Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
Eveeet yine terimin istediği oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iceride disarida 4-5 yemeler deyince Fatih Hoca'nin karnesi bir gozumun onune gelmedi degil. Elmas konusunda hemfikiriz. Menfaatci kisilikte birinin Galatasaray Baskani olmasi felaket olur.Sonra gelsin 10.luklar içeride dışarıda 4-5 yemeler. Önce bir yönetimi görelim sonra fantezi ararız. Elmas yönetiminde Favre ya da Stephan. Düşman başına.
Hocam Allah sana sabır versin böyle başkan böyle yönetimle koca kulübü tek başına ayakta tutmaya çalışıyorsun gerçekten büyük tebrikler .
Yönetim mi diyor git Akbaba'yı oynat, duran topları Ömer'e kullandır, gol lazımken Mohamed'i çıkar, defansta Gedson'u oynat diye xdHocam Allah sana sabır versin böyle başkan böyle yönetimle koca kulübü tek başına ayakta tutmaya çalışıyorsun gerçekten büyük tebrikler .
Hocam Allah sana sabır versin böyle başkan böyle yönetimle koca kulübü tek başına ayakta tutmaya çalışıyorsun gerçekten büyük tebrikler .
Doğru en zor şartlarda bile Sinyor Terim'in bir dediğini iki yapmayan yönetim suçluHocam Allah sana sabır versin böyle başkan böyle yönetimle koca kulübü tek başına ayakta tutmaya çalışıyorsun gerçekten büyük tebrikler .
Esasında şu anda fikir değiştirdim
Sinyor Terim gitmesin güçlü bir yönetim gelsin ve aynı sonuçları almaya devam edelim
Biatçileri başka türlü anlamayacaklar çünkü
Öbür türlü hep demoklesin kılıcı gibi kulübün üzerinde dönüp dolaşacak hayaleti
Her kötü sonuçta Terim'de Terim diye ortalığı ayağa kaldıracaklar
Başladılar yineherkes gidip Terim kaliyormus
federasyon yanında
mhk arka bahçesi
yönetim han dediği yere hamam kuruyor
cin gibi taraftar
yeter artık hocam yeter, düş bu kulübün yakasından. artık total futbol zamanı.
aynı federasyon ve hakemler yanında olduğu için mi 2 şampiyonluk aldı diyorsunuz hocaya
madem şampiyonluk alamayınca bunlar karşısında ise demek ki alınca da yanındalar