Ersin Uslu
Kırmızı Üye
- 18 Ağustos 2011
- 2.015
- 1.071
- 1.413
Avcun tuzlu muydu renktaş.istifa haberi bekleyenler avcunu yaladı benım gibi!!
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avcun tuzlu muydu renktaş.istifa haberi bekleyenler avcunu yaladı benım gibi!!
Acilen başkanlık için adayım diyip görevi birakmasi lazım.Bu adam ne desin ki ne bekliyorsunuz
Transfer dönemindeyiz kadro af edersiniz ... gibi
Açıklama yapması gereken altur sahibi beyefendi kendi şirketinin başında herhalde
Taraftarı kanser eden , ortalıktan yok olanlara laf edin edecekseniz
Ali ne diyin gece gece. Yat uyu gece gece...Demekki taylan modern 6 numara falan degilmis, ufacik adam gecme sifira inme yetisi olmayan ogulcan kanat degilmis degil mi hocam?
Senin ironi anlayışını seveyim.Hocam ihiyaç var mı ne ya la görmüyor musunuz takımın halini
Arif her zamanki gibi mala bağlamışsın yine... Keşke başkanla birlikte beynini ameliyat masasında bıraksaymışsın.Sen transfersiz yapamazsın ki Zaten bundan şüphemiz yok.
Bir sürü çöp aldım hala aldırmak istiyorum diye ağlamaktan bıkmadın mı?
İrfan kim ?
Ne başarısı var?
Arda için ağladın ağladın ne oldu?
Hani nerde arda?
eli belinde sahada yürüyor
Takım içinde disiplinsizlikten geçilmiyor sayenizde.
Ne lan kaynın çakma teknik adam mı? Yürü git göztepe lisansı olmayan teknik adam arıyor oraya pazarla..Hocam bence bırakmanın zamanı geldi artık. Yarı yolda bırakıp gitti diye gönül de koymayız. O konuda da rahat olabilirsin...
Hoca galatasarayla uefa alırkenBiz taraftarlar olarak kendimizi çok yalnız hissediyoruz hocam.Sen Galatasaray’dan milyonlar alıyorsun,helali hoş olsun başkan ve yöneticilerden daha fazla servetin var Galatasaray sayesinde.Futbolcuların da aynı şekilde keyfi yerinde ve muhtemelen eve gidince ps5 keyfi yapar eğlenmelerine devam ederler.Yönetim zaten Galatasaray üzerinden kendi reklamını ve rantını sağlıyor.Sizin hepinizin tuzu kuru ve rahatsınız.Olan taraftara oluyor.Yalnız kalan yalnız hisseden bizleriz.
Ahhh benim saf taraftarim. Yaz gelsinde kumda oyna sen...Benim anlamadigim, performans göstermeden adamlari niye inat yapip daha devam oynatiyor? Adamlarin birden mucize olup iyi oynayacaklarini mi saniyor? Sil gitsin Akbabayi kadrondan ve oynatma bir daha. Babelin opsiyon isi dogruysa transfer dönemi baslamadan kadro disi biraksaydin, o simdi holandaya kiralik gitmis olurdu. Hem gelecek sene sözlesmesinin de kurtulmus olurduk, ve o 2,5 milyon maasi baska kazik yemeye kullaniriz.
Kimsin sen hocanın paralari sayan tükrüğümüsüsün?Paraları bitirdin hoca çöp transferlerinle şimdi kimse alınmıyorsa seninde suçun var
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen renktaş. Bu forumun da arınmaya ihtiyacı var. Önce kuşları defetmeleri lazım...Kaan Kançal bana 'Hocam ihtiyaç var mı?' dedi.
İnsan sormaya utanır ....
Eeee pandemi sonrasi neden fbjk tranaferlerde bu kadar iyi yönetiliyor. Musap yapma gözünü seveyim gerginliğe gerek yok. Böyle yönetimin neyse...Sayın Başkan ve yönetimin söylediği doğrudur. Özellikle pandemiden sonra yönetmek kolay değildir. Daha evvel daha basit olan rakamların yükselmiş olduğunu görüyoruz. E kolay değil."
Eeee transfere hoca koşsun, hakemle ilgili hoca konuşsun, tff'yi hoca eleştirsin, antrenmana hoca koşsun sonra sen burda maç öncesi kadro eleştir. Bas git hüsnü....Hocadan daha cesur bir açıklama beklerdim hakem konusuna daha derin girmeliydi hatalari maça neden oldu.. 2. Olarak da akbaba kılınç belhanda cagne gibi adamlara üstü kapalı gözdağı vermesi gerekirdi kendi tercihleriyle alakalı hiçbir hatasını dile getirmiyor.. "Bazı arkadaşlar Galatasaray formasının ağırlığını tasiyamiyor kendimize gelelim " minvalinde birşeyler soyleyebilirdi.
Ben yazmadim la bunu . Hoca dediEeee pandemi sonrasi neden fbjk tranaferlerde bu kadar iyi yönetiliyor. Musap yapma gözünü seveyim gerginliğe gerek yok. Böyle yönetimin neyse...
Evet doğru. Konuş transferleri onaylayan kalem kardeş... Hepsi son seçenek. Bu yil etebo ile oğulcandan başka transfer mi var?Yapılan transferlerin hepsi terim onaylı transferler tutsa bu seferde helal hocam senin sayende aldık derdiniz tutmayınca hoca ne yapsın
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şenol yabanci sinirlamasi diyor fatih terim ne diyor? Yerli zorunluluğu diyor. Foruma üyelik keşke velilerininiz izniyle olsa.Acıklamaları şenol güneşle yarışır bi sürü laf somut bi şey yok
İroni yapmış olabilirmi? Adam eleştirince utanmiyorlar sonuçta...Ya hoca bunun neresi kırmızı allah aşkına sen bari yapma
![]()
Burada beyni olmadan yorum yapan o kadar çok gerzek var ki!Yav yormayın hocayı, evde sıcak şömine önünde marsmellow yemek varken, -5 derecede akşam akşam maça gelmiş, reva mı bu 70 yaşında adama.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne diyon filozof şenolHoca Cemaat olayina dönmüş açiklamaları, yine Kahraman oldu ve bir çizik bile almadan Savaş meydanindan çikti, geride nemi kaldi yikilmiş ve güveni sarsilmiş bir ordu..
Maçları izliyordum.Ne yapmam lazımdı?Hoca galatasarayla uefa alırken
sen ne yapıyordun renktaş...