Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazen bende fevri seyler yazıyorum mac sırasında ama geçmişide canlı izlemiş biri olarak sizi şunu söyliyeyim laf ettiginiz terim bu sezon basımızda olmasa abartmıyorum fenerle 14 15 hangimiz olur geyigi yapıyor olurduk.

Bunu bir ara daha yazdım...

Dikkat edin terim takımları genelde hep ilk golu yiyen takımlar oluyor avrupa kupası maçlarında..
Bu sene avrupa kupası maçları
L
Gs 3-0 L.moskova
Gs 0-0 schalke
Gs 2-3 porto
L.moskova 2-0 Gs
Schalke 2-0 Gs
Porto 1-0 Gs
Gs 1-2 benfica

7 maçın 6 tanesinde ilk golu yemişiz.

2011_13 arası dönem
Gs 0-2 braga
Gs1-1 cluj
Gs 1-0 united
Braga 1-2 Gs
Club 1-3 Gs
United 1-0 Gs
Schalke 2-3 Gs
R.madrid 3'0 Gs
Gs1-1 schalke
Gs 3-2 real
Gs 1'6 real

11 maçın tam 9 tanesinde ilk golu yemişiz.

Yani son 2 dönem toplam 18 maç ve tam 15 tanesinde ilk golu yiyen biziz..

Meselâ lucescu nün 2 sezonluk döneminde 33 avrupa kupası maçı yapmışız ama sadece 10 maçta ilk golu yemişiz..

Mesela o dönemki efsane zor liverpool-roma-barca grubunda oynadığımız 6 maçın sadece 1 tanesinde ilk golu yemişiz..

Terim e devam edelim...

Eski dönemlerde de aşağı yukarı böyle terimin...Zaten terim'in ilk döneminde kazandığımız çoğu maçlar bile genelde geri dönüş hikayeleri..

Mesela milli takım terim ile euro 96 euro 2008 e euro 2016 olmak üzere toplamda 11 a.sampiyonasi maçı yapmış ve bunların 9 tanesinde ilk golu yemişiz.

Euro 2008 mesela hep geri dönüşlerle hatırlanır..

Terim özellikle avrupa kupası maçlarında mac hazırlığı konusunda biraz başarısız gibi duruyor..Kriz anlarında çok başarılı ama maça başladığı ana plan avrupa arenasında çok ise yaramıyor..

Tebrikler ince görmüssün, güzel analiz.

Hoca da durmadan oyuncu kazana kazana oyun kaybediyor. Belhanda israri, Mariano, Sinan su bu yani biraz da adaletli olmali.

Hocam kulübe içler acısı resmen.. Oyun gidiyor göz göre göre herkes iyi kötü bir hamle bekliyor.. Bu kadro ihale kaldı resmen elimize umarım yaza geniş çaplı bir revizyonla kurtuluruz

Benfica Ruben Dias, Gedson Fernandes, Joao Felix gibi adamlari cikartti alt yapidan + macta sol stoper ve onlibero da oynayan oyunculari ocakta takima dahil etmisler, adamlarin 1 senede alt yapidan cikarttigi oyuncu sayisini biz 10 yilda cikarttik/cikartiyoruz.

Oyun olarak ezdiler bizi evet, adamlarin bir oyun plani var, sistemleri var bizim yok. Fatih hoca kendi kadrosunu kurmaya calisiyor, ilk adimi ocakta attik, gelecek sezon da bu degisim devam edecek, biraz sabir. Bu orta saha ile hic bir hoca avrupa'da kolay kolay basarili olamaz.
diagne ile kendi takımını kuracağını sanmıyorum. luyindama ile marcao mesela o tarz adam olabilir ama diagne cıks sanmıyorum. keşke forvetede o tarz bir isim alsaydık mitroglouda as yada 2.forvet olsaydı

diagne kötü demiyorum ama sonuçta 10milyon verildi. uzun zaman sonra al-sat dengesine artıya geçmiş olsak bile 10milyon ciddi bir para. diğerleri gibi kazık vs demiyorum çünkü diagne kötü oynasa bile arap-cin gibi klüplere en azından 6-7 civarına satılabilir. asıl kazık yıllık 4.5 5e yakın alan belhanda feghouli ve fernando'dur. 3ünün yıllık maaşı 15milyon €

O yeni td'nin ligde fazla sure vermedigi Gedson bizim orta sahayi top diye oynar. Adamlarin yedek kulubesine bir goz at + getirmedigi 3 oyuncu da var, bir de bizim yedeklere goz at.

Ozaman artik baska hoca gelince bir gikin bile cikmiyacak. Fatih Terim e gelince kadro lesh, baskalari ise neden bak terim sampion yapar oluyor. Takimin basinda zaten 1.5 senedir terim var, yani takim mühendisligin sucu da mi Rijkaard, Mancini, Prandelli nin? Hadi Onu da anladim, seni kirmayayim, Benfica nin takimi bizden üstün olabilir, ya Alanyanin? Ya RIze nin? Ya Besiktasin? KOnya? Fenerbahce? Malatya? Bursa ? Akhisar? Trabzon?

Ozaman artik baska hoca gelince bir gikin bile cikmiyacak. Fatih Terim e gelince kadro lesh, baskalari ise neden bak terim sampion yapar oluyor. Takimin basinda zaten 1.5 senedir terim var, yani takim mühendisligin sucu da mi Rijkaard, Mancini, Prandelli nin? Hadi Onu da anladim, seni kirmayayim, Benfica nin takimi bizden üstün olabilir, ya Alanyanin? Ya RIze nin? Ya Besiktasin? KOnya? Fenerbahce? Malatya? Bursa ? Akhisar? Trabzon?
Kadro lesh mi dedim ben? Kafana gore seyler uydurma, bu orta saha ile avrupa'da işimiz zor, okudugunu anlamiyorsun galiba. + aylardir Terim gitmeli yorumundan baska bir yorumuna rastlamadim nedense, gecen sezon geldiginde, rakipleri tokatladiginda da aynisi yazdin mi?

Kadro lesh mi dedim ben? Kafana gore seyler uydurma, bu orta saha ile avrupa'da işimiz zor, okudugunu anlamiyorsun galiba. + aylardir Terim gitmeli yorumundan baska bir yorumuna rastlamadim nedense, gecen sezon geldiginde, rakipleri tokatladiginda da aynisi yazdin mi?

Gecen sezon galiba ancak kazandigimiz maclari tek izledin, öyle tokatladik ise, bu sezon niye her ikinci hafta tokati biz yiyoruz?

Gecen sezon galiba ancak kazandigimiz maclari tek izledin, öyle tokatladik ise, bu sezon niye her ikinci hafta tokati biz yiyoruz?
6 aydir forvetsiz oynadik. + Fatih hoca'yi elestirebilirsin, ben de aylardir bu takimin bir oyun plani yok diyorum ama senin yaptigin her yorum Fatih hoca gitsin, gitsin gitsin de, baska biri gelince butun sorunlar cozulecek mi? Mancini geldi, Prandelli geldi, Riekerink, Denizli, Tudor, ne degisti? 2015-2017 sezonlarini ozledin galiba.

11 kişiyi yazıyosun sahaya yolluyosun sonrası yok malesef maça müdahale ediyim demiyosun yedeklerin kötü olabilir ama sahadaki adamda dökülüyor ama yok sür sahaya ne çıkarsa bahtımıza diye bekle,yanına antrenör diye aldığın 3 kişi ne işe yarar bu takım ne çalışıyor belli değil transfer yapıldı ama hala kötü futbol izliyoruz kazandığımız maçlarda bile durum değişmiyor..

Dekoratif süs eşyası ya da daha basiti VAZO!

İlhan Mansız da bizim başımızdaki köy peyniri şenolu anladı da istifa etti gitti bu adamın yanında kalınmaz diye ama hasan ümit memnun demek ki

2015-17 arasindan cok farkli bir futbol oynamiyoruz, yani senin icin tek kupa almak ise, Hamza da aldi, kanser futbol ile. Terim gider, adam akilli bir Hoca gelir, ve takim ona emanet edilir, sanki Terim den önce hic birisi basarili olamadi gibi bir hava var. Bari yeni gelen Hocalarin yaninda ki adamlar biraz profesyonel bir cizgileri var, Hasan tam palyanco, Davala zaten bi ise yaramiyor.

2015-17 arasindan cok farkli bir futbol oynamiyoruz, yani senin icin tek kupa almak ise, Hamza da aldi, kanser futbol ile. Terim gider, adam akilli bir Hoca gelir, ve takim ona emanet edilir, sanki Terim den önce hic birisi basarili olamadi gibi bir hava var. Bari yeni gelen Hocalarin yaninda ki adamlar biraz profesyonel bir cizgileri var, Hasan tam palyanco, Davala zaten bi ise yaramiyor.
Yanında birini yetistirse keşke ne fatih hoca ne şenol ne denizli bir hoca kazandiramadilar Türk futboluna

Acilen iyi bir Analiz ekibi getirmesi lazim. Yoksa Avrupada başari zor. Benfica’yi hiç mi analiz etmediniz ? Hep takimin IQ seviyesinin düşük olduğunu diyoruz da teknik ekibi daha da beter. Hocanin bir taktik dehasi olmadigni hemfikiriz. Hasan ançak Kavgaya cagirşin. Ümit ehhh işte.
Iddia ediyorum bugünkü macta takimin basina Mancini olsaydi, işler çok farklı olurdu. Hoçayi severim ama bu konuda keskinle yardim almasi lazim

Hocayı az biraz tanıdıysam Benficaya deplasmana kazanmak için çıkaracak takımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt