Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Acilen yetkisi elinden alınması gerekiyorFfp de bitiyor yandık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acilen yetkisi elinden alınması gerekiyorFfp de bitiyor yandık
Arenada sergenden 3 yiyince film kopar diye umuyorum.
mhySu yazdigi oyuncularin hangisi su an kendi takiminda katki veriyormus?
fm'ye devam mı
Alttaki yorumlara bakınca uyanış var taraftarda seneye zaten en büyük müritleri bile çözülür hayali yarattığı düşmanlarda etki etmez ama o zamanda iş işten geçer enkaz bırakıp kaçar Bodrum'da zengin ettiği komisyoncu damadıyla tatiline bakar
Djdjddnjndjndj baba kulübü bitirdin allah rizasi icin yeter ya
bayadir oynamiyordum bu siralar yeniden basladikfm'ye devam mı
2. 3.yıl şl alanlar hakkında fikrin?bayadir oynamiyordum bu siralar yeniden basladik
knap tactic2. 3.yıl şl alanlar hakkında fikrin?
hae?knap tactic
knap diye bir kullanıcı var adamın min. 100 tane taktiği var ilk sezonda 4,5 kupa kazanan taktikleri paylasiyor
knap diye bir kullanıcı var adamın min. 100 tane taktiği var ilk sezonda 4,5 kupa kazanan taktikleri paylasiyor
Adam kulübüyle basın toplantısında atar gider yaptı, üst üste kaç kere ayar verdi. Geçin o yönetime suç atma işlerini.
Ayrıca sergenin şansı sosyal ortamların azalması ve federasyon tarafından aşırı kollanması.
Belhandadan sonra depresyona mi girdin la gorunmedinBeşiktaş 12 kişi ile şampiyon oldu sayın hocam. Yedeklerin Bjk'de ilk 11'i zorlar hatta hemen hemen hepsi oynar.
Neyse ki önümüzdeki sezon başkan sen olacaksın da biraz daha düzgün, güzel bir futbol oynatan hocaya sahip olacağız(inşallah).
nasil bildinBelhandadan sonra depresyona mi girdin la gorunmedin
bu nedir kardeşimEkli dosyayı görüntüle 121479Ekli dosyayı görüntüle 121480
Ben de bir deneyeyim dedim İlk sezon/İkinci sezon istatistikleri böyle