Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafayı verdiği zaman iyi işler yaptı. Ama son dönem takıntıları ve boş işlerle uğraşması zarar veriyor. Değişim şart.

Vallaha adam gibi bi TD olsa basimizda

Muslera
Yedlin
Marcao
Lyu
Donk
Sarachi
Emre T
Taylan
Gedson
Fegh
Kerem
Mostafa
Falcao
Henry

Hernekadarda orta sahada eksiklik goze carpsada su kadro ile en azindan futbol izletirdi bize. Bence kadromuz suanki oynadigimiz futbolun cokcok uzerinde. Sadece yanlis kullaniyoruz

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bireysel olarak bakılması yanlış tamam hoca kötü kullanıyo kadroyu ama genel olarak baktığımız zaman berbat bir kadro yapısı var ortada

İstifa etsene arkadas yeter ya.Takim iyiyken sen basarilisin kotuyken hakemler,futbolcular,federasyon,yonetim,taraftarlar.Birak git artik 4 senedir toplamda 10-15 mac iyi oynayamaz mi bi takim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne istifası renkdaş yaw. Kovmasınlar diye basket macinda baskanin dizinin dibinde oturuyordu. Basarili olsa baskanin yüzüne tükürmeye tenezzül etmez.

Bakın pandemiden beri olanlar kabak gibi ortada! Hocanın takıma hiçbir katkısı yok! Demekki taraftarın itici gücü olmasa diğer şampiyonlukları da alamazdık. Hoca herhangi bir Anadolu takımını çalıştırsın 2. ayda kovarlar. Hadi kovmadılar diyelim, kesinlikle küme düşürürdü.

Bizim hocalar en iyisi başka takımlara yolu yok orada antıraman etsinler, belki ozaman form tutarlar

Ali Sami Yen yılda 3 m euro alıp en büyük Galatasaraylı benim, herşeyi ben bilirim egosu yapmazdı
fatih terim in 3 milyon euro aldığını ispatlarmısın..18 milyon tl alıyor..bunu ben demiyorum kap bildirimi diyor..bugünkü döviz kuruna göre( 1 euro=9,8tl) yaklaşık 1,8 milyon euro alıyor..ve sen kalkıp mesajında 3 milyon euro alıyor diyorsun.şimdi bu mesajda böyle algı yapan yalan söyleyen birinin samimi eleştiri mi yaptığını mı düşünelim ? hal böyle iken merhum Ali Sami Yen e de bir kulp bulup saygısızca çirkin şekilde saldıracak bir yalan bulursunuz sen ve senin gibi kendini bilge sanan güruh...Fatih hoca nın gitmesini istemek artık olmayacağını dile getirmek haklı bir eleştiri haklı bir talep iken suyun öteki tarafının uslubu ile saygısızca saldırmak doğru ve haklı bir taraftar davranışı değil...

eserinle gurur duy
kaç yıldır şampiyon olamıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt