♛ Fatih Terim ♛ Tüm Emekleri İçin Teşekkür Başlığı

uzak dursun bu kulupten puan sıralamasına bak

O kadar alışılmışlıktan sonra tabiki insanın içine oturuyor
Gönül isterdi ki şampi olup emekli olsaydı.

Ama son yıllardaki Galatasaray’ı getiridiği yerden götürdüğü yere bakınca ayrılık kaçınılmazdı.
Kalan hayatında mutluluk ve yaşattıkları için binlerce kez teşekkürler.

Güle güle baba. Hem çocukluk dönemimde hem de şimdiki başarıların için çok teşekkürler. Emeğine yüreğine sağlık...

Bir de 2015'de iş için geldiğim Milli Takım kampında sağladığınız kolaylıklar ve mesleki açından bana verdiğiniz cesaret için çok çok teşekkür ederim.

Yazılacak çok detay var fakat bir ayrılığında "Ben en son Babamı gördüğümde böyle oldum" diyen insan gibiyim.

Size ve kıymetli ailenize huzur, mutluluk ve sağlık diliyorum. Allah başımızdan eksik etmesin seni...

Grande imparator! Allah razi olsun senden. Beni ve bircok baskasini Galatasaray sevdasi ve gururu ile yasamimizin bir parcasi yaptin.

Ufacik kizim bile her aksam uyumadan once Galatasaray formasini opup yatagina uzaniyor.

Türk takimlarin arasinda bizi bir baska miras ile biraktin.

Asil olan Galatasarayimiz!!

Taktik maktik yok bam bam bam!
Topun oldugu her yer bize pozisyon!

Her zaman kalbimde bir yerin olacaktir.

Teşşekürler!!!

Yaşattığın tüm başarılar için teşekkürler hocam sevenlerinin bir çoğu seni baba gibi görüyordur eminim.Bizim için teknik direktörden fazlası oldun, dünyada çok az benzeri olan kulüple özdeşleşmiş teknik adamlardan biri olarak bu duyguyu da bize yaşattığın için ayrıca şanslı sayıyorum kendimi.
Rakiplerimizi yıllarca sadece sportif başarılarla değil, Kendi ikon teknik direktörlerini yaratma çabasına sokarak ta büyüklüğümüzü gösterdin.
Zirveyi de gördük dibi de, ihaneti de sevgiyi de.
"Biz, adı geçenlerin çoğuyla rakip bile değiliz, aynı şeyleri hiç yaşamadık, aynı yoldan yürümedik, benzer başarılarımız da yok"
Elveda İmparator

Keske bazi arkadaslar daha erken farkina varsaydi belki böyle olmazdi diye düsünmüyor degilim

Fatih Terim bizim için bir teknik direktörden çok daha fazlası her zaman. Benim için öyle en azından. Kızdık ettik ama sevgisinden gram eksilme olmadı. Ülkedeki kuş hegemonyasını bitiren Galatasaray ı ulusal ve uluslararası en başarılı Türk takımı yapan büyük bir kahramandır gözümde.
Herkesin görüşüne saygı duymakla birlikte Fatih hocayı sevmeyen, Fatih hoca dan nefret eden kişinin Galatasaraylılığından şüphe ederim.
Normal şeyler yaşatmadı İmkansız görülen hayal edilemeyen başarıları doyasıya yaşadık gençlik zamanlarımızda gururla gezdik sayesinde.
Büyük yürek koca imparator seviyorum seni
Allah yolunu açık etsin hep.
Ayrılıklar da sevdaya dahil

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt