Bu kulübü düzeltmek için hala hiçbir şeyde geç kalmış değiliz.
Önce Cengiz denen pompacıyı, Apo denen magiruscuyu (küçümsemek için demiyorum ama boyundan büyük işlere kim kalkışırsa kalkışsın sonuçları böyle oluyor) göndereceksin.
Başkanlıkta artık eli güçlü, zengin kişileri görmek istiyorum. Muhtar Kent başkanlığında Ali Sabancı, Bahattin Demirbilek, Sinan Tara, Erden Timur, Muharrem Yılmaz gibi kulübe sıcak para lazım olduğunda şak koyacak, bizi kapı kapı dilendirmeyecek, Terra Pizza'lara muhtaç etmeyecek zengin Galatasaraylıları yönetim kuruluna alacaksın. Zaten böyle bir vizyoner, güçlü yönetimden oluşan kulübe sponsorlar damlar. Şimdi Cengiz ve daha doğru düzgün Türkçe konuşamayan Apo'nun yönettiği kulübe kim niye sponsor olmak istesin?
Fatih Terim'e teşekkür edip yollarını ayıracaksın. Bundan sonra bu kulübe katacağı bir şey yok. Modern futbola maalesef ki ayak uyduramadı. Hala 90lardan kalma futbolu oynatmaya çalışıyor. Avrupa'da elimize verip gönderiyorlar sonra. Sonra da makas açıldı falan bir ton bahane artık bunları görmek ve duymaktan bir Galatasaray taraftarı olarak sıkıldım. Hiç özeleştiri de yapmıyor. Bir suç varsa ya yönetimdedir, ya futbolculardadır ya federasyon ve hakemlerdedir. Kendisi hiç suçlu olmaz. Bu kibirli davranışlarından dolayı zaten Galatasaray hocalığı ona yakışmıyor.
Oynattığı futbol bir yana, forma adaleti yok, gençlere forma şansı da vermiyor. Adam bazı oyunculardan şikayetçi evet hak veriyoruz gelecek hafta aynı isimleri oynatmaya devam ediyor, sonraki hafta da aynı isimleri oynatıyor. Böyle saçma bir şey olabilir mi? Formsuzsa oynatmazsın başka oyuncuları oynatırsın. Ceza verirsin. Eskiden kadro dışı bırakılırdı topçular veya paf takımına gönderilirdi. Şimdi Feghouli adam sahada bildiğin yürüyor maçlarda hiçbir halt yapmıyor ama oynatılmaya devam ediliyorsa kimse kusura bakmasın bütün suç teknik heyettedir.
Bu takıma artık ne yaptığını bilen, bir sistem futbolu oynatacak, Avrupa'da 3. sınıf takımlara bile kesin yeniliriz korkusu yaşatmayacak disiplinli, forma adaleti olan kısacası burada bazılarının deyimiyle Alman hoca şart. Veya onun ekolünden.
Yardımcılara bakıyorum Selçuk, Necati, Ümit, Levent kim bunlar? Ne gibi antrenörlük tecrübesi var bunların? Ondan sonra takımda niye taktik, teknik namına bir şey göremiyoruz diyoruz. Ee bu teknik heyetle mümkün mü böyle bir şey?
Zengin başkan, zengin ve becerikli yönetim kurulu ve Alman hoca şart.