Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla seni antremanda kovan utansın.bu hallere hep onun yüzünden geldik.italyanlar yok hollandalılar kaç senemiz heba oldu.kendi de kaçtı gitti zaten.Gelmen gerekiyor imparator.

Sorma yav sorma. O günden beri yüzümüz gülmedi. FT gelmeli artık. Başka çare yok. Bunu nasıl göremiyorlar çıldırmak üzereyim.

buralar önceden hep aysalcıydı şimdi dutluk oldu.Hepsi biliyor en fanatik aysalcı FT gelsin diye dualar ediyor.Ben her zaman FT savundum ama çağırdılarda gelmiyorsa yazıklar olsun.
Sorma yav sorma. O günden beri yüzümüz gülmedi. FT gelmeli artık. Başka çare yok. Bunu nasıl göremiyorlar çıldırmak üzereyim.

Nasıl gülmedi ya, Juventus'u eleyip çeyrek finale çıkarken, Hamza ile 3 kupa alırken de gülmedi mi? Alınan diğer 2 Türkiye Kupası'nı saymadım bile.

buralar önceden hep aysalcıydı şimdi dutluk oldu.Hepsi biliyor en fanatik aysalcı FT gelsin diye dualar ediyor.Ben her zaman FT savundum ama çağırdılarda gelmiyorsa yazıklar olsun.

Fatih Terim in istememesi için hiçbir sebep yok bence.

Tudorun koltuk sallantıda

Özbek bu sene son kozlarını oynuyor, tamam yada devam dicek.

Ayrıca son 1-2 yılda, medyanın FT üzerinde oluşturduğu kötü imajı silmenin tam zamanı.

Herşey tamamken, ben FT ye teklif gidip de kabul etmeyeceğini hiç düşünmüyorum.

Bugüne kadar neden gelmedi kesinlikle yönetim temasa geçmiştir.Bu saate kadar gelseydi gelirdi.Bilmediğimiz durumlar var bence.
Fatih Terim in istememesi için hiçbir sebep yok bence.

Tudorun koltuk sallantıda

Özbek bu sene son kozlarını oynuyor, tamam yada devam dicek.

Ayrıca son 1-2 yılda, medyanın FT üzerinde oluşturduğu kötü imajı silmenin tam zamanı.

Herşey tamamken, ben FT ye teklif gidip de kabul etmeyeceğini hiç düşünmüyorum.

Nasıl gülmedi ya, Juventus'u eleyip çeyrek finale çıkarken, Hamza ile 3 kupa alırken de gülmedi mi? Alınan diğer 2 Türkiye Kupası'nı saymadım bile.

Evet tam anlamıyla yüzümüz gülmedi. Juventusu eledik ligde 9 puan fark yedik. 3 kupa aldık, ertesi sezon 6. bitirdik. Son 4 senede sayabildiğimiz 2-3 parça şey var mutlu eden bizi. Onlarda anlık mutluluklar. Ben en son futboldan dolayı yüzüm tam anlamıyla güldügünde. FTnin 11-12 Çeyrek Final- 12-13 dönemi.

Yönetim temasa geçse gelirdi. Yönetim temasa geçmiyorsa bunun belli başlı sebepleri vardır; en önemlisi de hoca gelirse bazı kişilerin konumu ve statüsü hiç hâle gelir. Belki de siyasilerden gelen bir direktif de olabilir. Malum, milli takımda yaşanan süreçten ve kebapçı olayından sonra üzerini çizdiler.

Kimi arkadaslar koskoca camiayi terimden ibaret saniyor.

Terim iyidir hostur klubun dinamiklerine hakimdir lakin terim kurtulus yada yukselise gecis degildir. Terim ego tatminidir. Terim gunu kurtarmaktir. Sunu anlayin artik kafa acmanin alemi yok.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günü kurtarmak diyorsun da 1.5 yıldızı bu adam almış uefayı bu adam almış.Real maçında hiç unutmam 5-5 diye bağırıyorduk az kaldı reali eleyecektik.Gün kurtarmak böyleyse bırakın günü kurtaralım.8jk şenol ile günü kurtarırken iyi değil mi

Terim iyidir hostur klubun dinamiklerine hakimdir lakin terim kurtulua yada yukselise gecis degildir. Terim ego tatminidir. Terim gunu kurtarmaktir. Sunu anlayin artik kafa acmanin alemi yok.

Terim iyidir hostur klubun dinamiklerine hakimdir lakin terim kurtulus yada yukselise gecis degildir. Terim ego tatminidir. Terim gunu kurtarmaktir. Sunu anlayin artik kafa acmanin alemi yok.

Günü kurtaramazsak bu kadro ile önümüzde ki 10 yıl kurtaracak bir Galatasaray olmayacak yalnız. Tarihin en fazla para harcandığı sezonu heba olmak üzere. Rakipler hem medya da, hem saha da güçleniyor. Biz 2 senede zirveden Polat döneminin çaresizliğini bile gölgede bırakacak bir noktaya indik.

Terim 10 yıl kalsın 5'inde şampiyon yapar bu takımı. Gün 10 yılsa eğer keşke tüm günlerimiz öyle olsaydı.

Tarihimizin ve Ülke futbol tarihinin hatta ülke spor tarihinin en büyük başarısı UEFA kupası da günlük bi başarıydı zatem değil mi futbol uleması arkadaş..

