Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.901
- 28.132
- 1.933
Katılıyorum sana hoca istesin bu takım son virajda vitesi yükseltir şampiyonda olur. Ama ilk pandemi arasından sonra futbola mı küstü ne olduysa takımın daha götü doğrulmadı. Şartlar herkese aynıyken kötü olanlar 1 aylık hazırlık sürecinde kondisyon yükledi. Takımın cılız kalması ile kendi kaderimizi çizdik. Belki takım az daha diri olsa Muslera'nın sakatlandığı pozisyon da olmazdı, andonenin sakatlandığı pozisyon da.
Bu arada Yusuf denen herifin bir esprisi yok onun oynayacağı oyunu fazlasıyla donk oynar bilemedin ben olsam ozornwafor ile denerdim bir şekilde istediği oyuncu kadar oynayacak oyuncu çıkarırdık. Yusuf olmadı diye istenmeyen adam etobo'da ısrar etmek yanlış kere yanlıştır.
Biz etoboyu da yanlış kullanıyoruz aynı badouyu olduğu gibi. Bu herifi defanstan uzak tutup 10 numaraya yakın oynatsak ekuban performansı alırdık.
Al Kasımpaşa ya koy dediğim stilde oyntılsın seneye bu adam bizde niye böyle oynamıyordu deriz.
Farklı şeyler denemek lazım.
taylan'ın kesilmesinden sonra izlenen tüm yol yanlış zaten. dediğin gibi ya 6 numara ozon kumarı oynanır ya da hiç regista'yla oynamazsın. ankaragücü-karagümrük'te hakemler puan çaldıysa sivas-rize maçlarında da kendi elimizle verdik. ha tek ısrar bu pozisyondaysa yusuf tabii etebo'dan da, ne çıkacağını bilemeyeceğimiz ozorn'dan da, hantal donk'tan da fazla katkı verirdi kuşkusuz. ama ben orda sistemden ziyade şartlardan bahsetmek istemiştim. dibindeki adamı para ve fors varken getiremeyen beceriksizler, transferin kapanmasına 3 gün varken avrupa'dan hiç getiremezlerdi.