Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık sahada futbolu filan geçtim de Marcao 'ya yediği şu bokun hesabını sormazsan yazıklar olsun, bu olay öyle çözüme gidebileceğin bişey yokmuş gibi davranabileceğin basit bir iş değil

Terbiyesiz herif sahanın içinde Kerem'in üstüne koşuyor taa defanstan kafa atıyor 2-3 tane de yumruk salıyor kimsin ulan sen ? Arda 'ya yapabilir miydin mesela şu hareketi ? her canını sıkana git kafa at yumruk salla o zaman öyle şey mi olur

Marcao 'nun bir daha Galatasaray forması giymesi skandaldır, artık satılır mı kadro dışı mı bırakılır sözleşmesi mi fesih edilir bilmiyorum da bir daha Galatasaray forması giymesin bu herif

Hoca defanstan topla çıkacaksan ve stoperlerine gelişi güzel topu uzaklaştırmayın diyorsan, en azından takımı fit tut, oyuncuların hep hareket halinde olsun ve orta saha oyuncularınla defans arasındaki mesafeyi düşür ki stoperlerin pas atacak adam bulabilsin.

Baydı artık dört senedir her hata aynı şekilde devam ediyor. Bu en basiti…

Bu tür olayları en iyi idare edecek adam terimdir. Bu olaydan da hocaya pay biçmeye gerek yok sakin kalıp izlemek lazım

İdare edilecek bir durumu yok teklif varsa gider Marcao zaten 5 6 maç garanti ceza alacak.

meraklan bekiyoruz maç sonu acıklamalarını.
ulan su an soyunma odasında olmayı isterdim. ortam çok gergindir kesin.

O kafa sadece kereme atilmadi.
Penaltıyı cagne atmak istiyor atıyor bu takımda penaltıci yok mu kaçıncı penaltı kaçırması ve ikinciyi atmaya da gidiyor.
Senin disipinin bitmiş takım üstünde hükmün yok artık .
Rakip 10 kişi kalmış ondesin 2-0 geçen sene 1 gol ile şampiyonluk gitmiş sen takımını geri çekip pas yaptırıyorsun hiç mi ders almayacaksin .

Hocam yaptigin degisikliklerin izahi yok yaw. Birak artik valla biktim

Ya ne anlatıyorsunuz yok dingonun ahırı bilmem ne hoca mı git saçma sapan takım arkadaşına vur diyor. Bir şeyinde bokunu çıkarmayın lan sokakta kedi ölse hocadan bilecek duruma gelmişsiniz.
Marcao tamamen ortadaki başıboşluktan vazife çıkarttı. Bu başıboşluğu sadece futbolcuya bağlayamazsın. %10 bile kusur varsa, kusur kusurdur. Bu adam bu hareketi yapana kadar Fatih hoca ve terlettiği camia aklına gelmiyorsa, bu alanı yaratan başındaki sorumlu da kusurludur. Az veya çok, fark etmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt