Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-3 sene bir teknik direktöre zaman vermezler ama Terim 6. ve 3.olunca ses etmezler. Nasil olsa imparator !!!
Tudor'un Mancini'nin harcanması 2-3 sene değil de 2-3 büyük maç sonucunda gelen başarısız sonuçlar değil miydi reis ? hani Fatih Terim'in dediği gibi trene sonradan binmiş hatta yabancı teknik direktörler söz konusu olunca 2-3 önemli maçta gelen başarısız sonuçlar bile ipe gitmeye yeterli oluyor reis

Fatih Terim'e ses etmezler çok başarılı olduğu için değil bence Fatih Terim'i karşısına almak istemyeceği için hiçbir yöneticinin, futbolcunun veya başkanın hatta taraftarın Fatih Terim'den bahsediyoruz yani bugün Mustafa Cengiz Fatih Terim'le yolları ayırmayı kaç kere düşünmüştür ? ama cesaret edebildi mi böyle bir şeye ? hani Erol Bulut'u Abdullah Avcı 'yı göndermekten bahsetmiyoruz

Demin bahsettiğim trene sonradan binme meselesi başkanlar için de geçerli mesela Ünal Aysal'ı ipe götüren sebeplerden biri Fatih Terim'le yolların ayrılması değil miydi ? kimin haklı olduğuna Fatih Terim'in neden gittiğine Ünal Aysal'ın başkanlık süresince ne kadar başarılı olduğuna bakmaz kimse o Fatih Terim'i karşısına almıştır çünkü

Anladığım kadarıyla Burak Elmas Fatih Terim'le sidik yarıştırmayacak kadar zeki bir adama benziyor, Fatih Terim'i harcamak yerine onu ikna etme yoluna gitmek daha mantıklı Burak Elmas için mevcut durumda, hani küskün bir Fatih Terim var senelerdir bizim bildiğimiz Fatih Terim olmaktan çok çok daha uzakta, üst üste gelen başarısızlıklar var ama dediğin gibi o İmparator hani Burak Elmas değil Ünay Aysal bugün Galatasaray'ın başkanı olsun yeniden Fatih Terim'i istemediği sürece gönderme yoluna gitmez hiçbir başkan

Fatih Terim'e bayıldığım için söylemiyorum özellikle bu pandemi döneminde üst üste gelen başarısızlıklarda sorun çözmek yerine inatlarıyla, bahaneleriyle ve küskünlüğüyle bambaşka bir adam gibi hareket eden Fatih Terim'i göndermekten daha mantıklı duruyor ilk planda Burak Elmas'ın Fatih Terim hakkında yaptığı açıklamalar

Ne yalan söyleyeyim Fatih Terim kendi bırakmak istemediği sürece hiçbir başkan, o cesareti gösterebilir gibi gelmiyor bana ki Fatih Terim'i gönderen başkanın Ünal Aysal döneminde olduğu gibi en ufak başarısızlık sonunda ipe gitmesi işten bile değil. Hani demek istediğim Fatih Terim'in gitme ihtimali bu kadar uzak bir ihtimalken bence de onu bildiğimiz Fatih Terim haline nasıl döndürebiliriz onu konuşmak daha mantıklı, olmayacak bir Fatih Terim'i gönderme nöbeti tutmaya gerek yok

yönetimden, teknik ekipten, futbolculardan bağımsız başarılı olan bir hoca var mı galatasaray tarihinde? çünkü ben türk futbol tarihinin en büyük kadrosuyla hakemlere karşı fenerbahçe'ye şampiyonluk veren lucescu'yu da görmüştüm. sonraki sene daha adil yönetimle, çok daha vasat bir kadroyla şampiyonluğu kazanmayı başarmıştı. yönetim bu yıl galatasaray'ın hakkını masada yedirmese rakiplerin en az 4-5 puan azı, bizim de o kadar fazlamız vardı. transfer işine hiç girmiyorum çünkü ömer bayram'ın, oğulcan'ın, etebo'nun filan hakikaten terim'in ilk tercihi olduğuna inanan kafalar var. ama tüm bu etmenlere karşı sadece sahadaki mücadelesiyle takımını şampiyonluğa taşıyabilecek bir antrenör olduğunu sanmıyorum.
Buna sonuna kadar katılıyorum reis Türkiye'de yaşıyoruz bu iklimin futbolunda şampiyon olmanın tek şartı iyi futbol oynamak en iyi kadroya sahip olmak değil

Ortada bir masa var Türk futbolu hakkında kararlar alan, atamalar yapan "hakem hatalarının" hangi takımın lehine/aleyhine olacağına karar veren o masada kimin adamı daha çoksa onun istediği kararlar çıkan hatta lig içinde yapılan transferlerde futbolcunun isteğinden çok hangi başkanın bu transfer sonucunda memnun olacağına karar verilen. Galatasaray bu masa da sözü geçen bir takım olmak bir kenara dursun o masada ortak düşman olma yolunda gidiyor Mustafa Cengiz yönetiminde

Ki buna şaşırmıyorum taraftar gruplarıyla kavga durumuna gelen, Fatih Terim'i küstüren kendi futbolcusuna şeref ve namus göndermesi yapan bir yönetimden bahsediyoruz Galatasaray'ın kendi içinde kavgalar çıkan bir yönetimde dışarıda güçlü olmayı bekleyebilir miyiz?

Doğrusu bu demiyorum reis ama maalesef Türkiyede futbol özellikle son yıllarda böyle işliyor ...

son yillarda gercekten iyi oynayip hakem yüzünden kaybettigimiz bir mac var mi?

ben hatirlamiyorum

hani skor avantaji demiyorum, iyi oynayip hakem yüzünden giden bir mac yani

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

ben hatirlamiyorum

Mesele kaybedip kaybetmemek değil. Bizim en baştan dezavantajlı olduğumuz belli. Federasyonda, medyada, kulüpler birliğinde hep dezavantajlı durumdayız.

Bunu futbol oynayarak aşabilirdik. Ligi domine edebilirdik. Çünkü rakip diye bir şey yok Türkiye liginde. Ama futbol oynamak için de Ft’den uzak durmak gerekiyordu. Biz en baştan Ft’yi getirerek kaybettik zaten. Ft’yi getirerek derdimizin top oynamak olmadığını koyduk ortaya.

ben hatirlamiyorum

2 yıl önce Kadıköy' deki 1-1 lik FB maçı geldi aklıma. Herif Feghouli' yi önce tırpanladı, baktı yetmedi bir de kündeye alıp indirdi, açık faul yaptığının farkında olarak topu bıraktı önce, sonra baktı ki hakemden ses yok, pozisyonu devam ettirip golü attılar. VAR Bülent Yıldırım' ın ''İzlemeni öneririm'' uyarısına aldırmayan Palabıyık denen alagavat ''Gördüm, pozisyon temiz'' diyerek golü iştahla verdi...O Bülent Yıldırım' ın hakemliği bitirildi, Palabıyık ise şu an MHK nın en muteber adamlarından biri...Böylesine adil bir memlekette yaşıyoruz hamdü senalar olsun...

2 yıl önce Kadıköy' deki 1-1 lik FB maçı geldi aklıma. Herif Feghouli' yi önce tırpanladı, baktı yetmedi bir de kündeye alıp indirdi, açık faul yaptığının farkında olarak topu bıraktı önce, sonra baktı ki hakemden ses yok, pozisyonu devam ettirip golü attılar. VAR Bülent Yıldırım' ın ''İzlemeni öneririm'' uyarısına aldırmayan Palabıyık denen alagavat ''Gördüm, pozisyon temiz'' diyerek golü iştahla verdi...O Bülent Yıldırım' ın hakemliği bitirildi, Palabıyık ise şu an MHK nın en muteber adamlarından biri...

o macta iyi oynamadik ki biz
yaklasik 60-70dk 10 kisi oynayan fbye karsi pozisyonumuz yok
skor avantajini elde ettik ama iyi futbol oynamadik

gecen sene gercekten eze eze fbyi yendik mesela kadiköyde
hakem de kurtaramadi

macin genelinde gercekten iyi oynayip kaybettigimiz bir maci ben hatirlamiyorum son yillarda

hakem de kurtaramadi

macin genelinde gercekten iyi oynayip kaybettigimiz bir maci ben hatirlamiyorum son yillarda

Kısıtlamana pek gerek yoktu aslında. Mesela 2 yıl önceki 6-0 lık Alanya galibiyeti de dahil olmak üzere, galip geldiğimiz maçlarda bile gerçekten iyi oynayıp, rakibi bayılttığımız maç sayısı iki elin parmaklarını geçmez son yıllarda...

Kısıtlamana pek gerek yoktu aslında. Mesela 2 yıl önceki 6-0 lık Alanya galibiyeti de dahil olmak üzere, galip geldiğimiz maçlarda bile gerçekten iyi oynayıp, rakibi bayılttığımız maç sayısı iki elin parmaklarını geçmez son yıllarda...
mesela 2 sene önce sampiyon oldugumuz basaksehir macini acip izle
heriflere 20dk icinde 4 tane gol attik
bunu türkiyede bizden baska birisi yapamazdi o dönem
ft takima biraz top oynatsa zaten cok rahat sampiyon oluruz ama ortada oynanan bir sey yok
hani hakem, yönetim falan bir yere kadar, burada suclu varsa o da ftdir

mesela 2 sene önce sampiyon oldugumuz basaksehir macini acip izle
heriflere 20dk icinde 4 tane gol attik
bunu türkiyede bizden baska birisi yapamazdi o dönem
ft takima biraz top oynatsa zaten cok rahat sampiyon oluruz ama ortada oynanan bir sey yok
hani hakem, yönetim falan bir yere kadar, burada suclu varsa o da ftdir

Maalesef öyle. Mümkün görsem yine FT le toparlanlım isterim ama göremiyorum, Hocanın vücut dili daha geçen sezonun başında yılgınlık telkin ediyordu, burada da paylaşmıştım bu izlenimimi...

2020-12-19 (52).webp

Eveeeet, sevgili Hocamıızın veliahtını buldum sonunda!..

Az önce sporx de Ömer Erdoğan' ın geniş röportajını okudum, tavsiye ederim. Hatayspordaki başarısının hiç de tesadüf olmadığına iyice kani oldum. İzlenimlerim zaten çok olumluydu, röportajda da son derece donanımlı ve gerçekçi bir futbol adamı olduğuna dair kuvvetli doneler vermiş. Allah bahtını açık etsin, hayırlıysa yolumuz bir zaman kesişir inşaallah...

Eveeeet, sevgili Hocamıızın veliahtını buldum sonunda!..

Az önce sporx de Ömer Erdoğan' ın geniş röportajını okudum, tavsiye ederim. Hatayspordaki başarısının hiç de tesadüf olmadığına iyice kani oldum. İzlenimlerim zaten çok olumluydu, röportajda da son derece donanımlı ve gerçekçi bir futbol adamı olduğuna dair kuvvetli doneler vermiş. Allah bahtını açık etsin, hayırlıysa yolumuz bir zaman kesişir inşaallah...

hakem de kurtaramadi

Kayseri maçı olabilir sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt