Kusura bakma reis profilinde o herifin fotoğrafı olduğu sürece seni kale almamak da cevap vermeyi düşünmüyorum. O fotoğrafı kaldırırsın o zaman istediğin kadar tartışabiliriz ...
Enes çok yanlış yerlerdesin.. Kadro kalitesi neden sıkıntılı olsun? Gecen sene sampiyon olan kadrodan Gomis gitti.. Onyekuru, Emre, Ndiaye gibi takviyeler yapılmadı mı? Hepsi de FT nin onayıyla.. Yonetim forvet alamadığı için eleştirilebilir, ben de cok eleştirdim.. Ama insaf yahu.. Mevcut kadroya rezil futbol oynatan, buyuk hatalar yapan, hatalarından ders çıkarmayan, fizik-kondusyonda ezilen ve son resmi maclarda dokulen bir takımın TD sine daha ne kadar guveneceğiz??? Yeni transferler, bonservis ucreti olmasa bile futbolcu ucretleri ile kulup butcesine yeni yuk yuklemeye deger mi?? Bu TD nin adı FT olmasa bugun çoktan kovulmuştu zaten..
Reis ben bahanelerin arkasına saklanmayı seven bir adam değilim ama inan geçen seneki kadro değil bu sene elimizdeki kadro
Sence geçen sene ligde yargı dağıtan mariano ile bu seneki mariano aynı mı ? kaç maçta geçen seneki performansını gösterebildi ?
Veya Maicon geçen sene ilk geldiği halindeki gibi mi ?
Veya takım defansının vazgeçilmesi Serdar kaç maç kaçırdı ?
Sence Fernando geçen sene ki Fernando mu ?
Veya ligi kaldırıp indiren Gomis yerine oynayan Eren sence aynı katkıyı verebiliyor mu ?
Geçen sene ligin 2. yarısında belki de tek başına rakipleri çırpan Rodrigues sence aynı Rodrigues mi bu sene ?
Veya hocanın severek oynattığı Denayer elimizde mi bu sene ?
Veya geçen sene sağlam skor katkısı vermiş Feghouli 'yu anca 2-3 maçtır kullanabiliyoruz
Takımı hücumda organize edebilecek 2 tane orta sahamız var Emre ve Belhanda, Birisi sezonu açtığı gibi kapattı diğer tam form tutmuşken sakatlandı
Veya geçen sene rakip orta sahalara kabus gibi çöken Ndiaye sence aynı Ndiaye mi ?
Geçen sene 2. yarının joker oyuncusu Donk sence aynı performansı verebiliyor mu ?
Geçen sene şampiyonluk yoluna girdiğimzdeki Muslera performansıyla bu Muslera 'nın performansı bir mi sence ?
O aldığımız cezalar, hakemlerin sınırsız eyyamı, bilinçli yapılan hakem hatalarına, penaltılar vs. hiç girmiyorum bile
Tamam bunların çoğunda yine suçluyu Fatih Terim olarak gösterebilirsiniz, takımı çalıştırmadı, vay Feghouli 'yi bu güne kadar oynatmadı diyebilirsiniz ama sence futbolcuların hiç mi suçu yok ? Feghouli Fatih Terim ilk geldiği zamandan beri böyle oynasa yedek kulübesine hapseder miydi hoca ? Eren yerine oynatabileceği azıcık eli ayağı düzgün bir forveti olsa sene başından beri Eren 'e muhtaç eder miydi bizi ? Mariano o eski Mariano performansını gösterebilseydi Linnes ile şampiyonlar ligi maçlarına çıkar mıydı ?
Adamın elinden ligin açık ara en iyi forveti Gomis ve sürekli olarak beğenerek oynattığı Denayer gitti. Adam 2-3 transfer yapabildi biri Emre Akbaba tam takıma alışmaya başlarken sakatlandı gitti, diğeri zaten geçen sene de bizimle olan Nagatomo diğeri de takıma kendisini zerre kadar ait hissetmeyen etliye sütlüye karışmayan Onyekuru.
Her ne kadar iyi bir teknik direktör olmadığı konusunda hem fikir olsak da Tudor 'un bir konuda hakkını yemeyelim takımı Fatih Terim 'e çok güzel hazırlamıştı resmen komando kampından çıkmış gibiydi futbolcularımız
Yanlış anlaşılmasın ben burada Fatih Terim 'in adamı olmaya veya onun hatalarını görmezden gelmeye filan çalışmıyorum. Bulunduğumuz durumdan en çok suçlu olanlardan birisi de Fatih Terim ve bu durumdan çıkmak için çok fazla bir çabasını göremedik ama emin ol reis bu kadro geçen seneki ile aynı kadro değil geçen seneki futbol ortamıyla bu seneki futbol ortamının zerre alakası yok ...