- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Besiktas'a karsi cik bakalim Sener ve Ömer Bayram'la. Yemez muhtemelen !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde en son Sneijder'in juve'ye attığı golü izliyoruz evet hocanın istemediği Sneijder .biraz Fenerbahçeye bakın ibret alın rts. Bugün onlar gibi olmadıysak bunu hocaya borçluyuz.
Adamlar 7 senedir şampiyonluğa, 11-12 senedir de şampiyonlar ligine hasret. Hala Deividin Chelseaye attığı golü izliyorlar.
boş ver gurbetçi performanslarına devamyorlmadi otu boku denemekten. planszlk nefret ettirdi. boyle sinanmamistim gs tarafindan
boş ver gurbetçi performanslarına devam
Bu takim cevat gülerle karl heinz feldkampla eric geretsle hamza hamzaoglu ile de sampiyon oldubiraz Fenerbahçeye bakın ibret alın rts. Bugün onlar gibi olmadıysak bunu hocaya borçluyuz.
Adamlar 7 senedir şampiyonluğa, 11-12 senedir de şampiyonlar ligine hasret. Hala Deividin Chelseaye attığı golü izliyorlar.
Tekrarlıyorum...Tam 4,5 aydır özel bir nedenden dolayı yazmıyorum foruma; ve Haziran ayında yapacağım Gebze ziyaretine kadar yazmayacağıma dair söz vermiştim kendime..
Fakat:
Tüm gerçek Galatasaraylıların eleştirilerine saygı duyarak ve onları aşağıda yazdıklarımdan tenzih ederek;
*Burada Galatasaraylı taklidi yapıp ortalığı karıştırmaya yönelik algı yapan diğer takım taraftarlarının,
*Yaklaşan kongreyi hesaba katarsak, birilerinin talimatıyla Galatasaray taraftarına yönelik algı kasanların,
*Özellikle dünya görüşünden dolayı hocaya olan nefretlerini Galatasaraylılık maskesi altında kusan hewallerin ve onların türevlerinin..
Ve tüm bu gruplara dahil olanlarının
ergen gibi trip atiyorEkli dosyayı görüntüle 121530
18-19 Sezonunda da bunlara takmıştı hoca hiç unutmam. Sonra şu 2'si sana şampiyonluğu getirdi
Terim eğer birisini kesiyorsa bilin ki o adam çok iyi bir futbolcudur.