- 11 Aralık 2009
- 18.422
- 11.194
- 1.998
Bir noktayı -bence bilerek- gözden kaçırmaya çalışmışsın. Özbek-Tudor-Ergün' ün kurup da kendisine teslim edilen kadro, bu lig ölçeğinde son derece lüks bir kadro idi, şampiyonluklar da o kadro sayesinde geldi zaten; ne olursa olsun, özellikle ilk sezon için kendisine minnettarım, başkası toparlayamazdı, Tudor' un saçmalıklarından sonra...Bu kadro şampiyon olmalıydı deniyor ondan kızılıyor hocaya kadroyu kuran da Fatih Terim zaten ki FFP 3 senedir ensemizdeyken bu kadro kuruldu iyi kötü kiralık oyuncularla falan 2 sene şampiyon olundu bu sene de averajla 2. olduk
Bırakalım hocayı bir de FFP yokken rahat rahat kadroyu kursun istediği oyuncular 3-5'in hesabı yapılmadan transferin son gününe bırakılmadan getirilsin
Ben de özellikle 3 senedir kötü futboldan dert yansam da bahsettiğim olumsuz koşulları göz önüne alarak hocanın en az 1 sene daha takımın başında kalmaya hakkı var diye düşünüyorum.
Ben son 10 yıldır filan böyle yatırım yapılan bir kadro hatırlamıyorum (F/P olarak çoğunu fahiş bulsam da bir kalite vardı sonuçta). Ezeli rakiplerin durumu da ortada, hangisinin ne yatırım yapacak durumu var ki?..Ezbere yokluklardan dem vururken bu gerçekleri de göz ardı etmeyelim, derim...