Fatih Terim: "Yarım pozisyon vermeden, 1 pozisyon değil, yarım pozisyon vermeden 2 gol yedik"

kesinlikle katılmıyorum türkiye liginde hangi takım bir şeyler yapmaya çalışıyor hepsi karambole oynuyor denk geleni atıyor onyekuru halil kerem atsa farklı sonuca gideceğiz bazen olmazsa olmaz nasip değildir ama hocanın oyuncu tercihleri hatalıdır katılırım ben bu maçtaki nasipsizlikten bahsediyorum

Kazanma alışkanlığı denilen şey, topçuların kendine inanmasını, psikolojik üstünlüğünü ifade eder. Şans diye birşey yoktur, şans dediğin şey işte o inançtır. Eğer bu inancı yıkarsan ne kadar yetenekli olursa olsun takım, kazanamaz. Mesele kimin ne yaptığı değil, Galatasaray’ın ne yaptığıdır. Sen Alanya’da mahkum oynuyorsan gücün yetmiyor demektir. Ankaragücülü gördü bunu ve cesareti arttı. Sivas ha keza öyle. Senin topçun ise o maç içinde psikolojik kırılma yaşadı... işte bu da senin ellerinle çizdiğin kader oluyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam kor yahu. Iki goldede Donk’u gorememis. Haftaya Linnes’i gunah kecisi olarak kenara alir hicbirsey olmamis gibi yine Donk’la oyuna baslar.
Aynen mal donk ilk pozisyonda o boyla 2 sefer üst üste kafa topu kaybetti neymiş ayagı iyiymiş ayagına tüküreyim gecen macta ikinci golde yerinde yoktu ihale marcao ya kaldı

Kadro yetersizliği, hakem derken kapanışı zemin ile yaptık.

Kazanma alışkanlığı denilen şey, topçuların kendine inanmasını, psikolojik üstünlüğünü ifade eder. Şans diye birşey yoktur, şans dediğin şey işte o inançtır. Eğer bu inancı yıkarsan ne kadar yetenekli olursa olsun takım, kazanamaz. Mesele kimin ne yaptığı değil, Galatasaray’ın ne yaptığıdır. Sen Alanya’da mahkum oynuyorsan gücün yetmiyor demektir. Ankaragücülü gördü bunu ve cesareti arttı. Sivas ha keza öyle. Senin topçun ise o maç içinde psikolojik kırılma yaşadı... işte bu da senin ellerinle çizdiğin kader oluyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ne inancı abi ya karşı karşıya avel gibi gol kaçırılıyor kazandığımız maçların hepsini mi inançla aldık daha yeni 7 maçlık seriden geliyoruz poziyon geliyor atıyorduk ilk golü erken bulursak karşı takım açılıyor iki üç kolay geliyordu türkiyede futbol bariz şanstan ibarettir

Evet hocanın defalarca "sahaya rağmen" vurgusundan anlayacağımız üzere puan kaybının tek sorumlusu saha. Peki PTT 1.lig takımı Ankaragücü'ne yenilmemizin bahanesi neydi mis gibi saha vardı orada. He tabi o maçın bahanesi maç 2-0 olduktan sonra Mohammed'e verilen kırmızı karttı tuzağa düşürüldük demişti hatta. Neyse az kaldı ya sabır diyorum.

Hakem konuşmasına takılmıyorum. Çünkü geçen hafta bütün hakem hatalarını konuşacağım artık demişti. Bu demek değil ki hakem yüzünden puan kaybettik. Ceza almayacak ölçüde sallasın.

Ey Fatih Terim

Sen futbolu unutmuşsun

Futbolda seni unutmak üzere haberin olsun

Tadında bırak çekil köşene hoca

Bazen hocanin kadroyu bize inat kurdugunu dusunuyorum.Baska teknik direktor bunlari yapsaydi iki hafta kalamazdı ama fatih terim olunca kimsenin sesi çıkmıyor 2 sezon çöpe gitti.

Acaba benım sürdügüm 11 kusursuzdur diye mi oyuncu degisiklikleri bu kadar gec yapıyor cünkü böyle düşünüyorsa hocamızın bu işleri coktan bırakması gerek

Günün yorumu, tebrik ediyorum.Bu işin defans yönüydü, hücum yönünde de hiç oyuncu değişikliği yapmasa maçı almıştık.
katılıyorum belhanda durmalıydı ama gedson cok sırıtıyordu onuda cıkarıp yerıne feguliyi koydu 8 numaraya oda ısteksiz

okan buruktan sonra sergen de tuş etti seni hoca. cidden futbolu unutmuşsun

Geri
Üst Alt