olan bir kulup huviyetine burunecegiz. Galatasaray oradan da cikmasini bilecektir ama bu isi daha yumusak bir gecisle halledebilecegimiz kanisindayim.

Bence Terim'in yapmasi gereken, yanindaki Hasan ve Umit'ten kurtulmak ve takimi emanet edebilecegi gercek anlamda teknik direktorluk yapabilecek yardimci(lar) bulmak, Scott Piri gibi super profesyonel bir kondisyoneri kadrosuna katmak. Fakat en onemlisi her seyi birakip sadece futbola ve sahaya odaklanmak. Yonetim olarak da acilen transferin basina isbilen birinin getirilmesi ve Albayrak'in sadece futbolcularla ilgilenecek bir pozisyona cekilmesi gerekiyor. Devre arasinda tum imkanlar zorlanip guzel 2 transfer yapilirsa, her zaman oldugu gibi hepsini ustuste koyarak sampiyon oluruz. Catlak seslerin pesinden lutfen gitmeyin.

Son olarak, ben de isterim yabanci bir hoca gelsin, duygular ve psikoloji isin icine girmeden takir takir top oynayan bir takim yaratsin. Fakat ne yazik ki bu FM'deki Chelsea degil gercek hayattaki Galatasaray, daha da beteri burasi Turkiye, iki kere iki her zaman dort etmiyor maalesef.

malzeme vermesin kardesim tff alasagi etmeye calisiyorsa gidip s.ligi maçından onceki toplantida tffye gecirmeye çalışmasın mesela. Oyuncularina ne olursa olsun sukunetini korumalari gerektigini anlatsin. Ilk defa mi fenere puan biramtik veya ilk defa mi fener macinda gerginlik oldu. Herkes işine baksaydi ceza olmazdi oyuncular oynardi 3-5 puan fazla alirdik.
Hem ceza yedik hem rezil olduk.
Birazcikta hatayı kendimizde arayalım.
Konusmak ortaligi yikmak yontiminin isi onlar konusunca sahada sorun olmuyor ama sen konusursan, oyuncu mudehale ederse takim ceza yiyor. Çok açık.

Yediğimiz cezalardan sonra yine ayni katliyamlar devam madem konusmak dogruydu niye küsüp roportaj vermedik

Çıkıp konuşacak cesareti bile yok.
Yarın CL maçı öncesi röportaj da yanına selçuk ve ömeri alır.
yine ağzını yüzünü eğip bükerek.
Şampiyonlar liginde son 4 maçta gol atamamanin suçlusu olarak fenerasyonu işaret eder.

Konuşursam yer yerinden oynar diye artislik yapar .
Sonrada telefonundan banka hesabına girer ve bu ay ki maaş yatmış diye kontrol eder.
Bizde çektiğimiz dert ile baş başa kalırız.

gencler konusunda kızsam da dogru davrandı,helal hocam.ozanın bile herkesin acıgını kapattıgı şu takıma,gencleri daha keçiörengücü maçında hepsini çöp ilan eden kurt kılıklı taraftarın önüne atmıyo....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt