Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonra gelsin 10.luklar içeride dışarıda 4-5 yemeler. Önce bir yönetimi görelim sonra fantezi ararız. Elmas yönetiminde Favre ya da Stephan. Düşman başına.
Iceride disarida 4-5 yemeler deyince Fatih Hoca'nin karnesi bir gozumun onune gelmedi degil. Elmas konusunda hemfikiriz. Menfaatci kisilikte birinin Galatasaray Baskani olmasi felaket olur.

Hocam Allah sana sabır versin böyle başkan böyle yönetimle koca kulübü tek başına ayakta tutmaya çalışıyorsun gerçekten büyük tebrikler .
Yönetim mi diyor git Akbaba'yı oynat, duran topları Ömer'e kullandır, gol lazımken Mohamed'i çıkar, defansta Gedson'u oynat diye xd

Esasında şu anda fikir değiştirdim

Sinyor Terim gitmesin güçlü bir yönetim gelsin ve aynı sonuçları almaya devam edelim

Biatçileri başka türlü anlamayacaklar çünkü

Öbür türlü hep demoklesin kılıcı gibi kulübün üzerinde dönüp dolaşacak hayaleti

Her kötü sonuçta Terim'de Terim diye ortalığı ayağa kaldıracaklar

Hocam Allah sana sabır versin böyle başkan böyle yönetimle koca kulübü tek başına ayakta tutmaya çalışıyorsun gerçekten büyük tebrikler .
Doğru en zor şartlarda bile Sinyor Terim'in bir dediğini iki yapmayan yönetim suçlu

Ama Sinyor Terim suçsuz dimi

Vayy arkadaş ibretlik tespit

Halbu ki çok zor olmamalı ikisinin de GS'a zarar verdiğini söylemek

Ve ikisinin de artık gitmesi gerektiğini söylemek

Esasında şu anda fikir değiştirdim

Sinyor Terim gitmesin güçlü bir yönetim gelsin ve aynı sonuçları almaya devam edelim

Biatçileri başka türlü anlamayacaklar çünkü

Öbür türlü hep demoklesin kılıcı gibi kulübün üzerinde dönüp dolaşacak hayaleti

Her kötü sonuçta Terim'de Terim diye ortalığı ayağa kaldıracaklar

aynı fikirdeyim hatta yeni sözleşme yapılmalı nasıl olsa seninde söylediğin gibi futbol olarak değişen hiçbir şey olmayacak belki o zaman destekçileri de gerçekleri görmeye başlar

herkes gidip Terim kaliyormus

Şimdide başladı bir güçlü yönetim olsa şöyle olurdu böyle olurdu muhabbetleri. Lan güçlü yönetim olsa Terim'i ilk yarı bitmeden kovar. Güçlü yönetim olacak Galatasaray kendi evinde Rize'den 4 gol yedikten sonra Terim o koltukta oturmaya devam edecek öyle mi? Güçlü yönetim olacak 3 kuruşluk Arda için yönetime medya yoluyla laf sokmaya çalışan Terim'i kovmayacak. Adım gibi eminim Terim güçlü yönetim gelmesini asla istemez. Yoksa egosunu kibirini nasıl sergileyecek.

benim dei ddiam şu terim yönetimin güçsüzlüğünden bırakın rahatsızlığı aksine gayet de memnun

çünkü bir taşta bir kaç taş vurabiliyor

istediği gibi at koşturuyor kulüpte en ufak bir hesap sorma mekanizması yok

adamın üstü yok resmen kimseye hesap vermiyor

istediğini aldırıyor ki ardayı bile aldırdı

işler kötü gittiğinde ise taraftar ve medyanın önüne atacağı zavallılar var yukarıda

aysala şunların onda birini yapabilir miydi

federasyon yanında
mhk arka bahçesi
yönetim han dediği yere hamam kuruyor
cin gibi taraftar

yeter artık hocam yeter, düş bu kulübün yakasından. artık total futbol zamanı.

federasyon yanında
mhk arka bahçesi
yönetim han dediği yere hamam kuruyor
cin gibi taraftar

yeter artık hocam yeter, düş bu kulübün yakasından. artık total futbol zamanı.

aynı federasyon ve hakemler yanında olduğu için mi 2 şampiyonluk aldı diyorsunuz hocaya

madem şampiyonluk alamayınca bunlar karşısında ise demek ki alınca da yanındalar

aynı federasyon ve hakemler yanında olduğu için mi 2 şampiyonluk aldı diyorsunuz hocaya

madem şampiyonluk alamayınca bunlar karşısında ise demek ki alınca da yanındalar

evet, adaletsizlikte standart sağlanıp en azından bu yılki gibi yaka paça çekilmediğinde başarı oranı fena bir hoca değil. 6 haftada 5 galibiyet 1 beraberlik filan yapmışlığı vardır önceden de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt