Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene ciddi hayal kırıklığına uğrattı bizi hoca, şu fb li itlerin şerefsizliklerine cevap vermemiz lazımdı. Nerde eski hırslı hoca kafalarına vura vura alırdı bu sene şampiyonluğu. Sezon sonu yollarımızı ayırmamız hayırlısı olur. Seneyede bu kötü oyunu taraftar kaldıramaz.

Çok severim ve sayarım ama artık gitme vakti geldi.

Kimse Galatasaray'dan büyük değil.

Sen gideceksin ki biz kendimize gelelim.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

İsifa edecen mi paşam zahmet olmazsa.Başkan olsam çok önceden kovardım seni de başımızdakilerin çapı yetmiyo buna.Hatay maçının devre arasını görmen bile mucize bence.Kadroyu gördükten sonra seni o takımın başında tutanlara da baya bi selam yolladım.Büyük Galatasaraylıyım diye geziniyosun orttada da bırak git artık yeter illallah ettirdin artık.Ulan bi takım hiç mi olumlu bir şey yapmaz sahada.Yürü git hoca yürü git daha kötü olmadan bırak git.Senin egonla uğraşacak halimiz yok.Başımıza ne geldiyse zaten senin "vardır Fatih hocamın bi bildiği" diyen şakşakçcılar yüzünden geldi.Ne kadar hata yaparsan yap her zaman körü körüne destekledi seni şakşakçıların.

yolları ayırmak doğru olur.

iyi hatırlanmaktan yana şüphe duymasına gerek yok. zaten türk futbol tarihinin ve galatasaray'ın en başarılı antrenörü olacak hatırlanacak. hatta bir kaç sene sonra heykelini dikeriz stadyumun önüne.

ama iyi bitirmek için devam etmeye zorladıkça kötüye gidiyoruz. artık zorlamamak lazım.

Kesinlikle katılmıyorum

Artık taraftar da farklı düşünüyor

Yeter ki bize iyi oyun oynatacağına inanacağımız bir isim gelsin

Kimse Terim'i aramaz artık

Cidden bıkkınlık verdi

Sosyal medyada başladı bile açık açık istifa söylentileri

Bir önceki gidişine benzemeyecek bu gidişi

yanlış alıntı yaptın galiba rengim

ben terim hiç gelmemeli diyenlerdenim zaten

ama okan mı terim mi dense terim derim

Bu sene ciddi hayal kırıklığına uğrattı bizi hoca, şu fb li itlerin şerefsizliklerine cevap vermemiz lazımdı. Nerde eski hırslı hoca kafalarına vura vura alırdı bu sene şampiyonluğu. Sezon sonu yollarımızı ayırmamız hayırlısı olur. Seneyede bu kötü oyunu taraftar kaldıramaz.
Her sene 1 yaş alıyor
hoca yaşlandı dedim diye ban yedim
lütfen biraz demokratik olun adminler
milli takımda güneş nasıl yakıyorsa takımı Terim hocamızda her geçen ay daha kötü yakıyor bizi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yine iyi oynadik tarzi bir aciklama yapabilir surpriz olmaz bu sezon bolca yapti bu tarz şakalar

Hocanın şuan ne düşündüğünü çok merak ediyorum gerçekten. Ulan yıllardır futbol oynamıyoruz diyor mudur acaba. Yoksa aklı hala rakibe çıkmayan sarı kartta mı.
Bence hala iyi oynadığımızı düşünüyor.
Eğer maç sonu konuşsaydı, oyunu bizim yönettiğimizi, pozisyon olmadan goller yediğimizi ve bir iki oyuncunun eksikliğinden bahsederdi.

Maalesef kötü oyunun farkında değil

CPH1951 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam modern futbol anlayışına ayak uyduramadın anlarım da, bir takım fiziksel açıdanda mı bu kadar rezil durumda olur. Hiç mi çalışmıyor bu bu takım. Bu boktan ligimizde tekniğe taktiğe gerek yok zaten. Fizik kapasiten iyi oldu mu zaten alıp götürüyorsun ligi zaten...

yanlış alıntı yaptın galiba rengim

ben terim hiç gelmemeli diyenlerdenim zaten

ama okan mı terim mi dense terim derim
Saygı duyarım renktaş

Bende Okan derim mesela

Yeter ki bize adam akıllı top oynatacak adaletli forma dağıtacak

gençlere korkmadan forma verecek biri gelsin

Sürekli geriye gidiyoruz hoca artık sene sonu bırakcagını açıklamalı Yönetime aday olacaklarda ona göre plan yapar hocaya yakışan bundan sonra kulübün önünü açması olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt