Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayılmaz orda ki adam kadınları azarlamış dövmesi gerekiyordu

Bu Ateş üfleyerek sönmez

images

Bu terimspor bilmem aysalspor konusu da hiç bitmez galiba. Keşke başka sorunumuz olmazsa. Eee sorunumuz bile değil bu iki kişi aslında hiç bir şekilde aslında ya neyse.
Senin düşüncen kaka... Yok seninkisi kaka...böyle devam eder gider bu iş. Objektiv olaya bakınca inanılmaz sacma ve gereksiz tartışma olmaya başladıda geçti bile.
Neyse maksat muhabbet olsun.

çohoş bokunu çıkarır bunlar olm.

Terimi kovan kim olursa ona düşmandırlar. gönül bağım var demirörenle gibi şeyler söyler hoca, utanmadan çıkıp çok kupa aldı ondandır derler.

Konu terimi savunmak olunca fbli yöneticinin sözü bile kaynak olarak gösterilir.

Duygun, Dursun bile Aysaldan daha adamdır çünkü Aysal terimi kovmuştur.

biz aysalı desteklediğimiz zaman Aysalsporlu oluruz. Wesley gitmesin deriz wesleysporlu oluruz. Bunlar terimi desteklediklerinde terimsporlu olmaz. Galatasaraylı olurlar. Tudors büyük hoca derler, kıytırık juve kariyerini efsane olarak lanse ederler tudorsporlu olmazlar galatasaraylı olurlar.

Bir spor yorumcusu terimi g.t edecek sorular sorar, yorumcuya düşman olurlar.

Terim mekan basar delikanlı derler.. ulan ama teknik direktör, milli takımda vs dersin. olsun koy g.tüne derler.

ilginç yaw.
Muhteşem bir özetleme olmuş kanka. İmzamı atarım :005:

sent via GSC

çohoş bokunu çıkarır bunlar olm.

Terimi kovan kim olursa ona düşmandırlar. gönül bağım var demirörenle gibi şeyler söyler hoca, utanmadan çıkıp çok kupa aldı ondandır derler.

Konu terimi savunmak olunca fbli yöneticinin sözü bile kaynak olarak gösterilir.

Duygun, Dursun bile Aysaldan daha adamdır çünkü Aysal terimi kovmuştur.

biz aysalı desteklediğimiz zaman Aysalsporlu oluruz. Wesley gitmesin deriz wesleysporlu oluruz. Bunlar terimi desteklediklerinde terimsporlu olmaz. Galatasaraylı olurlar. Tudors büyük hoca derler, kıytırık juve kariyerini efsane olarak lanse ederler tudorsporlu olmazlar galatasaraylı olurlar.

Bir spor yorumcusu terimi g.t edecek sorular sorar, yorumcuya düşman olurlar.

Terim mekan basar delikanlı derler.. ulan ama teknik direktör, milli takımda vs dersin. olsun koy g.tüne derler.

ilginç yaw.
Sarper Yıldırım

FT gelmiyorsa albayrak,dürüst adnan öztürk falan gelmeli.yediler bitirdiler koca camiayı hala kimseden ses yok.

Başarının anahtarı Terim ve onun ekibi,yoksa gerisi beni ilgilendirmez.Onlar Terim'i sevmemek için bahane arıyordu zaten Demirören vs. hikaye.
Evet Demirören kesinlikle hikaye.

Siz bunu kendinize nasıl yediriyorsunuz anlamıyorum orada pis pis sırıtıp kader arkadaşıyla sözleşme imzalarken ben kahrolmuştum.

sent via GSC

Evet Demirören kesinlikle hikaye.

Siz bunu kendinize nasıl yediriyorsunuz anlamıyorum orada pis pis sırıtıp kader arkadaşıyla sözleşme imzalarken ben kahrolmuştum.

sent via GSC

O dönem zaten Terimci değildim ben bu olay yüzünden,ancak aradan 4 sene geçtikten sonra da temcit pilavı gibi onu ileri sürmenin anlamı yok.Demirören'le aynı masaya oturan ilk Galatasaraylı Terim değil,son da olmayacak muhtemelen.

O dönem zaten Terimci değildim ben bu olay yüzünden,ancak aradan 4 sene geçtikten sonra da temcit pilavı gibi onu ileri sürmenin anlamı yok.Demirören'le aynı masaya oturan ilk Galatasaraylı Terim değil,son da olmayacak muhtemelen.
Terimci degildin demek ha o donem bi hirb 'la tartisirdim sendin demek o ,taslar yerine oturdu simdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt