Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadro şampiyon olmalıydı deniyor ondan kızılıyor hocaya kadroyu kuran da Fatih Terim zaten ki FFP 3 senedir ensemizdeyken bu kadro kuruldu iyi kötü kiralık oyuncularla falan 2 sene şampiyon olundu bu sene de averajla 2. olduk

Bırakalım hocayı bir de FFP yokken rahat rahat kadroyu kursun istediği oyuncular 3-5'in hesabı yapılmadan transferin son gününe bırakılmadan getirilsin

Ben de özellikle 3 senedir kötü futboldan dert yansam da bahsettiğim olumsuz koşulları göz önüne alarak hocanın en az 1 sene daha takımın başında kalmaya hakkı var diye düşünüyorum.
Bir noktayı -bence bilerek- gözden kaçırmaya çalışmışsın. Özbek-Tudor-Ergün' ün kurup da kendisine teslim edilen kadro, bu lig ölçeğinde son derece lüks bir kadro idi, şampiyonluklar da o kadro sayesinde geldi zaten; ne olursa olsun, özellikle ilk sezon için kendisine minnettarım, başkası toparlayamazdı, Tudor' un saçmalıklarından sonra...

Ben son 10 yıldır filan böyle yatırım yapılan bir kadro hatırlamıyorum (F/P olarak çoğunu fahiş bulsam da bir kalite vardı sonuçta). Ezeli rakiplerin durumu da ortada, hangisinin ne yatırım yapacak durumu var ki?..Ezbere yokluklardan dem vururken bu gerçekleri de göz ardı etmeyelim, derim...

Hocayı net olarak oyuncu gelişimi ( antrenman ), oyuncu değişiklikleri, duran toplar veya saha dışı ( biraz da yönetimin pasifliği ) ile çok ilgilenmesinden dolayı eleştiriyorum. Ama en çok eleştirdiğim kısım dinazorcu olması ve gerekli gençlik aşısını takıma enjekte edememesi. Her şey bir yana, bu noktada bana güven vermiyor. Tabii bu biraz daha kulüp yapısı ve mali durumla da alakalı ama, büyük bir söz hakkı var. Bunu değiştirebilirdi.

olmasaydı galatasaray olurdu ama burdakilerin %90'ı galatasaraylı olur muydu emin değilim.

Bu yorumu her zmn cok yanlis bulmusumdur. Bir takıma destek olmak, kendini o takıma ait hissetmek şahıslarla olacak bir sey dğl. Bu durumun şahıslarla asla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Çok farklı, tamamen his odaklı bir durum taraftarlık veya seyircilik.

Seni Galatasaraylı yapan neydi mesela. Hoca ve başarıları mı?

metin oktayın sözü çok değerlidir. Din gibi, mezhep gibi. Bu Fenerbahceli icin de böyledir. Besiktas icinde. Adanasporlu veya mersin idman yurdu ya da tokatspor taraftari icinde boyledir. içinden gelir, engel olamazsin.

Bu benim gorusum tabi.

Bu yorumu her zmn cok yanlis bulmusumdur. Bir takıma destek olmak, kendini o takıma ait hissetmek şahıslarla olacak bir sey dğl. Bu durumun şahıslarla asla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Çok farklı, tamamen his odaklı bir durum taraftarlık veya seyircilik.

Seni Galatasaraylı yapan neydi mesela. Hoca ve başarıları mı?

metin oktayın sözü çok değerlidir. Din gibi, mezhep gibi. Bu Fenerbahceli icin de böyledir. Besiktas icinde. Adanasporlu veya mersin idman yurdu ya da tokatspor taraftari icinde boyledir. içinden gelir, engel olamazsin.

Bu benim gorusum tabi.

92 doğumluyum, 96-00 arası kendi yetiştirdiği jenerasyonu 3 yabancıyla, parasını bile düzenli alamadan 4 sene üst üste şampiyon yapıp, uefa kupası kazandıran adam olmasaydı televizyondan izleyerek büyüdüğüm galatasaray yerine, dayımın-amcamın takımı beşiktaş'ı filan tutardım. bu yüzden 50'lilerin çoğu fenerli oldu, bu yüzden 70'liler beşiktaşlı oldu, terim sayesinde çok 90'lı da galatasaraylı oldu ve olacak. insan taş çatlasın 10-12 yaşında karar veriyor tutacağı takıma, etrafından zorlama da yoksa o aklıyla insan ne bilir taraftarlığı, dini, mezhebi. kim başarılıysa onu tutarsın. sağolsun hocam da 20 yıl önce bana bu tercihi yapma şansını tanıdı ve o günden beri de 1 gün bile pişman olmadım. başarıda da, başarısızlıkta da.

92 doğumluyum, 96-00 arası kendi yetiştirdiği jenerasyonu 3 yabancıyla, parasını bile düzenli alamadan 4 sene üst üste şampiyon yapıp, uefa kupası kazandıran adam olmasaydı televizyondan izleyerek büyüdüğüm galatasaray yerine, dayımın-amcamın takımı beşiktaş'ı filan tutardım. bu yüzden 50'lilerin çoğu fenerli oldu, bu yüzden 70'liler beşiktaşlı oldu, terim sayesinde çok 90'lı da galatasaraylı oldu ve olacak. insan taş çatlasın 10-12 yaşında karar veriyor tutacağı takıma, etrafından zorlama da yoksa o aklıyla insan ne bilir taraftarlığı, dini, mezhebi. kim başarılıysa onu tutarsın. sağolsun hocam da 20 yıl önce bana bu tercihi yapma şansını tanıdı ve o günden beri de 1 gün bile pişman olmadım. başarıda da, başarısızlıkta da.

10 yıl filan var aramızda ben galatasaraylı olduğumda daha ne terim vardı ne de xamax monaco destanları

terimin başarıları çok insanı galatasaraylı yapmıştır şüphe yok

tıpkı galatasarayın da futbolcuyken dahi başarısı minimum seviyede olan birisini türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük hocası yapması gibi

hagi 4 senelik dönemi hatırlayanlar için terimden büyük efsaneydi keza hakan şükür de öyle

ama 10 sene sonra herkes hakan şükür artık futbolu bıraksın diyordu

hagi ise td olarak protestolarla gönderildi

haginin kaç kişiyi galatasaraylı yaptığını da unutamayız

2010-2011 kadrosu : Elmander-Baros-Melo-Prime Selçuk-Ujfalusi-Eboue , Muslera vs..

2012-2013 kadrosu : Drogba-Burak-Sneijder - Amrabat - Umut Bulut - Selçuk , Hamit Altıntop , Alex Telles , Muslera..

2017-2018 kadrosu : Gomis, Feghouli , Rodriguez , Belhanda , Maicon , Mariano , Fernando Reyes ,Muslera

İyiki hocamız varmışta bu rezil kadrolara rağmen Aykut Kocaman ve Başakşehir gibi dünya standartlarının üstündeki rakiplere karşı bizi şampiyon yapıp bu sayede Galatasaray'lı etmiş.. Teşekkür ediyoruz hocamıza..

2010-2011 kadrosu : Elmander-Baros-Melo-Prime Selçuk-Ujfalusi-Eboue , Muslera vs..

2012-2013 kadrosu : Drogba-Burak-Sneijder - Amrabat - Umut Bulut - Selçuk , Hamit Altıntop , Alex Telles , Muslera..

2017-2018 kadrosu : Gomis, Feghouli , Rodriguez , Belhanda , Maicon , Mariano , Fernando Reyes ,Muslera

İyiki hocamız varmışta bu rezil kadrolara rağmen Aykut Kocaman ve Başakşehir gibi dünya standartlarının üstündeki rakiplere karşı bizi şampiyon yapıp bu sayede Galatasaray'lı etmiş.. Teşekkür ediyoruz hocamıza..

büyük hoca mancini yapsaymış ya nisanda şampiyonluk vereceğine

getirin ordan bi sneijder melo drogba elmander eboue FT sampiyon yapacak
Şuanki formsuzluğuna tek lafım yok şampiyon olsak da gitmesi gerektiğini düşünüyorum ama görüşünüze saygı duymakla birlikte hiç katılmıyorum.İş sadece kaliteli kadro olsaydı psg , juventus ligi domine eder Cl finali görürdü.Size demiyorum ama hocaya olan kızgınlıkla en sonunda bir UEFA kupasının tesadüfen geldiği söylenmedi yani.
Şuanki duruma sitem edilirken eski başarılarla neden dalga geçiliyor anlamadım benim babam da zamanında Avrupa başarılarından etkilenip Galatasaraylı olmuş, olmasaydı akrabalarım gibi ben de Fenerbahçeli olacaktım büyük ihtimalle.

Bu topicte cok ilginc seyler dönüyor
Kesinlikle... o yüzden gerçek ve samimi Galatasaray taraftarını tenzih ederek tekrar etmekte fayda var:

Burada Galatasaraylı taklidi yapıp ortalığı karıştırmaya yönelik algı yapan diğer takım taraftarlarının,
*Yaklaşan kongreyi hesaba katarsak, birilerinin talimatıyla Galatasaray taraftarına yönelik algı kasanların,
*Özellikle dünya görüşünden dolayı hocaya olan nefretlerini Galatasaraylılık maskesi altında kusan hewallerin ve onların türevlerinin..
Ve tüm bu gruplara dahil olanların sülalelerini tüm gerçek Galatasaraylılar sevsin...

ağlasanız da, kudursanız da fayda etmeyecek

10 yıl filan var aramızda ben galatasaraylı olduğumda daha ne terim vardı ne de xamax monaco destanları

terimin başarıları çok insanı galatasaraylı yapmıştır şüphe yok

tıpkı galatasarayın da futbolcuyken dahi başarısı minimum seviyede olan birisini türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük hocası yapması gibi

hagi 4 senelik dönemi hatırlayanlar için terimden büyük efsaneydi keza hakan şükür de öyle

ama 10 sene sonra herkes hakan şükür artık futbolu bıraksın diyordu

hagi ise td olarak protestolarla gönderildi

haginin kaç kişiyi galatasaraylı yaptığını da unutamayız

doğru söylüyorsun, hocam benden geçti artık diyene kadar arkasında durulmaya devam edilmeli. yoksa geriye ancak pişmanlıklar kalıyor.

Kesinlikle... o yüzden gerçek ve samimi Galatasaray taraftarını tenzih ederek tekrar etmekte fayda var:

Burada Galatasaraylı taklidi yapıp ortalığı karıştırmaya yönelik algı yapan diğer takım taraftarlarının,
*Yaklaşan kongreyi hesaba katarsak, birilerinin talimatıyla Galatasaray taraftarına yönelik algı kasanların,
*Özellikle dünya görüşünden dolayı hocaya olan nefretlerini Galatasaraylılık maskesi altında kusan hewallerin ve onların türevlerinin..
Ve tüm bu gruplara dahil olanların sülalelerini tüm gerçek Galatasaraylılar sevsin...
Niye beni alintilayip yazdin. Şüphen mi var benden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt