Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Penalti rekoru kirdilar hatirlancak baskada pek bisey yok hocada da rehavet ust duzeydeydi ve td oldugu kadar yari yoneticilige soyunmisti.

Penalti rekoru kirdilar hatirlancak baskada pek bisey yok hocada da rehavet ust duzeydeydi ve td oldugu kadar yari yoneticilige soyunmisti.

Demek ki "neredeyse başımızda olduğu her sezon şampiyon olduk" diyebiliriz. Saçma sapan istatistiklerle maçları analiz edenlerden daha etkili bir istatistik bana göre.

Beşiktaş o yıl kariyer sezonunu oynamıştı ama, tek mağlubiyeti de haketmeden almışlardı.

Biz de kötü değildik ama defansımız berbattı, çok fazla arkaya top kaçırıyorduk.

Beşiktaş o yıl kariyer sezonunu oynamıştı ama, tek mağlubiyeti de haketmeden almışlardı.

Biz de kötü değildik ama defansımız berbattı, çok fazla arkaya top kaçırıyorduk.
Ben o maclarda hep "araya kacan vaaar" diye bagirirdim admirim

ub.msji

2. video 30. saniye görülmeye değer :tbr:[/QUOTE]

Şampiyonluk giderse Fatih Hocamın Belhanda'ya yapacağı hareket:hat:

DaLGrCGXkAICbip.jpg

Hoca oyunculara Bjk ve Basakın bu haftaki maçlarını gösterip bile motivasyon sağlıyordur bakın rakipleriniz ne şekilde maç alıyor vura vura geçeceksiniz diyordur

Evet 2003 varmış. O seneyi çok hatırlamıyorum. Beşiktaş'ın yüzüncü yılıydı.
Son cümle herşeyin özeti o sezon için.. hakem faciaları ve Sinan Engin denen hırtın başrolde olduğu şaibeli maçlarla bjk ye alenen verildi lig.. yanılmıyorsam 77 puanla bitirdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt