- 12 Ocak 2013
- 50.667
- 59.961
- 4.323
Görüntülere bakılırsa Belhanda kesik yiyebilir
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Degisikligi savunmuyorum yanlis olabilir tabi ki ama sinanin bos olmasinin sebeplerinden biri maiconu orda konyali birinin tutuyo olmasi onu da soylemek lazim.
bana göre Ahmet Çalık değişikliği yanlıştı. Kimisi diyor ki; Bakın Maicon'u forvete attı,sonuç verdi. Halbuki Maicon'luk durum olmadı ki. Oraya geçtikten iki dakika sonra gol oldu ve biz o iki dakikada top şişirmedik bile.
Ahmet'i almadan da bu iş yapılabilirdi sonuçta. Linnes-Serdar-Naga ile üçlü oynayıp ileri atabilirdin. Neyse ki gol geldi de belki çok tartışılacak değişiklik konuşulmadı.
11 mart 2018 galatasaray konyaspor maçında ciddi anlamda fark yaratmıştır. ama ben bu farkı taktik üzerinden anlatmayacağım, birçok arkadaş detaylı olarak bahsetmiş.
benim bahsetmek istediğim fatih terim'in camiaya kattığı "asla vazgeçmeme" psikolojisi. camia derken taraftarı da, futbolcuyu da katıyorum. maçı izlerken resmen yorulduğumu, bacaklarıma ağrı girdiğini hissettim. maç sonrası twitter'a baktığımda benimle aynı hisseden yüzlerce kişinin yorumlarını okudum. herkes maçı izlerken yorulmuş. son dakikalarda eskaza gol yesek haftalarca etkisinden kurtulamazdık herhalde.
başka bir teknik direktör olsa sanki böyle olmaz gibi geliyor. 60-70'de hala gol olmadı mı, e napalım olmuyor işte der geçeriz gibi. taraftarlar da, futbolcular da tabii. ama fatih terim'in olduğu takım bu boşvermişliği yaşamıyor, asla vazgeçmiyor.
gelişine burun kıvırdım. hala da haklı gerekçelerim olduğunu düşünüyorum. ama verdiği hava inanılmaz, camiayı hedefe böylesine inandırması muhteşem. sonunda başarsak da, başaramasak da, bu inancın bir parçası olmak çok güzel.
bunu nasıl yapıyor bilmiyorum, o da onun ustalığı işte.
Görmemen normal çünkü gol oldu ve defans beşlendibana göre Ahmet Çalık değişikliği yanlıştı. Kimisi diyor ki; Bakın Maicon'u forvete attı,sonuç verdi. Halbuki Maicon'luk durum olmadı ki. Oraya geçtikten iki dakika sonra gol oldu ve biz o iki dakikada top şişirmedik bile.
Ahmet'i almadan da bu iş yapılabilirdi sonuçta. Linnes-Serdar-Naga ile üçlü oynayıp ileri atabilirdin. Neyse ki gol geldi de belki çok tartışılacak değişiklik konuşulmadı.
bana göre Ahmet Çalık değişikliği yanlıştı. Kimisi diyor ki; Bakın Maicon'u forvete attı,sonuç verdi. Halbuki Maicon'luk durum olmadı ki. Oraya geçtikten iki dakika sonra gol oldu ve biz o iki dakikada top şişirmedik bile.
Sadece onu değil ben bile ayar oldum dün izlerkenbelhanda Terim'i psikolojik olarak çok yıprattı dün
Sadece onu değil ben bile ayar oldum dün izlerken
Bu kombin duruyor mu acaba?Cumartesi giyse fena olmaz.
![]()
Hem kaybederiz kazanamayız falan diyon hem de her türlü totemi akıl ediyon hırb.
Bi ara Felipe diye futbolcumuz vardı. Muthiş oyuncuydu ama oda Laubaliği ile silindi hoca tarafından zamanında ki belhandanın yanında alman disipline sahipti belkide kıyaslarsam.