Umut Konac
Sarı Üye
- 27 Şubat 2017
- 289
- 124
- 403
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Sami Yen i günümüz taraftarları görseydi..Ali Sami Yen e de eleştiri adı altında edepsizce saygısızlık yaparlardı..ali sami yen burdaki bazı yorumları görse böyle galatasaray efsanesine bu yorumlar reva mı, sizin taraftarlığınıza sokayım da diyebilirdi.
Bireysel olarak bakılması yanlış tamam hoca kötü kullanıyo kadroyu ama genel olarak baktığımız zaman berbat bir kadro yapısı var ortadaVallaha adam gibi bi TD olsa basimizda
Muslera
Yedlin
Marcao
Lyu
Donk
Sarachi
Emre T
Taylan
Gedson
Fegh
Kerem
Mostafa
Falcao
Henry
Hernekadarda orta sahada eksiklik goze carpsada su kadro ile en azindan futbol izletirdi bize. Bence kadromuz suanki oynadigimiz futbolun cokcok uzerinde. Sadece yanlis kullaniyoruz
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne istifası renkdaş yaw. Kovmasınlar diye basket macinda baskanin dizinin dibinde oturuyordu. Basarili olsa baskanin yüzüne tükürmeye tenezzül etmez.İstifa etsene arkadas yeter ya.Takim iyiyken sen basarilisin kotuyken hakemler,futbolcular,federasyon,yonetim,taraftarlar.Birak git artik 4 senedir toplamda 10-15 mac iyi oynayamaz mi bi takim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fatih terim in 3 milyon euro aldığını ispatlarmısın..18 milyon tl alıyor..bunu ben demiyorum kap bildirimi diyor..bugünkü döviz kuruna göre( 1 euro=9,8tl) yaklaşık 1,8 milyon euro alıyor..ve sen kalkıp mesajında 3 milyon euro alıyor diyorsun.şimdi bu mesajda böyle algı yapan yalan söyleyen birinin samimi eleştiri mi yaptığını mı düşünelim ? hal böyle iken merhum Ali Sami Yen e de bir kulp bulup saygısızca çirkin şekilde saldıracak bir yalan bulursunuz sen ve senin gibi kendini bilge sanan güruh...Fatih hoca nın gitmesini istemek artık olmayacağını dile getirmek haklı bir eleştiri haklı bir talep iken suyun öteki tarafının uslubu ile saygısızca saldırmak doğru ve haklı bir taraftar davranışı değil...Ali Sami Yen yılda 3 m euro alıp en büyük Galatasaraylı benim, herşeyi ben bilirim egosu yapmazdı