Son düzenleme:

Yav kusura bakma ama. Ali Samiyenler Metin Oktaylar dan sonra GS tarihinde ilk başta FT gelir. Adam akıllı bir yönetim olsaydı, terimi sindirebilen 2012 de. Şuan FT hala takımda olurdu ve belkide 23. şampiyonluğumuz için mücadele eder olurduk. Camiayı terimden itibaren sanmak değil bu. GS için FT den iyi TD yok kimse kusura bakmasın.

Terimin her gidisi enkaz degil miydi ? Terim ne zaman isleyen sistem birakti da gitti ? Terim gunu kurtarir mevzu bundan ibaret.
1.5 yildizi tek basina almadi. Donemin baskanlari yoneticileri futbolcularin hakkini vermek erdemdir.

Terim iyi adam bence tam ulke profiline uygun. Bizim millete yarar boylesi. Onu cekme bunu cek

Terim mekan basacak kadar delikanli! bir karakter kabul.

Terim gelsin bak yine gelmesin demiyorum ama sonrasi yine enkaz yine maliyet yine bosa gececek seneler..

Algida secicilik hocam farkli dusunmek lazim bazi kisir donguleri asabilmek adina.

Acik ve net..
Aci ama gercek...

Gençler şevkinizi kırmak istemem ama Hoca bu yönetimle çalışmaz. Ki bence doğru yapar. Terim eşittir başarı mantığı çok doğru değil. Başarı takım halinde olur bu yönetimle terim bile başarılı olamaz boşuna kariyerini riske atar adam.

en temizi sezon sonu bu yönetimi def etmek gerekirse 2-3 yıl feda meda yaparız ne yapalım dursunla bir arpa boyu gidilmez.

Son düzenleme:
Terimin her gidisi enkaz degil miydi ? Terim ne zaman isleyen sistem birakti da gitti ? Terim gunu kurtarir mevzu bundan ibaret.
1.5 yildizi tek basina almadi. Donemin baskanlari yoneticileri futbolcularin hakkini vermek erdemdir.

Terim iyi adam bence tam ulke profiline uygun. Bizim millete yarar boylesi. Onu cekme bunu cek

Terim mekan basacak kadar delikanli! bir karakter kabul.

Terim gelsin bak yine gelmesin demiyorum ama sonrasi yine enkaz yine maliyet yine bosa gececek seneler..

Algida secicilik hocam farkli dusunmek lazim bazi kisir donguleri asabilmek adina.

Acik ve net..
Aci ama gercek...

Yav başkaları hem enkaz hem başarısızlık bırakıyor. Bu adam en azından BAŞARI+ENKAZ bırakıyor. Ayrıca terimi sindirebilse yönetimler. Enkaz menkaz kalmaz. Sürekli takımda kalır.

Gençler şevkinizi kırmak istemem ama Hoca bu yönetimle çalışmaz. Ki bence doğru yapar. Terim eşittir başarı mantığı çok doğru değil. Başarı takım halinde olur bu yönetimle terim bile başarılı olamaz boşuna kariyerini riske atar adam.
Kariyer mi kaldi ? Milli takimi kac turnuvaya sokamadi ?

Terim suan lokalde en basarili aktif hocadir. Ama kariyeri kebabci olayiyla bence bitti.

Arkadaslar futboldan anlamiyor olabilirim ama siz hala okudugunuzu anlamiyip bana catiyorsunuz.

Ya sinana hak vermeye basladim bazen koru korune biseyi savunacagim diye komik oluyorsunuz.

Evet terim gelsin bende istiyorum. Hatta sampiyon yapar diyorum. Ama sonrasi ? Kac kere daha yasamak lazim terim sonrasi enkazi ?

Terim gelirse 1 yada 2 sezon daha sampiyonluk gelir ama sonrasi ?

Kariyer mi kaldi ? Milli takimi kac turnuvaya sokamadi ?

Terim suan lokalde en basarili aktif hocadir. Ama kariyeri kebabci olayiyla bence bitti.

İşte kardeş senin anlamadığın nokta ne biliyormusun. Milli takımın başına şu ana kadar bir sürü hoca geçti dimi ? Milli takım 3 defa turnuvalara gidebildi ? 2 Sİ FT ile 1 i FT nin kurduğu yetiştirdiği kadro ile. Kariyeri falanda bitmedi.

Yükselişe geçiş değildir dediğin adam Galatasaray tarihinin en kepaze sezonundan sonra göreve gelip tum kadroyu yenileyerek harika bir oyunla şampiyon yaptı. Sonraki sezon Semih ve Dany tandemi ile CL'de takımı çeyrek finale çıkarttı ve tekrar şampiyonluk yaşattı. Diger sezona emirates kupasını alarak başladı,olimpiyatta binlerce tinerciyi sahaya indirdi ve kovuldu. Bıraktığı takım Juventus'u saf dışı bıraktı. Daha nasıl yükselise geçirecekti acaba söyler misin?

Ayrıca, hastayım şu günü kurtarmak lafına. Tarihimizin en başarılı hocasını, efsanemizi yeniden antrenör yapınca neden sadece günü kurtarmış oluyorsun ki? Böyle bir kaide ya da kanun mu var? Varsın günü kurtarsın ya günü kurtaramazsak zaten önümüzdeki 5 yıl şampiyonluk göremeyiz biz.

Son düzenleme:
İşte kardeş senin anlamadığın nokta ne biliyormusun. Milli takımın başına şu ana kadar bir sürü hoca geçti dimi ? Milli takım 3 defa turnuvalara gidebildi ? 2 Sİ FT ile 1 i FT nin kurduğu yetiştirdiği kadro ile. Kariyeri falanda bitmedi.
Terime bosna gibi milli takimlar ve Galatasaray disinda avrupada elit takimlardan hangisi teklif goturur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt