Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Besiktas'a karsi cik bakalim Sener ve Ömer Bayram'la. Yemez muhtemelen !

biraz Fenerbahçeye bakın ibret alın rts. Bugün onlar gibi olmadıysak bunu hocaya borçluyuz.

Adamlar 7 senedir şampiyonluğa, 11-12 senedir de şampiyonlar ligine hasret. Hala Deividin Chelseaye attığı golü izliyorlar.
Bizde en son Sneijder'in juve'ye attığı golü izliyoruz evet hocanın istemediği Sneijder .
Aradan 8 yıl geçmiş nerdeyse 4 yıldır da hocamız Ft ? Niye hala o golü izliyoruz o zaman ?

1619973609716.webp

biraz Fenerbahçeye bakın ibret alın rts. Bugün onlar gibi olmadıysak bunu hocaya borçluyuz.

Adamlar 7 senedir şampiyonluğa, 11-12 senedir de şampiyonlar ligine hasret. Hala Deividin Chelseaye attığı golü izliyorlar.
Bu takim cevat gülerle karl heinz feldkampla eric geretsle hamza hamzaoglu ile de sampiyon oldu

Tam 4,5 aydır özel bir nedenden dolayı yazmıyorum foruma; ve Haziran ayında yapacağım Gebze ziyaretine kadar yazmayacağıma dair söz vermiştim kendime..
Fakat:
Tüm gerçek Galatasaraylıların eleştirilerine saygı duyarak ve onları aşağıda yazdıklarımdan tenzih ederek;

*Burada Galatasaraylı taklidi yapıp ortalığı karıştırmaya yönelik algı yapan diğer takım taraftarlarının,
*Yaklaşan kongreyi hesaba katarsak, birilerinin talimatıyla Galatasaray taraftarına yönelik algı kasanların,
*Özellikle dünya görüşünden dolayı hocaya olan nefretlerini Galatasaraylılık maskesi altında kusan hewallerin ve onların türevlerinin..
Ve tüm bu gruplara dahil olanlarının
Tekrarlıyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bize sözü varmış bırakmayacak o yüzden .Çok önemli bu söz olayı .Haftaya kalmasın iş diye bu hafta yenilmek istiyor galiba . Haftaya Sergenin yerinde olsam berabere falan kalmak isterim ki terim gitmesin bir sene daha rakipsiz olayım

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Taylan Gedson
Kerem Halil Onyekuru
Mustafa

Okan
Omar Donk Ozornwafor Linnes
Etebo Kilinc
Ogulcan Feghouli Babel
Falcao

23 Fatih
24 Ömer
25 Sener
26 Tasdemir
27 Akbaba
28 Arda

Bu kadroyla nasil 3.yapiyor ve hala istifa etmiyor/ kovulmuyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt