Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aög
maçı yorumlar mısın
İlk yarı iyiydik hakem adam gibi yönetse 2-3 olurdu devreye girerken. Kırmızıyı da yedi.

İkinci yarı 55 60 arası biraz oynadık gerisi alanya ataklarını savuşturmakla geçti. Çok yaslandık.

Seri gibi bir adamı arıyoruz net ama bundan sonraki maçlarda çok problem olacağını sanmıyorum. Ön alan baskısını alanya kadar iyi yapacak takım yok. Topla da iyi çıkıyorlar. En zor sınavlardan birisiydi. Yine de bu kadar ezilmemiz can sıktı ikinci devre.

İlk yarı iyiydik hakem adam gibi yönetse 2-3 olurdu devreye girerken. Kırmızıyı da yedi.

İkinci yarı 55 60 arası biraz oynadık gerisi alanya ataklarını savuşturmakla geçti. Çok yaslandık.

Seri gibi bir adamı arıyoruz net ama bundan sonraki maçlarda çok problem olacağını sanmıyorum. Ön alan baskısını alanya kadar iyi yapacak takım yok. Topla da iyi çıkıyorlar. En zor sınavlardan birisiydi. Yine de bu kadar ezilmemiz can sıktı ikinci devre.
ne Seri'si hocam yapma

Ftsa..
maxresdefault.jpg

son yarım saatte takımın pili bitti. o ana kadar oyun planı iyi işledi.

ama son bölümde rakip maçı çevirebilirdi.

Seni seviyoruz hocam. Muhteşem bir hocasın. Herkes hoca olamaz.

İkinci yarı takımın başına Aykut’u mu getirdiler acaba diye sordum. Karşımızda Alanya değilde City var sanki.

Elbette bir hakem katliamı yaşandı. Maçı ilk yarı bitirebilirdik. Çok net gol pozisyonları da var.

Ama aynı paşa maçında olduğu gibi takım ikinci yarı top oynayamıyor. Belli ki kondisyon durumunda sıkıntılar devam ediyor. Bu ikinci yarılarda oynanan futbolla her zaman kazanamayız.

Fatih Terim: "Biz her yerde herkesi yenebiliriz. Mücadelemizi üst seviyede tuttuğumuz sürece iyi günler gelecektir. Sonuçta Galatasaray takımıdır bu."

Fatih Terim: "Kısa kesiyorum. Çünkü, ceza yemek istemiyorum. Zaten bahane arıyorlar."

Fatih Terim: "Yaşamak cesurların hakkı!"

oyuncu değişikliklerin zaman olarakta oyuncu olarakta rezaletti

puan kaybetseydik verilmeyen kırmızı ve penaltı üzerinden ağlamaya başlayacaktın

kendini toparla artık!!!

Temkinli olmakta fayda var ancak hocam yine düşmanlarına saplayacak gibi duruyor.

7 de 7 çok önemli bir seri ve zor maçlar vardı bu seri içinde. iyi veya kötü de oynasak önemli olan şampiyonluk. transfer dönemine kadar takımı potada tutması çok önemliydi, tam bir liderlik sergiledi hoca. şayet şampiyon olursak hocanın ustalık eseri olur bu şampiyonluk. 7. 8. olacak bir kadroyu potada tutmak, hedefsiz yönetimi baskıya alıp transfer yaptırtmak, üstelik galatasaray ın geleceğine yönelik transferler yaptırmak takdir edilesi oldu. hikayesi yazılacak çok şampiyonluk yaşadı, yaşattı hoca ama bu sezon farklı olur. resmen seferberlik ilan etmiş fenerli sürüsüne karşı tek başına durmuş. umarım kolay fikstüre girdik diye rehavete girmeyiz ve kafasını koparırız bu sezonun.

Manevi babamız FATİH TERİM hocamıza saygılarımızı ve sevgilerimizi sunuyoruz. 15 hafta sonra bayram yerine çevireceğiz buraları inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt