Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah'tan ultraslan var efsane hocamıza sahip çıkıyorlar zor günümüzde.

Buradakiler boş hava hiç kusuruma bakmasınlar. Kendimde dahil. Etki edecek tek taraftar grubu varsa oda onlar ki onlarda her zaman işlemiyor sonuçta.

Biz burada ancak birbirimizi üzeriz boş boş laf yetiştirerek
Emın mısın fatih abi twitterda bi ttye bakar

Ereni neden oynattığını sonra neden 90 dk sahada tuttuğunu açıklar umarım ne amaçlıyor bizle zıtlaşarak merak konusu

Acaba Ereni oynatarak yönetime forvet alamadiklari için mi giydiriyor. Yoksa Ereni bu kadar kötü oynamasina ragmen hala oynatmak dogru degildir
Yönetime çakmak için yapıyor başka açıklaması yok ama taraftarı kendinden soğutuyor bu hamleleriyle.Bugün laf söyledi mesela ama gidip yine oynatacak ben bu işi sevmiyorum açıkçası.

Eren'i yönetime cakmak icin 90 dakika oynatiyorsa bu Galatasaray'a ihanettir.

Galatasaray yönetim ve Terim den ibaret degil.

Baya uzun bir yazı döşemiştim aslında ama sildim, gerek yok.
Lütfen haftaya stada gidin ve fatih terim istifa diye bağırın:D

Herkes suçlu, terim suçsuz(!). Oyuncuların çoğunun performansı durup dururken düşmez arkadaşlar. Hocanın hem taktiksel olarak zaafı var. Hem psikolojik olarak. Ben devre arası transfer falan yapsak bile çok birşey değişeceğini zannetmiyorum eğer terim kendi özüne dönmezse. Bahane üretmeden, tüm sorumluluğu üstlenmeli, herkese kucak açmalı. Geçen sene herkesi kazanmalıyız diyen terim, bu sene bazı oyunculara haksızlık yapıyor. Eren i her maç taraftarın önüne atıyor. Erenle olmadığı halde 1 tane genç denemiyor. Feghouli , takımın en iyi 2-3 oyuncusundan biri ve zorla forma giyiyor resmen. Rodrigus formsuz 2 maç yunus oynasa ne kaybederiz? Hani yunus ocak ayı gelince farklı olacaktı? Ocak gelmek üzere. Daha da düştü çocuk. Maça çıkmıyor gayet normal. Daha yazılacak şeyler de var ama neyse.

VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üzülmüs degil de sinirlenmis olabilir. Kendini haksiz duruma düsürdügü icin, hos en basindan beri haksizdi zaten ama neyse.
Bence kadro o kadar kötü degil anadolu takımları bile kısıtlı kadrolarla ne toplar oynuyorlar bizim kadronun kötülükten ziyade calıstırılmayıp köreltildigi gözüküyor

Kusura bakma reis profilinde o herifin fotoğrafı olduğu sürece seni kale almamak da cevap vermeyi düşünmüyorum. O fotoğrafı kaldırırsın o zaman istediğin kadar tartışabiliriz ...
Enes çok yanlış yerlerdesin.. Kadro kalitesi neden sıkıntılı olsun? Gecen sene sampiyon olan kadrodan Gomis gitti.. Onyekuru, Emre, Ndiaye gibi takviyeler yapılmadı mı? Hepsi de FT nin onayıyla.. Yonetim forvet alamadığı için eleştirilebilir, ben de cok eleştirdim.. Ama insaf yahu.. Mevcut kadroya rezil futbol oynatan, buyuk hatalar yapan, hatalarından ders çıkarmayan, fizik-kondusyonda ezilen ve son resmi maclarda dokulen bir takımın TD sine daha ne kadar guveneceğiz??? Yeni transferler, bonservis ucreti olmasa bile futbolcu ucretleri ile kulup butcesine yeni yuk yuklemeye deger mi?? Bu TD nin adı FT olmasa bugun çoktan kovulmuştu zaten..
Reis ben bahanelerin arkasına saklanmayı seven bir adam değilim ama inan geçen seneki kadro değil bu sene elimizdeki kadro

Sence geçen sene ligde yargı dağıtan mariano ile bu seneki mariano aynı mı ? kaç maçta geçen seneki performansını gösterebildi ?
Veya Maicon geçen sene ilk geldiği halindeki gibi mi ?
Veya takım defansının vazgeçilmesi Serdar kaç maç kaçırdı ?
Sence Fernando geçen sene ki Fernando mu ?
Veya ligi kaldırıp indiren Gomis yerine oynayan Eren sence aynı katkıyı verebiliyor mu ?
Geçen sene ligin 2. yarısında belki de tek başına rakipleri çırpan Rodrigues sence aynı Rodrigues mi bu sene ?
Veya hocanın severek oynattığı Denayer elimizde mi bu sene ?
Veya geçen sene sağlam skor katkısı vermiş Feghouli 'yu anca 2-3 maçtır kullanabiliyoruz
Takımı hücumda organize edebilecek 2 tane orta sahamız var Emre ve Belhanda, Birisi sezonu açtığı gibi kapattı diğer tam form tutmuşken sakatlandı
Veya geçen sene rakip orta sahalara kabus gibi çöken Ndiaye sence aynı Ndiaye mi ?
Geçen sene 2. yarının joker oyuncusu Donk sence aynı performansı verebiliyor mu ?
Geçen sene şampiyonluk yoluna girdiğimzdeki Muslera performansıyla bu Muslera 'nın performansı bir mi sence ?

O aldığımız cezalar, hakemlerin sınırsız eyyamı, bilinçli yapılan hakem hatalarına, penaltılar vs. hiç girmiyorum bile

Tamam bunların çoğunda yine suçluyu Fatih Terim olarak gösterebilirsiniz, takımı çalıştırmadı, vay Feghouli 'yi bu güne kadar oynatmadı diyebilirsiniz ama sence futbolcuların hiç mi suçu yok ? Feghouli Fatih Terim ilk geldiği zamandan beri böyle oynasa yedek kulübesine hapseder miydi hoca ? Eren yerine oynatabileceği azıcık eli ayağı düzgün bir forveti olsa sene başından beri Eren 'e muhtaç eder miydi bizi ? Mariano o eski Mariano performansını gösterebilseydi Linnes ile şampiyonlar ligi maçlarına çıkar mıydı ?

Adamın elinden ligin açık ara en iyi forveti Gomis ve sürekli olarak beğenerek oynattığı Denayer gitti. Adam 2-3 transfer yapabildi biri Emre Akbaba tam takıma alışmaya başlarken sakatlandı gitti, diğeri zaten geçen sene de bizimle olan Nagatomo diğeri de takıma kendisini zerre kadar ait hissetmeyen etliye sütlüye karışmayan Onyekuru.

Her ne kadar iyi bir teknik direktör olmadığı konusunda hem fikir olsak da Tudor 'un bir konuda hakkını yemeyelim takımı Fatih Terim 'e çok güzel hazırlamıştı resmen komando kampından çıkmış gibiydi futbolcularımız

Yanlış anlaşılmasın ben burada Fatih Terim 'in adamı olmaya veya onun hatalarını görmezden gelmeye filan çalışmıyorum. Bulunduğumuz durumdan en çok suçlu olanlardan birisi de Fatih Terim ve bu durumdan çıkmak için çok fazla bir çabasını göremedik ama emin ol reis bu kadro geçen seneki ile aynı kadro değil geçen seneki futbol ortamıyla bu seneki futbol ortamının zerre alakası yok ...

Eminim kesinlikle. O tt ye karşı çıkacak bir ultraslan hareketine bakar ki tt olsa bile arenada İlk maçta ultraslan desteğini verdiği vakit buhar olur o tt muhabbetin.

Ua boş ya geçen sezon Akhisar maçına gidenler bilir münferit taraftar kafaya çok takarsa uayı siler stadda tepkisini koyar.

Reis ben bahanelerin arkasına saklanmayı seven bir adam değilim ama inan geçen seneki kadro değil bu sene elimizdeki kadro

Sence geçen sene ligde yargı dağıtan mariano ile bu seneki mariano aynı mı ? kaç maçta geçen seneki performansını gösterebildi ?
Veya Maicon geçen sene ilk geldiği halindeki gibi mi ?
Veya takım defansının vazgeçilmesi Serdar kaç maç kaçırdı ?
Sence Fernando geçen sene ki Fernando mu ?
Veya ligi kaldırıp indiren Gomis yerine oynayan Eren sence aynı katkıyı verebiliyor mu ?
Geçen sene ligin 2. yarısında belki de tek başına rakipleri çırpan Rodrigues sence aynı Rodrigues mi bu sene ?
Veya hocanın severek oynattığı Denayer elimizde mi bu sene ?
Veya geçen sene sağlam skor katkısı vermiş Feghouli 'yu anca 2-3 maçtır kullanabiliyoruz
Takımı hücumda organize edebilecek 2 tane orta sahamız var Emre ve Belhanda, Birisi sezonu açtığı gibi kapattı diğer tam form tutmuşken sakatlandı
Veya geçen sene rakip orta sahalara kabus gibi çöken Ndiaye sence aynı Ndiaye mi ?
Geçen sene 2. yarının joker oyuncusu Donk sence aynı performansı verebiliyor mu ?
Geçen sene şampiyonluk yoluna girdiğimzdeki Muslera performansıyla bu Muslera 'nın performansı bir mi sence ?

O aldığımız cezalar, hakemlerin sınırsız eyyamı, bilinçli yapılan hakem hatalarına, penaltılar vs. hiç girmiyorum bile

Tamam bunların çoğunda yine suçluyu Fatih Terim olarak gösterebilirsiniz, takımı çalıştırmadı, vay Feghouli 'yi bu güne kadar oynatmadı diyebilirsiniz ama sence futbolcuların hiç mi suçu yok ? Feghouli Fatih Terim ilk geldiği zamandan beri böyle oynasa yedek kulübesine hapseder miydi hoca ? Eren yerine oynatabileceği azıcık eli ayağı düzgün bir forveti olsa sene başından beri Eren 'e muhtaç eder miydi bizi ? Mariano o eski Mariano performansını gösterebilseydi Linnes ile şampiyonlar ligi maçlarına çıkar mıydı ?

Adamın elinden ligin açık ara en iyi forveti Gomis ve sürekli olarak beğenerek oynattığı Denayer gitti. Adam 2-3 transfer yapabildi biri Emre Akbaba tam takıma alışmaya başlarken sakatlandı gitti, diğeri zaten geçen sene de bizimle olan Nagatomo diğeri de takıma kendisini zerre kadar ait hissetmeyen etliye sütlüye karışmayan Onyekuru.

Her ne kadar iyi bir teknik direktör olmadığı konusunda hem fikir olsak da Tudor 'un bir konuda hakkını yemeyelim takımı Fatih Terim 'e çok güzel hazırlamıştı resmen komando kampından çıkmış gibiydi futbolcularımız

Yanlış anlaşılmasın ben burada Fatih Terim 'in adamı olmaya veya onun hatalarını görmezden gelmeye filan çalışmıyorum. Bulunduğumuz durumdan en çok suçlu olanlardan birisi de Fatih Terim ve bu durumdan çıkmak için çok fazla bir çabasını göremedik ama emin ol reis bu kadro geçen seneki ile aynı kadro değil geçen seneki futbol ortamıyla bu seneki futbol ortamının zerre alakası yok ...

Enes, sen de FT gibi mazeretlerin arkasına saklanıyorsun.. Sana göre Gomis ve Denayer gitti. Denayer zaten kiralıktı.. Kaldı ki oynadığı donemde cok da vazgecilmez bir oyuncu olmadığını gormustuk.. Bircok hatası oldu. Onun yerine , belki de sans eseri kazandıgımız Ozan'ı 10 kere Denayer'e tercih ederim. Gomis konusuna girmiyorum.. Onu zaten çok konustuk.

Bu sene tum takımın performansı dustu. Muslera'dan Rodrigues'e kadar.. Bircok futbolcu adale sakatlığı yasadı. CL de en az koşan takım olma serefi bize ait. 60. dakikada biten kondusyonumuzla ovunebiliriz. Duran topları muthiş kullanıyoruz... Vesaire vesaire.. Bunları cok yazdık.. Bunların suclusu forvet alamayan yonetim mi sence? Baskan mı az koşun diyor takıma? TFF mi kondusyon yuklemesini yasakladı? Hep hakemler mi hatalı??

Bosver bu işleri be Enes... Yaptığı hatalardan ders almayan, zeytinyagı gibi her zaman uste çıkmaya calışan bir adam var basımızda.. Bu Mr Ego ile hiç bir gelecek yok, eminim..

Sakin olmakta fayda var

Elestiri Kabul edilir,hakaret Kabul edilmez ilk olarak bunu anlamamiz gerekiyor

Allahdan disarida insanlar hocanin degerini biliyor.. Bi arkadas yukarda gidin stada istifa diye bagirin demis harbi gidin bagirin lan bi ense trasinizi gorelim...

Futbolcu kimyasinda sorun var, bu gecen senede vardi tudorun gitmesinin yari nedeni buydu zaten bunlar ozamanda konusuluyordu.. Kirilgan bi takimimiz vardi hep.. Nerde beyinsiz var toplamislar, ayriyeten takim aidiyetleri zayif cogunun, gram umurlarinda degil yasananlar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt