Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayılmaz orda ki adam kadınları azarlamış dövmesi gerekiyordu
Sayılmaz orda ki adam kadınları azarlamış dövmesi gerekiyordu
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Muhteşem bir özetleme olmuş kanka. İmzamı atarım :005:çohoş bokunu çıkarır bunlar olm.
Terimi kovan kim olursa ona düşmandırlar. gönül bağım var demirörenle gibi şeyler söyler hoca, utanmadan çıkıp çok kupa aldı ondandır derler.
Konu terimi savunmak olunca fbli yöneticinin sözü bile kaynak olarak gösterilir.
Duygun, Dursun bile Aysaldan daha adamdır çünkü Aysal terimi kovmuştur.
biz aysalı desteklediğimiz zaman Aysalsporlu oluruz. Wesley gitmesin deriz wesleysporlu oluruz. Bunlar terimi desteklediklerinde terimsporlu olmaz. Galatasaraylı olurlar. Tudors büyük hoca derler, kıytırık juve kariyerini efsane olarak lanse ederler tudorsporlu olmazlar galatasaraylı olurlar.
Bir spor yorumcusu terimi g.t edecek sorular sorar, yorumcuya düşman olurlar.
Terim mekan basar delikanlı derler.. ulan ama teknik direktör, milli takımda vs dersin. olsun koy g.tüne derler.
ilginç yaw.
Sarper Yıldırımçohoş bokunu çıkarır bunlar olm.
Terimi kovan kim olursa ona düşmandırlar. gönül bağım var demirörenle gibi şeyler söyler hoca, utanmadan çıkıp çok kupa aldı ondandır derler.
Konu terimi savunmak olunca fbli yöneticinin sözü bile kaynak olarak gösterilir.
Duygun, Dursun bile Aysaldan daha adamdır çünkü Aysal terimi kovmuştur.
biz aysalı desteklediğimiz zaman Aysalsporlu oluruz. Wesley gitmesin deriz wesleysporlu oluruz. Bunlar terimi desteklediklerinde terimsporlu olmaz. Galatasaraylı olurlar. Tudors büyük hoca derler, kıytırık juve kariyerini efsane olarak lanse ederler tudorsporlu olmazlar galatasaraylı olurlar.
Bir spor yorumcusu terimi g.t edecek sorular sorar, yorumcuya düşman olurlar.
Terim mekan basar delikanlı derler.. ulan ama teknik direktör, milli takımda vs dersin. olsun koy g.tüne derler.
ilginç yaw.

Bu kahpece posta 1 cevabin olmali diye dusundumNe var yine?
Bu kahpece posta 1 cevabin olmali diye dusundum
Başarının anahtarı Terim ve onun ekibi,yoksa gerisi beni ilgilendirmez.Onlar Terim'i sevmemek için bahane arıyordu zaten Demirören vs. hikaye.
Evet Demirören kesinlikle hikaye.Başarının anahtarı Terim ve onun ekibi,yoksa gerisi beni ilgilendirmez.Onlar Terim'i sevmemek için bahane arıyordu zaten Demirören vs. hikaye.
Evet Demirören kesinlikle hikaye.
Siz bunu kendinize nasıl yediriyorsunuz anlamıyorum orada pis pis sırıtıp kader arkadaşıyla sözleşme imzalarken ben kahrolmuştum.
sent via GSC
Terimci degildin demek ha o donem bi hirb 'la tartisirdim sendin demek o ,taslar yerine oturdu simdiO dönem zaten Terimci değildim ben bu olay yüzünden,ancak aradan 4 sene geçtikten sonra da temcit pilavı gibi onu ileri sürmenin anlamı yok.Demirören'le aynı masaya oturan ilk Galatasaraylı Terim değil,son da olmayacak muhtemelen.
Terimci degildin demek ha o donem bi hirb 'la tartisirdim sendin demek o ,taslar yerine oturdu simdi
Yanar doner oldugunu bilsem seni salardım onceden ,kenk dedigim herif net olmaliDaha önce de söylemiştim bunu,ilk değil.
Ben değildim muhtemelen,olsam hatırlardım mutlaka.
Yanar doner oldugunu bilsem seni salardım onceden ,kenk dedigim herif net olmali
1 süre munazara etmeyelim, bu haince itirafin beni hayal kirikligina ugrattıSen önce kendine bak Aysalcı mısın Terimci mi belli değil.Sabit fikirli olmamak da güzel bir şey,arada 4 sene var 1-2 gün yok.