Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam beyler puan kaybi olmadi iste zorlamayin

Puan kaybinda gelir aglarsiniz simdi rahat durun de galibiyeti kutlayalim
bu kafayla gidilirse daha çok kötü sonuçlar gelir

galipken eleştirilmesi lazım

mağlup olduktan sonra eleştirinin anlamı ne

kaç haftadır resmen pamuk ipliğindeyiz

takım sahda sürünüyor ve ÇOK DAĞINIK

bunu herkesin söylemesi gerekir

Yemin ediyorum bi Tarafatar bu kadar bi insana nasil tapa bilir, ama bakiyorum, ayni yurdun insani ayni kafa ile zaten Dünya lideri diye tapiyor, o da ülkeyi batiriyor, birisi de takimi, ama ikisi de mükemmel isler yapiyor...

Şimdi de Tayyipçi mi olduk? Bazı takımların kimyasına bazı hocalar uyar bunu neden anlamak istemiyorsunuz ki?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futboldan zerre anlamıyor. Oyuncu kalitesi sayesinde ikinciyiz. Gerçi yaptırdığı kötü transferlerle anadolu takımı olma yolunda ilerliyoruz. Koskoca kulübü anlaşılır iki cümle kurmaktan aciz bir adama peşkeş çekende suç. Biatçı tayfa ve yönetimde.

Bu sene maalesef takım birkaç iç saha maçı hariç pek iyi oynayamadı. Lokum gibi CL grubundan çıkmalıydık. Dinamo Zagreb'in bile zorladığı Benfica'ya karşı daha dirençli olmalıydık. Ligdede en büyük rakip Başakşehir'in kadrosu bizim kadronun çok aşağısında kalite olarak. Mahmut Tekdemir, Atamah, İrfan, Kudrasov, Mossoro, Arda, Napoleoni gibi oyuncuların hiçbiri bırak 11'i bizim takımda 18'e giremez. Epureanu ve Visca dışında hiçbir Başakşehir oyuncusunu Galatasaray taraftarı istemez. Ama tam bir teknik adam takımı. Klasik bir Türk teknik adamı ver Başakşehir'e şu an en iyi ihtimal lig 4.süydü. Biz de doğal olarak Fatih Terim'den daha çok şey bekliyoruz. Kendisinin gitmesini istemiyorum çünkü gidince takım her seferinde dağılıyor ama bu seneki performansı da iyi değil.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sen anlat bana dünyada hangi hoca istedigi gibi takim kurabiliyor, yada daha dogrusu Terim den Baska Galatasaray da hic bir Hoca istedigi takimi kurabildi mi?
Top 10-15 takımın dışında sıkıntılar var evet, ben aksini mi iddia ettim? Bir takım devraldı, iyi yönleri ve kötü yönleri vardı, şampiyon yaptı ve değişim devam ediyor, çözemediği deplasman sorunu daha doğrusu deplasman oyunu var, organize atak sıkıntımız var, oyuncu kalitesine de bağlı bazı şeyler.

Umarım herkesin memnun olacağı gelişmeler yaşarız.

tudorun takımıyla geçen seneyi götürdün

tudor malı ilk 7 haftaki takımı bozmasa şampiyondu zaten

küme düşen akhisara zar zar kostas ile 3 puan

erzurum 1 puan

ligin en az gol atan takımı farka gidiyordu

antalya maçının yıldızı muslera

terim balı bir yerde bitmeden terim çare bulmalı

ama ders almaz ders verir terim efendi

o yüzden işimiz zor

sen anlat bana dünyada hangi hoca istedigi gibi takim kurabiliyor, yada daha dogrusu Terim den Baska Galatasaray da hic bir Hoca istedigi takimi kurabildi mi?
renkdas haklısın terim futboldan anlamayan zamanı gecmıs bi td cidden rezil ediyor asil gs mizi. hatta senın kazanılması çok abartılıyor abartılması acınası bi durum dediğin uefa kupasında falan emeği sadece kadroya cobanlık etmek. vs. bu söylemlerimde samimiyim

merak ettiğim sey renkdas 2008 den buyana galatasarayımızın basında beğendiğin td ler kimlerdi. ve hangi baskan kalıcı olsaydı bugun hersey bambasaka olurdu içtenlikle cevaplıyacağını ümid ediyor bu kara gününde sabırlar diliyorum

bazı sikeci ve tinerciler de galatasaray terimden iyisini bulamaz diyerek akılları sıra galatasaraya caktırmadan hakaret ediyor. anlamıyoruz sanki.

ya ne diyon olm

terim dışında şampiyon olduğumuz sezonlarda BU TAKIM ŞAMPİYON OLUR diyorduk

takımın bir şekli vardı

geçen sene tudor sayesinde götürdü malı terim

bu sene ligin 20 puan farkla şampiyonu olacakken küme düşme takımları taşşak geçiyor

çıkıp savunmayın burda şu rezil takımı

Muslera, Mugdat, Emre Tasdemir, Emre Akbaba, Onyekuru, Mitroglu, Diagne, Nagatomo, Lyundama, Ndiaye, Marcao, Ömer Bayram.

Ee bide Belhanda gitmesine izin vermedin. Yani Muslera yi saymasak, 11 oyuncu transfer etti 3 transfer döneminde, Guardiola bile 15 oyuncu almiyor bi perioda...
Kendi takimi olma durumunu butun oyunculari degistirmek saniyorlar herhal. Adam degistirmiyorsa memnundur yaw bu kadar basit.

Yav abi insanların akıllarıyla dalga geçmeyin Tudor'un takımı diyorsunuz Tudor varken de bu takımı anca Terim şampiyon yapar diyordunuz

Ne dediğiniz belli değil sonra geliyorlar yok efendim Terim gitsin şu bu isim sayıyorlar.Sonra o gelene de aynısı yapılıyor bu kısır döngüye sebep olan sizlersiniz farkında değilsiniz

ANLAMAK İSTEMEYEN BEYİNLERE DAHA FAZLA AÇIKLAMA YAPMAYACAĞIM

SON 4 MAÇIMIZDA KOSTAS, ERZURUM, MUSLERA VE TAŞAK GEÇEN 1 BURSA VAR

burdan terim balıyla çıkmasaydık bjk geçmişti bizi

ondan sonra hoca formsuz yazardınız

Yemin ediyorum bi Tarafatar bu kadar bi insana nasil tapa bilir, ama bakiyorum, ayni yurdun insani ayni kafa ile zaten Dünya lideri diye tapiyor, o da ülkeyi batiriyor, birisi de takimi, ama ikisi de mükemmel isler yapiyor...
Güclu görunen, sert, kabadayi heriflere tapiyoruz. Garip bir milletiz.

Yav abi insanların akıllarıyla dalga geçmeyin Tudor'un takımı diyorsunuz Tudor varken de bu takımı anca Terim şampiyon yapar diyordunuz

Ne dediğiniz belli değil sonra geliyorlar yok efendim Terim gitsin şu bu isim sayıyorlar.Sonra o gelene de aynısı yapılıyor bu kısır döngüye sebep olan sizlersiniz farkında değilsiniz
alaka ???

tudorun takımıydı

tudor takımı bozmasa tarihi fark geliyordu

takımı bozduktan sonra o psikplojik travmadan terim çıkarabilirdi

geldi ve işi bitti

tekrar kadro mühendisliği ve sistemli 1 oyun için terim ile olmayacağı belliydi

dediğin 2 cümlenin birbiriyle alakası yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt