Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Nefret, tiksinti ve fremdschämen duyuyorum kendisinden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konferans ligi kesmez mi seni ustadGruplara kalamazsak amasız, şartsız, şurtsuz vakit kaybetmekten vedalaşmak gerekir. Benim söyleyeceklerim bu kadar!
böyle giderse mahalle ligine kalacağız!!Konferans ligi kesmez mi seni ustad
Ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. Ama şöyle ki o dediğin lige katılım sağlayıp orada şampiyon olursak o ligde şampiyon olan ilk teknik direktör olarak Fatih Terim'i uzaya çıkarabiliriz.Konferans ligi kesmez mi seni ustad
Uzaya çıkarıp orada bırakalım ustadım. Baska turlu kurtuluşumuz yok.Ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. Ama şöyle ki o dediğin lige katılım sağlayıp orada şampiyon olursak o ligde şampiyon olan ilk teknik direktör olarak Fatih Terim'i uzaya çıkarabiliriz.
Terim'i eleştirme dozunu belli bir seviyede tutalım.Uzaya çıkarıp orada bırakalım ustadım. Baska turlu kurtuluşumuz yok.
Sanki son 15 sene kendisinin var da, yardimcilarindan medet umuyoruzteknik direktör olduğundan beri bir tane kalbur üstü başka takımı çalıştırıp başarılı olan yardımcısı yoktur. seçtiği bütün yardımcılar hep silik karakterli kendisinin her dediğine evet hocam-tabi hocam diyen kişiler.
savaşı imparatorlar değil yanındaki kurmayları-generalleri kazanır.
Yani sövelim mi renktaş? Anlamadım.Terim'i eleştirme dozunu belli bir seviyede tutalım.