- 6 Eylül 2014
- 94.291
- 65.063
- 4.608
Kim diyor onu çıksın ortayagalatasaray'a şikeyle şampiyonluk kazandı diyenler
derhal terk etsin burayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyor onu çıksın ortayagalatasaray'a şikeyle şampiyonluk kazandı diyenler
derhal terk etsin burayı
ortada zatenKim diyor onu çıksın ortaya
Tudor'un Mancini'nin harcanması 2-3 sene değil de 2-3 büyük maç sonucunda gelen başarısız sonuçlar değil miydi reis ? hani Fatih Terim'in dediği gibi trene sonradan binmiş hatta yabancı teknik direktörler söz konusu olunca 2-3 önemli maçta gelen başarısız sonuçlar bile ipe gitmeye yeterli oluyor reis2-3 sene bir teknik direktöre zaman vermezler ama Terim 6. ve 3.olunca ses etmezler. Nasil olsa imparator !!!
Buna sonuna kadar katılıyorum reis Türkiye'de yaşıyoruz bu iklimin futbolunda şampiyon olmanın tek şartı iyi futbol oynamak en iyi kadroya sahip olmak değilyönetimden, teknik ekipten, futbolculardan bağımsız başarılı olan bir hoca var mı galatasaray tarihinde? çünkü ben türk futbol tarihinin en büyük kadrosuyla hakemlere karşı fenerbahçe'ye şampiyonluk veren lucescu'yu da görmüştüm. sonraki sene daha adil yönetimle, çok daha vasat bir kadroyla şampiyonluğu kazanmayı başarmıştı. yönetim bu yıl galatasaray'ın hakkını masada yedirmese rakiplerin en az 4-5 puan azı, bizim de o kadar fazlamız vardı. transfer işine hiç girmiyorum çünkü ömer bayram'ın, oğulcan'ın, etebo'nun filan hakikaten terim'in ilk tercihi olduğuna inanan kafalar var. ama tüm bu etmenlere karşı sadece sahadaki mücadelesiyle takımını şampiyonluğa taşıyabilecek bir antrenör olduğunu sanmıyorum.
Mesele kaybedip kaybetmemek değil. Bizim en baştan dezavantajlı olduğumuz belli. Federasyonda, medyada, kulüpler birliğinde hep dezavantajlı durumdayız.son yillarda gercekten iyi oynayip hakem yüzünden kaybettigimiz bir mac var mi?
ben hatirlamiyorum
hani skor avantaji demiyorum, iyi oynayip hakem yüzünden giden bir mac yani
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
2 yıl önce Kadıköy' deki 1-1 lik FB maçı geldi aklıma. Herif Feghouli' yi önce tırpanladı, baktı yetmedi bir de kündeye alıp indirdi, açık faul yaptığının farkında olarak topu bıraktı önce, sonra baktı ki hakemden ses yok, pozisyonu devam ettirip golü attılar. VAR Bülent Yıldırım' ın ''İzlemeni öneririm'' uyarısına aldırmayan Palabıyık denen alagavat ''Gördüm, pozisyon temiz'' diyerek golü iştahla verdi...O Bülent Yıldırım' ın hakemliği bitirildi, Palabıyık ise şu an MHK nın en muteber adamlarından biri...Böylesine adil bir memlekette yaşıyoruz hamdü senalar olsun...son yillarda gercekten iyi oynayip hakem yüzünden kaybettigimiz bir mac var mi?
ben hatirlamiyorum
hani skor avantaji demiyorum, iyi oynayip hakem yüzünden giden bir mac yani
2 yıl önce Kadıköy' deki 1-1 lik FB maçı geldi aklıma. Herif Feghouli' yi önce tırpanladı, baktı yetmedi bir de kündeye alıp indirdi, açık faul yaptığının farkında olarak topu bıraktı önce, sonra baktı ki hakemden ses yok, pozisyonu devam ettirip golü attılar. VAR Bülent Yıldırım' ın ''İzlemeni öneririm'' uyarısına aldırmayan Palabıyık denen alagavat ''Gördüm, pozisyon temiz'' diyerek golü iştahla verdi...O Bülent Yıldırım' ın hakemliği bitirildi, Palabıyık ise şu an MHK nın en muteber adamlarından biri...
Kısıtlamana pek gerek yoktu aslında. Mesela 2 yıl önceki 6-0 lık Alanya galibiyeti de dahil olmak üzere, galip geldiğimiz maçlarda bile gerçekten iyi oynayıp, rakibi bayılttığımız maç sayısı iki elin parmaklarını geçmez son yıllarda...o macta iyi oynamadik ki biz
yaklasik 60-70dk 10 kisi oynayan fbye karsi pozisyonumuz yok
skor avantajini elde ettik ama iyi futbol oynamadik
gecen sene gercekten eze eze fbyi yendik mesela kadiköyde
hakem de kurtaramadi
macin genelinde gercekten iyi oynayip kaybettigimiz bir maci ben hatirlamiyorum son yillarda
mesela 2 sene önce sampiyon oldugumuz basaksehir macini acip izleKısıtlamana pek gerek yoktu aslında. Mesela 2 yıl önceki 6-0 lık Alanya galibiyeti de dahil olmak üzere, galip geldiğimiz maçlarda bile gerçekten iyi oynayıp, rakibi bayılttığımız maç sayısı iki elin parmaklarını geçmez son yıllarda...
Maalesef öyle. Mümkün görsem yine FT le toparlanlım isterim ama göremiyorum, Hocanın vücut dili daha geçen sezonun başında yılgınlık telkin ediyordu, burada da paylaşmıştım bu izlenimimi...mesela 2 sene önce sampiyon oldugumuz basaksehir macini acip izle
heriflere 20dk icinde 4 tane gol attik
bunu türkiyede bizden baska birisi yapamazdi o dönem
ft takima biraz top oynatsa zaten cok rahat sampiyon oluruz ama ortada oynanan bir sey yok
hani hakem, yönetim falan bir yere kadar, burada suclu varsa o da ftdir
Eveeeet, sevgili Hocamıızın veliahtını buldum sonunda!..
Az önce sporx de Ömer Erdoğan' ın geniş röportajını okudum, tavsiye ederim. Hatayspordaki başarısının hiç de tesadüf olmadığına iyice kani oldum. İzlenimlerim zaten çok olumluydu, röportajda da son derece donanımlı ve gerçekçi bir futbol adamı olduğuna dair kuvvetli doneler vermiş. Allah bahtını açık etsin, hayırlıysa yolumuz bir zaman kesişir inşaallah...
Kayseri maçı olabilir sadeceo macta iyi oynamadik ki biz
yaklasik 60-70dk 10 kisi oynayan fbye karsi pozisyonumuz yok
skor avantajini elde ettik ama iyi futbol oynamadik
gecen sene gercekten eze eze fbyi yendik mesela kadiköyde
hakem de kurtaramadi
macin genelinde gercekten iyi oynayip kaybettigimiz bir maci ben hatirlamiyorum son yillarda